#CABARAN20HARI | Nostalgia Kad Raya

.Assalamualaikum


Alamak . Ni dah #Cabaran20Hari ke-18 dah .. Lagi 2 hari je nak habis . Lepas ni mesti rindu gila nak taip cabaran hari puasa / hari raya lagi . huhuk .

So apa cabaran kali ni ? Tu . Dah terpampang kat tajuk entri ni . hihi .

NOSTALGIA KAD RAYA

Amboi . Boleh je nak taip . Tapi apa dia maksud "NOSTALGIA" tu ? Tak tahu lah .
Boleh siapa2 tolong explain kan ? Tolong explain kat comment eh . Search google pun still tak faham . haha . Tapi tak apa lah , Lyssa try juga tap entri ni ye ..

Kad Raya ye ? Uhm . Lyssa ada la juga cerita pasal kad raya ni di entry SINI !! << 





Tapi its ok . Lyssa cerita lah sikit 'nostalgia' kad raya dulu dan sekarang . Uhm . Kalau korang nak tahu , tahun ni Lyssa hanya dapat 1 sahaja kad raya . Itu pun Lyssa yang mintak daripapa Blogger DuniaShida . Itu pun kena mintak . Baru lah ada nak dapat pun . Tak de pulak orang lain atau Blogger lain mintak alamat dengan sukarela ke apa ke . sedih kan . Lyssa memang tak pernah nak buat kad kad raya gempak macam diorang semua tu . Cukup lah sekadar wish kat korang semua melalui Blog , Insta , Facebook and Twitter . Sedihnye hidup . um.

Memang paling sedih tahun ni laa . Cuma 1 . Before2ni ada lah juga dapat daripada kawan sekolah . Tapi , semua macam senyap je . Mungkin sekarang ni , zaman terlebih teknologi sampaikan semua wish melalui Whatsapp or Social Media . Termasuk aku .

Tapi , masa zaman dulu-dulu , satu tahun tu , boleh la dapat dalam 20 - 30 kad raya daripada kawan-kawan.. Time tu memang syok lah . Dapat je kad raya .. Kumpul banyak2 dan cari tali ... Gantung kat dinding . Memang best . Tapi , sekarang dah tak de dah le macam tu . sobsob .

Mungkin dulu-dulu masa zamam kanak- kanak best la sebab masa tu tak berapa busy . Tapi sekarang ni , busy tak terkata lah kan. So , nak buat kad raya pun tak sempat . Sorry ye kawan-kawan . Tak de pun kad raya daripada saya ni . Maaf sangat-sangat lah ye .....

Err . Itu je lah luahan Kad Raya yang Lyssa nak share kat korang ..

Terima Kasih Sudi Baca ...


KONGSIKAN ARTIKEL INI..
Previous
Next Post »

2 000 orang Comment Di Sini

Write 000 orang Comment Di Sini
July 14, 2015 at 11:48 PM delete

sedih nauuu tu ayat..huhu..al maklumlah zaman semakin canggih kan..semua yg nak wish hari raya mesti pakai wasap or etc..huhu..

avatar
July 15, 2015 at 10:17 AM delete

Ala..sorry Lyssa..kita xde alamat awak..nak mintak segan pulak..huhu

avatar

Google+ Followers