#CABARAN20HARI | Menu Wajib Pagi Raya

.Assalamualaikum


Weehuu . Hari ni entry #Cabaran20Hari Lyssa nak taip awal . Sampai je ofis ni bukan buat kerja . Taip entri . Nampak tak kat situ .. (Student praktikal bukan ada banyak keje pun) haha .

Cabaran apa ?

Menu Wajib Pagi Raya

Alaaaaa ... Menu Wajib Pagi Raya ,  Lyssa dah update kat entri before ni lah ... Ada Lyssa selitkan sekali kat sini --->> #CABARAN20HARI | Aktiviti Di Pagi Raya 

hahaah . pergi lah tengok .... Kat sini Lyssa letak gambar je lah Menu Wajib tu ek . haha ..

1. Lemang dan Daging 


2. Ketupas Palas dengan Rendang Ayam


3. Serunding Daging



Uishh .  3 benda ni menu wajib pagi raya okeh .. Masa tengahari lah start makan berat sikit .. Laksa ke , bihun sup ke ..


*Adehh ! Meleleh pulak . Terliuq ahhhh*

Terima Kasih Sudi Baca ...



KONGSIKAN ARTIKEL INI..
Previous
Next Post »

13 000 orang Comment Di Sini

Write 000 orang Comment Di Sini
PeRdU cINta
AUTHOR
July 13, 2015 at 11:34 AM delete

Ketupat palas tu tak jemu makan..kat Johor payah nak dapat..kalau ada pun mahal la lyssa..tapi kalau nak makan..tutup mata..beli..cicah kari..

avatar
cik hani
AUTHOR
July 13, 2015 at 11:50 AM delete

alaaaaaaaaaaaa...

nak ketupat palas..
raya kat Perak takde ketupat palas, kalau balik Terengganu baru jumpa..

avatar
afzalsukasuki
AUTHOR
July 13, 2015 at 12:20 PM delete

rendang tok wajib ada, walaupun rendang tu nenek yang masak. tok cuma beli barang je :P

avatar
July 13, 2015 at 12:38 PM delete

Menu yang best ni.... Raya, raya... Makanan macam-macam...

avatar
July 13, 2015 at 1:09 PM delete

@PeRdU cINta

hahaha . banyak dapat kat utagha kott . hihihi .

avatar
July 13, 2015 at 1:09 PM delete

@cik hani

hhih ,so mai laa penang umah lyssa ade ^^

avatar
July 13, 2015 at 1:10 PM delete

@afzalsukasuki

hoho . kalau opah or nenek2 yan buat mmg bestt dan thorbaik !

avatar
July 13, 2015 at 1:10 PM delete

@Muhamad anuar Marsib
tak sabar nakk makan ktupat semua tuu hahaha

avatar
July 13, 2015 at 1:56 PM delete

Menu wajib di pagi raya kalau aku la kan erhm...mesti lah mee kari + ketupat + kuah kacang...pergghh...nyaman..haha..

avatar
July 13, 2015 at 5:03 PM delete

wahhh! sedapnyaa... hehe memang menu wajib kalau balik kampung :3

avatar
nik ros
AUTHOR
July 13, 2015 at 10:29 PM delete

terliur tengok gambar makanan.harus makan bila raya nanti ni

avatar
July 15, 2015 at 10:18 AM delete

Lemang ketupat tu wajib ada..kalau tak, tak rayalah.hihi

avatar

Google+ Followers