#CABARAN20HARI | Gambar Dan Ucapan Raya

.Assalamualaikum



Yahuuu . Hari ni dah masuk #Cabaran20Hari yang ke-15 tauuu ? Tinggal lagi 5 hari je nak settle kan cabaran dan Lyssa akan bergelar "juara" dan dan dan Lyssa akan dapat hadiah saguhati tu . kahkah . Ceit ! Perasan. 

Ok jom . Cabaran apa kali ni ?


Gambar Dan Ucapan Raya


Alamak , dia nak gambar dan ucapan raya lah . Kalau macam tuu .. Jap ehh . Nak cari gambar yang sesuai , pastu edit kat photoshop , then upload sini . Sebentar ya !

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Ok dah siap !!!





*Pssstt... Sorry lah . Tak gheti sangat guna photoshop kalau bab bab kena 'crop' gambar manusia nih . haha . Habis hilang terputus ibu jari kiri hakuu . kahkah .. Ini sahaja yang mampu ..

Terima Kasih Sudi Baca ... Salam Ramadhan ..
KONGSIKAN ARTIKEL INI..
Previous
Next Post »

5 000 orang Comment Di Sini

Write 000 orang Comment Di Sini
PeRdU cINta
AUTHOR
July 11, 2015 at 2:15 PM delete

Yang tercrop tu buat buat tak nampak je..hihihi...caiyokk lyssa..good luck haaaa..

avatar
Aisyhah Nyais
AUTHOR
July 11, 2015 at 3:05 PM delete

goodluck yeay blog dh kembali seperti biasa..

avatar
IQ = Iez Qis
AUTHOR
July 12, 2015 at 8:14 AM delete

waaaa..lamanya tak singgah ke blog lyssa, dulu duk cari tutorial dan freebies je....akhirnya lyssa pun aktif kembali! yeay!

selamat hari raya aidilfitri lyssa!

avatar
IQ = Iez Qis
AUTHOR
July 12, 2015 at 8:14 AM delete

waaaa..lamanya tak singgah ke blog lyssa, dulu duk cari tutorial dan freebies je....akhirnya lyssa pun aktif kembali! yeay!

selamat hari raya aidilfitri lyssa!

avatar
July 12, 2015 at 8:32 AM delete

@IQ = Iez Qis
haahhha . dah lamaa dah start aktif ler ^^

avatar

Google+ Followers