Frustrated + Disappointed

 Assalamualaikum ..


 Chopppp ! Amboi , title .... Tak nak kalah nohh . Speaking habis . hahahahaha ..

Nahhh .....  Frust . Kecewa . Itulah yang aku dapat gambarkan perasaan aku sekarang ni . Korang dapat bayangkan tak betapa "frust" and "disappointed" nya aku (chewahh) disebabkan SATU benda ni . Sangat - sangat ada kena mengena dengan blogging . Dan sangat - sangatlah melibatkan korang dengan aku ni haa .

Mesti ada yang tertanya-tanya benda apa lah yang Lyssa dok merapu meroyan tiba-tiba nak frust kuciwaaa bagai nih . Haaaa . Ni lah dia nak habaq kat hampa semua nih . Meh meh dok diam-diam baca apa yang Lyssa nak ceghitaa nih .

First of all , Lyssa nak ucap thanks to all bloggers or pembaca blog Lyssa yang tersangatlah rajin singgah kat blog ni ye .

*************************************************************************

Ada yang singgah , baca then blah macam tu je .
Ada juga yang singgah , baca , comment entry Lyssa .
Ada juga yang datang singgah ,  baca @ tak baca entry dan tinggalkan jejak di blog ni di shoutbox.

*************************************************************************

Haa .. hat point nombor 3 tu lah yang Lyssa nak luahkan kat korang ni . Sudi ke korang dengar ? hahaha .. Poyo lah kau Lyssa . Tak lah . Betul laaa . Nak luahkan kat korang la ni pasal nombor 3 tu . Terima kasih ye datang singgah dan taruk jejak korang tu kat 'shoubox' comel Lyssa sebelah kanan tu. Memang Lyssa rasa happy sangat siapa yang suka tinggalkan jejak dekat situ . Setidak-tidak , Lyssa tahu siapa yang singah , yang selalu singgah . Boleh lah pulak Lyssa balas kunjungan korang tu . Ye tak ?

Then, cakap pasal balas kunjungan . Emm .. cuba bayangkan , perasaan aku bila dapat tahu orang datang blog ni , tinggalkan jejak di 'shoutbox' dengan harapan aku nak pi belog dia and nak tinggalkan jejak jugak . Tapi, malangnya .. masok blog dia , scroll dari atas sampai lah ke bawah ... scroll scroll scroll ada laa dalam 2 3 kali dok pi atas bawah atas bawah . Tapi , satu "Kotak Jerit" pun aku nak jumpa . Bayang laa perasaan aku time tu ... ARGHHHH ! and my face be like ...



Haa , macam tu lah . Macam muka kat atas ni . Minah mana ntah . Frust ooo . Dengan harapan nak balas kunjungan kat shoutbox tu . And bila tengok entry , konon konon nya nak la komen satu dua ke, tengok , tempat nak comment tu tak dak . tak dak button lah , error lah itu lah ini lah . emm .. Stress kan ?

Lyssa tahu , ada di antara korang yang tak berapa suka nak letak shoutbox tu kan . Tapi pelik, sebab apa eh ? Semak ek . alah , kecik tokk ekk tu jaa , boh pi laa .. kat sidebar tu . Bukan makan ruang mana sangat pun . haha . Itu je lah nak benda yang Lyssa nak luahkan tu . huhu . 

Dah dah , siapa tak dak shoutbox pi boh pat ^^

Kalau tak tahu nak letak macam mana , tengok tutorial ni , ubah height dia je :) TEKAN SINI

KONGSIKAN ARTIKEL INI..
Previous
Next Post »

7 000 orang Comment Di Sini

Write 000 orang Comment Di Sini
Jia Rizaira
AUTHOR
June 26, 2015 at 1:27 AM delete

Dulu masa awal2 buat blog letak juga shoutbox tu. Tapi tgk lama2 letak, dah jadi tempat spam. Tu terus buang..hehe

avatar
June 26, 2015 at 10:38 AM delete

@Jia Rizaira

oh . btol jugak , maybe itulah salah satu punca org tak letak shoutboxx . huwarghh :(

avatar
Cik Tasya
AUTHOR
June 26, 2015 at 10:41 AM delete

Hai lyssa igt kite lg tak ? Sj jalan jalan sini. Btul tu dlu sllu bt siap ltk muke kite sendiri tp sekrang susah dh byk spam je sbb tu buang. Haihh rndu nk blogging mcm dlu. Mood blogging dlu lebih mnrik dr skrg . Hr hr tgk tuto ejas blog border kaler semua . Hihihi btw lama x tgk lyssa merapu . Kite pun sthub skli je nk updte blog

avatar
kak dayah
AUTHOR
June 26, 2015 at 3:27 PM delete

Kekekeke.. akk akan singgah baca, sentiasa sudi singgah tapi skrg...dah tua tua nih.. dah malas nak komen..

Dan..

Kat blog pun dah takde button utk komen..
Sbb akk tak mampu nak balas kunjungan dan komen balik skrg..

Busy.. nanti kalau nmpk org komen akan rasa serba salah kalau tak buat kunjungan balas..

So tak payah letak ruang komen..
Nak buat ruang chat tu...lagiiiii malas :p

But dun worry, kak dayah akan sentiasa jejak blog ini... ^_^

avatar
June 26, 2015 at 4:35 PM delete

@Cik Tasya

hi tasya... of cos lah igt ... awak je lupe kte . harhar ... hihihi , dah kawen kan ? mesti banyak bena nak ceritaaa ..

update lah blog selaluuu ^^ hahaha

avatar
June 26, 2015 at 4:36 PM delete

@kak dayah
ohhh busy sgt ehh , smpai button comment pun tk letakk . kihkih ...

tak pe kak , Lyssa faham , blogger zaman skrg ni , makin busy kann ? Lyssa pun sama ... Kadang tu terasa nak update baru lah update hihi . .


btw , thanks sebab selalu rajin singgah blog Lyssa ni .... :o

avatar
June 27, 2015 at 1:39 PM delete

blog muja pun tak de shoutbox dah skrg..huhuu

avatar

.Assalamualaikum.
.Sila Tinggalkan Comment Anda Di Sini.
SATU pun jadi lah ! hehe. EmoticonEmoticon

Google+ Followers