Settle .... !!

.Assalamualaikum


Fuh fuh . Alhamdulillah .  Finally , sampai juga rumah ku syurga ku setelah 3 hari beraya di kampung . Dah ternyata .. 

"Walau rumah semewah mana pun kita pergi , rumah kita sendiri lagi selesa" 

haha . Betul kan ? Baik cakap betul cepat . hihi .

Apa yang "SETTLE" ?


hm . Settle Lyssa send semua gambar kepada sanak saudara , family , mama , abah . huyoo . Daripada Raya Pertama sampai lah sekarang raya ketiga ni , phone Lyssa nak hampir nak full dengan gambar-gambar family. Hm . Ye lah , semua asyik nak Lyssa suruh tangkap gambar je ...

Lyssa sana .. Lyssa sini . Jenuh ! haha . Last-last memang betul la haku jadi mangsa dari dulu lagi .
 Kata diorang , "phone kamu cantik . Kamu lah tangkap" . Hah sudaahh . haha

Dekat instagram Lyssa pun ada post sikit je gambar raya . Actually , banyak lagi ..

Nanti lah esok , Lyssa share kat korang entry Raya Pertama , Raya Kedua and Raya Ketiga , ok ?

Sabar .. Sabar .. Nanti korang telaah lah gambar satu2 dalam belog Lyssa ni ye ..... hihi ....
So , ini je lah entry mukadimah untuk esok .... Saja la nak bagitau Lyssa dah sampai 
Penang .. Korang yang beraya tu , beraya lek lok .. Pandu kereta hati-hati ...

Take care ..

Terima Kasih Sudi Baca ...

KONGSIKAN ARTIKEL INI..
Previous
Next Post »

5 000 orang Comment Di Sini

Write 000 orang Comment Di Sini
nor azman
AUTHOR
July 20, 2015 at 12:11 AM delete

Syukur krn dah smpi di rumah

avatar
Dayana Zahari
AUTHOR
July 20, 2015 at 2:14 PM delete

Bukan sebab phone Lyssa tu kot, mesti sebab Lyssa photographer terbaik, hee.

avatar
July 21, 2015 at 11:30 AM delete

Tu diaaa.. Raya Sakan nampaknye :D

avatar
KhaiZa
AUTHOR
July 23, 2015 at 10:57 AM delete

betul.. betul.. betul...
rumah sendiri lah yang paling selesa yang teramat sangat..

avatar

Google+ Followers