#CABARAN20HARI | Lagu Raya Pilihan

.Assalamualaikum


Tengok sekarang ni . Time tengah bekerja pun sempat lagi nak taip entry . Boss tengah tak de . So apa lagi , update kejap la #Cabaran20Hari ni . kuangkuangkuang .

Entry kali ni Lyssa rasa tercabar pulak sebab kena bagitau Lagu Raya Pilihan . Actually , Lyssa tak tahu pun apa lagu raya pilihan Lyssa . Nak tahu sebab apa ?

Sebab selama ni , tak pernah tahu pun TAJUK LAGU RAYA . Pakai main bedal je nyanyi bila ada lagu raya dekat radio . Nak pulak time dalam kereta on the way balik kampung . Memang selalu la dengar lagu raya dikeudarakan . 

Tapi....

Tak pernah tahu dan tak pernah ingat pun tajuk lagu-lagu tu . hahahaha ..
Jap , nak pergi search kat youtube jappp , nak dengar balikkk . hahahaha !



Yes dah dapat satu ! Lagu Raya Pilihan Lyssa :

Anugerah Aidilfitri by Dato Siti Nurhaliza ! 



hahahaha . Memang lagu ni pun yang selalu dengar masa hari raya kat radi0 . hee !
Biasa la , lagu raya .. Dato Siti je yang banyak nyanyi .. Kalau nyanyian orang lain tak best . hahahaha ..

So , lagu pilihan korang apa pulak ?


KONGSIKAN ARTIKEL INI..
Previous
Next Post »

2 000 orang Comment Di Sini

Write 000 orang Comment Di Sini
July 7, 2015 at 11:21 PM delete

M.Nasir lagii beshhh laahhh..boooooowuerkkk :PP hii lyssa ! rindu awak :P

avatar
Nilam syapina
AUTHOR
July 9, 2015 at 11:52 AM delete

hehehehe , meh nak nyanyi

avatar

Google+ Followers