#CABARAN20HARI | Tetamu Raya Paling Ditunggu-Tunggu

.Assalamualaikum



AHAHA ! #Cabaran20Hari dah keberapa kali ni ? Kira japp ? Malas plak nak kira . ceh .

Cabaran kali ni ?

TETAMU RAYA PALING DITUNGGU-TUNGGU

Siapa ye ? Siapa ye ? Ehh ehhh .. Haruslah tetamu yang ditunggu , Pakcik Tua Ni ---> BELOG DIA





Ok , macam tahun lepas, pakcik tu ada la beraya dekat rumah iolls . First time beraya sekali, sebab baru kenal pun tahun tu . haha . And disambut baik oleh family Lyssa. Mana tak nye , sampai2 pun .. Makan-makan, pastu kami keluar jalan-jalan pulak satu Penang. Dengan mama Lyssa laa . Siapa lagi kan ? Ada la dalam 2 3 hari dia stay kat Penang ..

Dan harapan tahun ni , dia beraya lah di rumah kami lagi . Mama pun tertunggu-tunggu dia tu datang rumah . haha . Tapi bila difikirkan balik , kamu cuti bukan lama punn . Dalam 3 4 hari je . Masa bila pulak dia nak datang kan ? Dengan tahun ni Lyssa balik beraya di kampung Gurun,Kedah. Masa bila dia nak datang ? Masa bila pula dia nak beraya dengan family dia ? haha !

Nampak nya , kena tunggu dia and aku habis praktikal lah . Baru nak boleh nak beraya sekali . Tu pun bulan 10 laa boleh sambut raya sama-sama . Padahal , bukan bulan raya pun . Tapi , tak pa .. Buat-buat la macam hari raya masa tu . Lyssa jamin, rumah Lyssa pun kuih raya pun tak habis-habis . kahkah . Berbulan2 la dok dalam tupperware tu tak makan-makan . hahaha .

So itu je lah Tetamu Raya Yang Paling Ditunggu-Tunggu . Kalau nak tunggu sedara , memang tak laa . Sebab semua akan beraya dan berjumpa di kampung nanti .  Lyssa la yang akan jadi tetamu diorang nanti . kahkah . Ok lah itu jee . adioss ~
KONGSIKAN ARTIKEL INI..
Previous
Next Post »

1 000 orang Comment Di Sini:

Write 000 orang Comment Di Sini
Nilam syapina
AUTHOR
July 9, 2015 at 11:53 AM delete

fuyooo tunggu nil dtgg .. duit raya mau bnyk

avatar

Google+ Followers