CTR Bonus Daripada Nuffnang , Makin Hari , Makin Meningkat !

.Assalamualaikum


Wah . Sejak-sejak boleh bukak Encik Nuff kat browser Chrome dan ikut tutorial semalam , jejari ni tak berhenti nak open link http://www.nuffnang.com.my/ ni je . haha . 




Bila tengok kat bahagian Earning tu , makin hari makin meningkat pulak amount kat bahagian CTR BONUS tu . Amboi . Serius lah . Daripada +0.03  jadi +0.04 dan sampailah sekarang dah jadi +0.05



Benda apa CTR Bonus tu pun Lyssa tak tahu . Saja nak share keseronokan bila tengok kelainan dari Earning Nuffnang tu . Ceh . Sebelum ni , tak pernah-pernah pulak Lyssa tengok ada benda warna hijau tu kat situ , tengok-tengok start this month lah , ada pulak .

Apa agaknya functionnya ya ? Mungkin , bila iklan tu tengah running , unique visitor ramai pulak masuk blog time tu , so bertambah lah duit berpadu-padu naik kan ? Macam tu eh ?

Ntah . Lyssa tak berapa pakar sangat bab-bab ni . 


Mungkin ada yang boleh kongsikan di ruangan komen ? 

*p/s : btw , campaign Lyssa tak de lah sebanyak korang yang dok beratuq sampai bawah tu . sobsob :'(

Terima Kasih Sudi Baca ...
KONGSIKAN ARTIKEL INI..
Previous
Next Post »

16 000 orang Comment Di Sini

Write 000 orang Comment Di Sini
August 15, 2015 at 12:41 PM delete

yup, warna hijau tu akan menaik kalau unique visitors meningkat.. tahniah, lyssa.. ^_^

avatar
Dayana Zahari
AUTHOR
August 15, 2015 at 1:09 PM delete

Tahniah Lyssa :) nak gak. hehe

avatar
Anonymous
AUTHOR
August 15, 2015 at 1:11 PM delete

Salam Lyssa bila lagi nk buat Giveaway ni hehe klu ade kan best nanti saya blhe sponsor ;)

avatar
Fatin Liyana
AUTHOR
August 15, 2015 at 1:32 PM delete

Tahniah Lyssa. Alhamdulillah makin bertambah rezeki. :)

avatar
PeRdU cINta
AUTHOR
August 15, 2015 at 2:30 PM delete

Alhamdulillah rezeki tu..yahuuuu..buat chicken dance ajak jacob sekali..tabungan senyap tu lyssa..

avatar
August 15, 2015 at 5:30 PM delete

hehe.. tak tahu jugak ape benda tu.. terjah daripada contest telekung Reehan! hehe tq Lyssa ;)

avatar
Anonymous
AUTHOR
August 15, 2015 at 5:49 PM delete

wahh tahniah kak lyssa hihi x)

avatar
Anonymous
AUTHOR
August 15, 2015 at 9:10 PM delete

@Amin_Azr0i

kak lysa, mcm mne nk jdi hebt mcm kak ni..
jealous pulk tngok.. tlong ajr skit

avatar
Mawar Rindu
AUTHOR
August 15, 2015 at 11:15 PM delete

Salam, nak tanya, macam mana yea kalau sy log in nuffnang pakai akaun twitter, tapi masalahnya akaun tu dah delete. anyone can help me?

avatar
kak gojes
AUTHOR
August 16, 2015 at 12:03 PM delete

KG pun ada mcm tu tp xpedulik sgt...

avatar
Zucca Qee
AUTHOR
August 16, 2015 at 12:53 PM delete

salam, nak tanyaa//.. mcm mana nak letakk iklan nuffnang dekat blogg ek. asik tak menjadi je saya buat huhuhu

avatar
NUR CAHAYA
AUTHOR
August 16, 2015 at 1:02 PM delete

wah tahniah, hehehe :)

avatar
Arpiiz
AUTHOR
August 17, 2015 at 12:04 AM delete

Wah, dapat naik sampai 0.05 tu, saya punya paling tinggi 0.02 je..huhu

avatar
Emy Effendi
AUTHOR
October 29, 2015 at 12:27 PM delete

bila tgk entry kak lyssa ni, terus semak balik nuffnang sy..hihi

ada jugak ctr bonus tu. hihi
and ada satu 20sen.. kejut gigirl.. hehe

avatar

Google+ Followers