REVIEW PRODUK | D'LAVINA SKINZ SERUM

.Assalamualaikum

Hi korang ! Hari ni Lyssa nak review satu produk penjagaan kulit ni . Produk apa tu ya ? Seperti yang korang lihat kat tajuk entry kali ni ... yeah .. Produk :

D'LAVINA SKINZ SERUM

D'LAVINA SKINZ SERUM merupakan produk penjagaan kulit pertama keluaran ZUZAS DOTES Di bawah ZDBEAUTY.
Campuran bahan-bahan dijamin 100% semulajadi, menjadikan D'LAVINA SKIN SERUM sebagai satu produk yang sangat selamat & berkesan untuk digunakan bahkan telah mendapat kelulusan daripada KEMENTERIAN KESIHATAN MALAYSIA .


Apa kandungan yang terdapat dalam SERUM nih ?????  Jom kita tengok ....

Antara kandungan utama serum ini adalah collagen, minyak argan, aloe vera serta ramuan istimewa iaitu kepingan emas 24k. Gabungan semua bahan ini terbukti mampu memberi kesan positif kepada kesihatan dan kecantikan kulit anda. Penggunaan serum ini secara berterusan bakal memberikan satu perubahan positif kepada kulit anda seawal 14 hari. 14 hari okehhhh ???!


 D'LAVINA SKINZ SERUM sesuai untuk semua jenis kulit serta berkesan merawat hampir semua masalah kulit yang dialami oleh manusia .




Antara keberkesanan D'LAVINA SKINZ SERUM adalah :

- fungsi penting dalam membantu pemulihan kulit secara semulajadi
- menjadi kulit lebih tegang dan anjal
- melembabkan kulit yang kering, kasar atau bersisik
- formula anti penuaan yang berkesan
- mengurangkan garis-garis halus dan kedutan pada wajah
- meratakan tona kulit
- mengecilkan liang-liang pori
- menyembuhkan segala cela pada wajah
- meredakan jerawat
- menghalang pertumbahan jerawat 
- membantu membebaskan kulit dari pembiakan bakteria 
- memudarkan bintik-bintik hitam (jeragat)
- mengawal kulit yang berminyak
- memutihkan kulit secara semulajadi tanpa bahan kimia berbahaya





DENGAN D'LAVINA SKINZ SERUM ANDA BOLEH KELIHATAN CANTIK WALAUPUN TANPA MAKE UP! WAJAH SIHAT SEGAR, PUTIH BERSERI SECARA SEMULAJADI ! 


Jom lah kita dapat kan sekarang . Sebab nanti Lyssa pun nak grab jugak . Boleh lah review lagi nanti . hehehehehe ! Sama  - sama lah kita grab before Raya ni . kan kan ? Yey !






Sebarang pertanyaan atau maklumat lanjut , boleh follow INSTA dan boleh juga Whatsapp di no yang tertera di bawah ini ok ?

IG : @zdbeauty_ ( ada _ )
Page : zdbeauty_ ( ada _ )
Contact no : (whatsapp) 017-6168062



Terima kasih sudi baca ! :)

KONGSIKAN ARTIKEL INI..
Previous
Next Post »

2 000 orang Comment Di Sini

Write 000 orang Comment Di Sini
Semut Senyum
AUTHOR
July 5, 2015 at 4:55 PM delete

mcm best je produk ni.. nanti lyssa try, pastu kasitau laa mcm mana rasanya... okeh.. =D

avatar
Miza Idgihat
AUTHOR
July 5, 2015 at 7:04 PM delete

Perghhhh dalam tu ada emas 24k. XD Hahahaha. Emm emm.. Tapi kite tak pernah pakai pun produk kecantikan ni ^^"

avatar

Google+ Followers