Lyssa Faizureen Dalam Majalah Mingguan Wanita ?

.Assalamualaikum



Aduhh ! Malu sebenarnya den nak kabo ni haa . Betul ke Lyssa dalam Majalah Mingguan Wanita ? Ntah . ye lah kot kan . Kalau nak tahu kesahihahannya , boleh lah kot baca sampai terjojol bijik mata. Tak pun kalau dah baca tu , nak muntah pelangi pun Lyssa tak kisah lah . Asalkan jangan terpercik kat laptop korang sudah . Habis jenuh pujuk hubby or papa belikan yang baru . eh !

haha . Ok lah . Tak tahu kan betul ke idok . Jom kita ramai-ramai pi beli Majalah Mingguan Wania keluaran 7 - 13 Ogos 2015 ni . Alaa . Dah ada dah kat pasaran sekarang ni . Berlonggok aih yang jual Majalah ni . Siapa cover Majalah untuk minggu ini ? Tadaaaa .....


Kenal ke tidak ni ? Ni lah Izreen Azminda . Pelakon kegemaran Lyssa abad ini . hihi .


Ok lah . Tak nak cerita banyak pasal Izreen . Yang Lyssa nak cerita banyak nya pasal " Faizureen"  . haha . Nama pun dah lebih kurang haa . So , kalau korang beli dan korang belek-belek setiap helaian dalam Majalah Mingguan Wanita tu ,  tiba-tiba korang akan nampakkkk .......


kahkah . Siapa tu ? Eh . Eii , bila tengok balik , terasa malu pulak kat situ :P kahkah . Macam tak layak sangat aku berada dalam magazine tu . ayoo ammaa appaa ... Bagi kat akak tu belas-belas gambar , tapi yang keluar 3 ketul je . kahkah . Tak pe . Bukan selalu masuk magazine ni .. 3 pun dah ok sangat dah . Sebab tulisan dalam tu pun dah berfeluh-feluh jugak lah kalau baca . 

Apa yang tertulis kat dalam tu ? Haa , yang tu korang kena pergi tengok sendiri lah kat kedai-kedai yang ada jual Majalah Mingguan Wanita ni . Beli satu , then bawak balik .. Baca sambil makan kuaci dengan air kopi dan goyang kaki . hehe . 

Lyssa dah dapat satu !



Korang pulak ? Bila nak beli . Pi pi beli cepat . Nanti habis . Sebab magazine ni by week . So siapa cepat dia dapat . haha ! Alaa . Harga magazine tu RM 4.00 je pun . Mana tahu kot boleh jadi panduan korang sebagai 'student' kan . hihi .

Ok itu saje .

* by the way , thanks too Kak Shema sebab email dan interview Lyssa dengan soalan-soalan yang garu kepala jugak lah nak jawab . haha . Tapi , sebenarnya , memang itu pun yang Lyssa nak kongsikan dekat pembaca Lyssa satu hari nanti . Tapi , dah hakak tanya , tak perlu kot cerita kat pembaca blog ni . Suruh dorang je pi beli magazine tu . kahkah .

Terima Kasih Sudi Baca ...

Boleh juga kalau nak baca : 

Blog Lyssa Faizureen Dalam Majalah Remaja ?




KONGSIKAN ARTIKEL INI..
Previous
Next Post »

39 000 orang Comment Di Sini

Write 000 orang Comment Di Sini
Mama Darwiish
AUTHOR
August 7, 2015 at 10:35 AM delete

cayalah lyssa... tahniah... kongsilah tips cara nak masuk mag ngeh2 #layakke hehe

avatar
aeinna Musa
AUTHOR
August 7, 2015 at 10:44 AM delete

Bestnye lyssa..

Tahniah lyssa!!!

