Best Pulak Main Game Iklan U Mobile Dekat Blog Aku Nih !

.Assalamualaikum


hahahaa . tajuk tak boleh belah . Nak tahu tak benda apa ?

Tadi masa Lyssa blogwalking kat blog INI . *Syok sendiri kot* . Haa , Lyssa terpandang lah iklan kat atas sekali tu . 





Bukan sahaja terpandang . Tapi ter-hover lah mouse cursor Lyssa kat bahagian tu , and tunggu 3 saat tengok - tengok benda ni keluar ... hahahaah !



Apa lagi , Lyssa pun main la ketuk ketuk la ikut suka nombor Lyssa pun ketuk ketuk je dengan penukul kelabu tu . Haih , bukan penukul korang and ketuk dekat laptop tau , mahu hancur ah screen laptop korang tu haha ! ketuk pakai mouse cursor je . 

Ketuk ketuk ketuk , score tu tak naik , tapi bila ketuk 5 sen baru lah naik . Oooo baru lah aku tahu game nye macam tu . Lyssa pun cuba lah lagi sekali , and ini lah hasil ketukan Lyssa ! haha


LOL , 300 je point ? hahaahahhaha .. Sekarang Lyssa nak cabar korang pulak beat point Lyssa tu ok ? Hadiah tak de la . Ini sajaa - saja je tau . Jangan tipu , main sekali je ! haha . 

*Tapi , iklan tu tak selalu ada . Kadang-kadang je keluar , kalau tak de try refresh banyak kali ke sampai ada . haha . kalau tak de jugak , bilaa free , selalu datang lah blog ni tengok iklan tu ... hahaha . tau ? nanti try lah :P

hihihihihi ~

=Selamat Mendapat Score Yang Tinggi=


KONGSIKAN ARTIKEL INI..
Previous
Next Post »

Google+ Followers