Finally ! Facebook FanPage Lyssa Sudah Bertukar Nama

.Assalamualaikum



Salam Semua . Salam SATU New York . Eh , New York pulak . Malaysia lah . haha .
Ehm straight to the point aje lah kan ..

Semalam Lyssa ada buat request dekat Facebook untuk menukar nama FanPage Facebook Lyssa.
So, bila dah kecoh-kecoh sangat kat FB yang mengatakan FanPage dah boleh tukar nama , Lyssa cepat - cepat pergi ke Page Lyssa dah terus tukar nama .

Sebab niat dihati , memang nak tukar lama dah . Tapi , kalau tak silap ada kurang daripada 100 likers je baru  boleh tukar . But Page Lyssa dah mencecah 41K likers . Then, hancur lah harapan kat situ kan .

Tiba-tiba baru semalam , harapan tu bersinar kembali dan cepat-cepat Lyssa pi tukar ..
Kalau dahulunya nama FanPage facebook Lyssa dengan nama Lyssa_Secret ... Tapi sekarang sudah bertukar menjadi LyssaSecret Dot Com .

Senang sikit nak ingat nanti .. Username page tu pun guna dengan nama lyssasecretdotcom . So dah ngam dah dengan nama link blog Lyssa ni iaitu http://www.lyssasecret.com/ . hehe :P

Jadi bila dah nama pun bertukar , semangat baru pun dah bertukar ... Lepas ni boleh la post macam-macam sikit dekat page tu , sebab dah makin suram je page tu . Harap ramai lah yang perasan kewujudan page tu sebab dah lama usang dah page tu  . Cuma post entry-entry terkini blog Lyssa je .

Dan untuk itu , Lyssa nak korang pi usha and LIKE kejap page nama baru Lyssa ni ye . kihkih .
Thank you ~


Alang-alang tu , siapa yang tak jadi friend FB Lyssa , boleh terus je tekan follow kat bawah ni :




Korang pulak , macam mana ??? Korang tukar jugak ke , ataupun korang kekalkan nama yang sama ? Just nak tahuuuuu ! Share lah ~


Terima kasih sudi baca ....
KONGSIKAN ARTIKEL INI..
Previous
Next Post »

9 000 orang Comment Di Sini

Write 000 orang Comment Di Sini
July 30, 2015 at 10:12 AM delete

kak yoorin masih maintain guna nama lama.. tak laa lama pon sebab baru buat fanpage.. aahahhaa..xde lagi idea nak boh apa..

avatar
July 30, 2015 at 10:13 AM delete

@yoorin melacolea

hihih .. alaa , kalau baru buat mesti takkan punyee tukar nama kannn ? hihi xD

avatar
Reena Sidek
AUTHOR
July 30, 2015 at 10:19 AM delete

Kak Reena pun tukar nama smlm.. Sblm ni guna Nukilan Reena skrg tukar.. Reena - www.mreena.com ... Kalau lysaa sudi, like page akak.. Heheh..

avatar
July 30, 2015 at 10:20 AM delete

@Reena Sidek
wahh . boleh ehh guna link sebagai nama ?

Lyssa try gak semalam .. tapi tak bolehh .. sedih lah gakk .. sebab tu letak LyssaSecret Dot Com jeee :P

avatar
Dayana Zahari
AUTHOR
July 30, 2015 at 11:45 AM delete

Dayana takde fan page rasanya, hehe

avatar
PeRdU cINta
AUTHOR
July 30, 2015 at 12:14 PM delete

Bagus bagus...syabas...moga terus bersemangat tau...akak kan selalu intai intai lyssa..main cak cak ba..hehe...blig wadah paling familiar..

avatar
July 30, 2015 at 3:34 PM delete

patutlah ramai yang tukar semalam..hehe

avatar
aeinna Musa
AUTHOR
August 2, 2015 at 2:26 PM delete

Hebat adik ni..siap ada fan page

avatar

Google+ Followers