Carta Paling HOT Setiap Bulan Di Blog Lyssasecret.Com

.Assalamualaikum


Amboi gedik nye . Title tak menahan . Paling HOT lah sangat . kahkah .
Boleh lah nak dikatakan hot . Sebab setiap bulan Lyssa tengok , ada satu entry Lyssa ni memang menjadi perhatian ramai bloggers di Malaysia mahupun luar negara :p Ceit . Luar negara ? Ada ke yang nak baca ? haha . 

Yer , korang boleh tengok carta paling atas / paling hot di bawah ini ok ? Agak2 entry mana satu lah tu eh ?



Tu dia . Entry Tips : Nak FOLLOWER Beriban ? Bagi pembaca belog ini, mesti ada yang dah pernah baca kan entry ni ? Lyssa tahu ...

Entry ni mula di-publish semasa 6 Disember 2011 dan hingga ke hari ini , ada lagi yang masih tengok tips ini . Mungkin para blogger sudah bertambah . Nak pulak sekarang ni kan zaman teknologi . Mesti ramai yang akan mengadap laptop , smartphone masing2 untuk kongsikan cerita mereka di blog .

Bila kita dah ada blog , mesti kita nak ramai follower supaya ramai yang membaca atau akan terbaca blog kita kan ? So, sudah semestinya bloggers akan mencari tips berguna macam ni .. hihi . 

Dalam masa sebulan ni , Lyssa terima 1K pageviews untuk entry itu sahaja . Jika dilihat setiap masa dari zaman jahiliah blog ini terbina, entry ini sudah mencecah lebih kurang 46K ....

Boleh tengok screenshot bawah ni :





So itu lah carta ter-HOT bagi setiap bulan ...

Jika anda ingin entry ini dikekalkan di carta paling hot , rajin-rajinlah singgah and baca entry tu balik ! hahahahaha ....


Jemput singgah ya , mana tahu kot kot tips ini membantu korang yang mempunyai follower bawah 100 :) boleh tengok sini --->> Entry Tips : Nak FOLLOWER Beriban ?


Terima kasih ...
KONGSIKAN ARTIKEL INI..
Previous
Next Post »

4 000 orang Comment Di Sini

Write 000 orang Comment Di Sini
Dyus
AUTHOR
June 27, 2015 at 2:38 PM delete

tutorial lyssa memang manfaat . akak follow step by step buat blog untuk business kecil kecilan ni . akhirnya menjadi jugak . hehe . thanks lyssa ^^

avatar
ExpanDroiders
AUTHOR
June 27, 2015 at 8:24 PM delete

terbaik kak lyssa.. blogger otai memang byk pengalaman bole dikongsi ngn newbie mcm saye..

avatar
Reena Sidek
AUTHOR
June 27, 2015 at 9:59 PM delete

Singgah sini... makin cantik blog lyssa sekarang.. simple dan warna yang sangat menarik.

avatar
June 30, 2015 at 9:29 PM delete

memang tips tu sangat berguna la lyssa..

avatar

Google+ Followers