10 Followers Terbaru Blog Lyssa Faizureen

.Assalamualaikum



Helo helo helo !

Hari ni Lyssa nak perkenalkan kat korang siapakah 10 Followers Terbaru blog Lyssa Faizureen.
Tengok lah . Suprise lagi ! Kalau semalam Lyssa dapat detect 10 Blogger Terawal Yang Serbu Di Shoutbox Lyssa . Dan hari ni pulak ? 10 Followers Terbaru Blog Lyssa Faizureen . Chewah .
Kemain lagi kan . Nak promote blogger2 ni kepada yang lain . Sambil-sambil tu dapat juga kita tambah kenalan dan upkan trafik blog masing-masing secara tak langsung kan .

So sekarang apa kata kita berkenalan dengan diorang nak ? Lyssa pun nak juga kenal-kenal dengan followers baru blog LyssaSecretDotCom nih . hihi .



1. Zuhaida Ayda ---> Tolong bagitau ye apa link blog awak . Kalau tak Lyssa gigit bijik mata.

2. Farah Farzana ---> Tolong bagitau ye apa link blog awak . Kalau tak Lyssa tarik telinga.


4. Wawa Mat Jusoh ---> http://cik-epalmerah.blogspot.com/

5. Zaimi Malinda ---> http://malindasakura.blogspot.com/

6. Mama Cahaya Mataku ---> http://cilikeringmerah.blogspot.com/

7. Anis Alwani --->Tolong bagitau ye apa link blog awak . Kalau tak Lyssa cungkil bijik halkum.


9. Asya Atien ---> http://acuasha.blogspot.com/

10. Luna Moon ---> http://mslunamoon.blogspot.com/


Nampaknya , 3 followers Lyssa ni tak nyatakan link blognya di profile . So Lyssa tak boleh la nak letak link blog korang kat sini . Maybe dia follow guna account google and not a blogger kot .

So , its ok all dears . Kalau awak terperasan nama awak ada mention kat atas ni boleh bagitau . So that Lyssa boleh edit balik link blog korang kat sini . hehe .

Kepada bloggers lain , apa lagi ! Jom terjaaahhhh ! :D


*Kalau dah TERJAH kesemuanya , comment :
"DONE TERJAH !! Ini pula link blog saya : http://LINKBLOGKORANG.com/ "



Jangan tipu ye . Awak tipu awak dosa :D

TerimaKasihSudiBaca
KONGSIKAN ARTIKEL INI..
Previous
Next Post »

33 000 orang Comment Di Sini

Write 000 orang Comment Di Sini
PeRdU cINta
AUTHOR
August 20, 2015 at 4:27 PM delete

Akak nak terjah ni..akak terjah...haa..haaa akak terjah..tq lyssa..seronok sebenarnya ramai kawan..ilmu yang mereka share sangat bermanfaat..

avatar
Afidah Azmi
AUTHOR
August 20, 2015 at 4:44 PM delete

alah..rupanya akak dah lama jadi follower lyssa..
*Kalau dah TERJAH kesemuanya , comment :
"DONE TERJAH !! Ini pula link blog saya : http://afidahazmi88.blogpsot.com/ "

nak jugak

avatar
Farhain Azmi
AUTHOR
August 20, 2015 at 4:45 PM delete

haha..cepat lapor diri..nanti lyssa jadi drakula..

avatar
Afidah Azmi
AUTHOR
August 20, 2015 at 5:05 PM delete

@Farhain Azmi

Seram pulak kalau Lyssa jadi Drakula kan...
T buat drama tajuk..

Adik bloggerku jadi Drakula

avatar
themri
AUTHOR
August 20, 2015 at 5:14 PM delete

xnk wt list follower terbaru lg ke...br je follow ni..hihi

avatar
August 20, 2015 at 5:38 PM delete

banyak betul followers Lyssa. tahniah makin bertambah :)

avatar
Din Jawa
AUTHOR
August 20, 2015 at 6:44 PM delete

"DONE TERJAH !! Ini pula link blog saya : http://dinjawa93.blogspot.com/ "
jangan lupa untuk follow blog baru saya,,nanti saya follow semula..Thanks!

avatar
Din Jawa
AUTHOR
August 20, 2015 at 6:46 PM delete

"DONE TERJAH !! Ini pula link blog saya : http://dinjawa93.blogspot.com/

Jangan lupa follow juga blog baru saya,,nanti saya follow semula..Thanks!

avatar
Farhain Azmi
AUTHOR
August 20, 2015 at 11:04 PM delete

@Afidah Azmi: haha ituela pasal, paling tak tahan nak korek biji halkum. comey toi lyssa ni

avatar
August 21, 2015 at 12:20 AM delete

halahaiii trlmbt lg nk join kak lyssa pnye segmen nie,huuuu

avatar
Afidah Azmi
AUTHOR
August 21, 2015 at 8:36 AM delete

@Farhain Azmi
kan qute kot...untungla siapa dapat jadi husband dia...hehehe
sorry Lyssa...bergosip pulak

avatar
clovershoney
AUTHOR
August 21, 2015 at 9:23 AM delete


sweet tau lyssa ni hehehe. thankyou lyssa :)
DONE TERJAH !! Ini pula link blog saya : http://clovershoney.blogpsot.com/

avatar
saadiah muji
AUTHOR
August 21, 2015 at 9:37 AM delete

Mengidam atau mengada-gada? Tanya badan anda Mengidamkah?

avatar
NUR CAHAYA
AUTHOR
August 21, 2015 at 11:17 AM delete

"DONE TERJAH !! Ini pula link blog saya : http://dariilhamkehati.blogspot.com/ "

Busy-busy cik Lyssa sempat buat entry terjah menerjah :D

Kipidap, Dongibap ! hehe

avatar
IQ = Iez Qis
AUTHOR
August 21, 2015 at 11:57 AM delete

Jom terjah blog IQ pulak!

http://izyan5025.blogspot.com.


ramainye folowers lyssa~~ gerun tengok!

avatar
Hanis Husna
AUTHOR
August 21, 2015 at 1:09 PM delete

assalamualaikum.. im newby here.. selamat berkenalan.. :D Done jadi stalker untuk kesemua link blog di atas.. harap2 ada yang sudi join blog saya plak..hihi

avatar
Hasrita Lalik
AUTHOR
August 21, 2015 at 2:38 PM delete

Sudah terjah2 semuanya. Jemput singgah semua ke blog saya. TQ!
"DONE TERJAH !! Ini pula link blog saya :http://hasritasahaja.blogspot.com/"

avatar
linda
AUTHOR
August 21, 2015 at 5:01 PM delete

cik Lyssa sorry la x pandai lagi letak link kt blog.. tolong la ajarkan hihihi saya budak baru belajar... link saya malindasakura.blogsport.com.. sila la rekomen kt kawan 2 alam maya ye...

avatar
linda
AUTHOR
August 21, 2015 at 5:05 PM delete

cik Lyssa sorry la .. ni link saya malindasakura.blogsport.com..saya budak baru belajr ni pun byk belajr dari lyssa.. hope boleh membantu la ye..boleh cari kawan baru.. hihihi

avatar
August 21, 2015 at 9:46 PM delete

gigih naaa lyssa ni nak menggigit bijik mata orang ni... >_< haha. lapar sangat ehhh . hahaha

avatar
Yuliana Wahit
AUTHOR
August 21, 2015 at 11:15 PM delete

wahhh best2.. ok.. nnt yuyu gi terjah blog diorng nih..

avatar
Akif Imtiyaz
AUTHOR
August 22, 2015 at 1:17 AM delete

Salam lyssa ..ok nnt kak lya terjah ta..nunite lyssa

avatar
Bay Wong Ca
AUTHOR
August 22, 2015 at 7:05 AM delete

Silaturahim ke teman sesama bangsa melayu

avatar
ENA
AUTHOR
August 22, 2015 at 8:26 AM delete

kak ena tag lyssa kat sini

http://www.aeinnamusa.com/2015/08/giveaway-voucher-emel-melinda-looi.html

avatar
aeinna Musa
AUTHOR
August 22, 2015 at 8:31 AM delete

ena tag lyssa dlm entry ni;)

http://www.aeinnamusa.com/2015/08/giveaway-voucher-emel-melinda-looi.html

avatar
Dr Ku
AUTHOR
August 22, 2015 at 9:41 AM delete

hai. saya pun baru belajar. kalau nak info kesihatan jom la stalk n follow drkumasliza.blogspot.com

avatar
emma diana
AUTHOR
August 22, 2015 at 5:15 PM delete

"DONE TERJAH !! Ini pula link blog saya : http://EMMADIANASTORY.BLOGSPOT.com/ "

avatar
August 23, 2015 at 10:36 AM delete

assalamualaikum..wahh meriahnya blog lysa suka //blog pertama yg saya pernah terjah.hihihi

cantik pulak tu..

*Kalau dah TERJAH kesemuanya , comment :
"DONE TERJAH !! Ini pula link blog saya :http://mamareensupernutrisi.blogspot.com/

avatar
Asya Atien
AUTHOR
August 24, 2015 at 4:13 PM delete

done terjah....tenkiu lyssa blog fatin ada kt atas tu

avatar
August 29, 2015 at 1:38 AM delete

60k is... grrrrrrrrrrrrrr

avatar
EYJA MASLIZA
AUTHOR
September 4, 2015 at 2:00 AM delete

saya dah lama follow dapat review tak? hehehe

avatar

Google+ Followers