Nti kak ena g beli ;)

avatar
August 7, 2015 at 10:48 AM delete

waaa, balik ni nk beli la. hihi

avatar
lynndamya
AUTHOR
August 7, 2015 at 11:15 AM delete

Salam, hoho masuk magazine..bukn takat gambar selit2 tp full 2 pages! Tahniah Lyssa..mmg bleh lepas tension dgn blogging ni..hihi (n_n)

avatar
Mardiah Diana
AUTHOR
August 7, 2015 at 11:21 AM delete

Salam singgah sini dik lyssa...wahh...bertuahnya dapat masuk magazine....mingguan wanita pula tu....tahniah yer dik lyssa...InsyAllah nnti akak dapatkan magazine tu sb nak sekarang ni tempat akak jauh dari pusat bandar....hihi

avatar
August 7, 2015 at 11:38 AM delete

awesome nya!! hahaha buat apa nak termuntah pulak :'p kalau orang nya dah comel loteh giteww. anyway congrats! semoga jadi blogger yang berwibawa hihihi
(tbh bila pasang blog lyssa mesti dgr lagu flashlight ni sambil memekak nyanyi lewls.)

avatar
Cik Kyra
AUTHOR
August 7, 2015 at 11:41 AM delete

Tahniah!! Makin meletop la lepas ni.. hihi... :)

avatar
izzeyda
AUTHOR
August 7, 2015 at 11:43 AM delete

seronokkan dapat masuk majalah.. itulah ada baca majalah nih beberapa hari lepas.. perasan jugak Lyssa dalam tuh.. apapun tahniah, akak dah baca pun artikel tuh.. memang terbaik laa..

avatar
PeRdU cINta
AUTHOR
August 7, 2015 at 11:46 AM delete

MasyaAllah subhanallah tahniah lyssa..moga menjadi inspirasi pada semua blogger baik yang senior atau newbie..alhamdulillah akak PC tumpang happy..terus kongsi ilmu..teruskan istiqhomah menjadi resam padi..semakin menunduk bila semakin berisi..

avatar
August 7, 2015 at 12:02 PM delete

@Mama Darwiish
hehee . tak de tips lah mama darwish ..

Sebab Lyssa pun dapat email mengejut dari karangkraf .... Terus Lyssa jawab je interview tuu...

avatar
August 7, 2015 at 12:02 PM delete

@aeinna Musa
ok kak ena .. nanti beli tauuuu :)

avatar
August 7, 2015 at 12:03 PM delete

@lynndamya

hihi . nanti beli laa baca apa yg tertulis xD

avatar
August 7, 2015 at 12:03 PM delete

@Mardiah Diana

hihi tak pe kak ...
magazine tu tak lari mana pun hehee

avatar
August 7, 2015 at 12:03 PM delete

@farhanafarid14

hihi . nyanyi lahh masokkk youtube . hihi

avatar
August 7, 2015 at 12:04 PM delete

@izzeyda

ohh ada jugak tgkk ekk ? hihi

avatar
August 7, 2015 at 12:04 PM delete

@PeRdU cINta

tak pe . one day , akak pulak masokkk yeee :p

avatar
cik hani
AUTHOR
August 7, 2015 at 12:24 PM delete

waaaahhh.. lyssa... dah retissss

avatar
Sheila Adziz
AUTHOR
August 7, 2015 at 12:24 PM delete

Allhamdulillah... tahniah sis... all the best....

avatar
Lynd
AUTHOR
August 7, 2015 at 12:24 PM delete

Kompius tadi nama.. ingat masuk blog Izreen tadi.

avatar
Eka Tikah
AUTHOR
August 7, 2015 at 12:26 PM delete

wahh, chaiyalahh. hehe tahniah tahniah :D

avatar
August 7, 2015 at 12:30 PM delete

perghhhhh~ tahniah, tahniah! ^_^

avatar
Afidah Azmi
AUTHOR
August 7, 2015 at 12:49 PM delete

Wah!!!! Besar punya Mulut nganga..Tahniag Dik..semoga tetap Awesome mcm selalu..T balik kerja akak nak p cari...

avatar
azie_azimah
AUTHOR
August 7, 2015 at 2:13 PM delete

saya dah beli... tahniah ye, tiap2 sem dapat dean list eh... smeoga lebih berjaya lagi di masa akan datang.. all the best!

avatar
Nisha
AUTHOR
August 7, 2015 at 2:45 PM delete

wuyoo wuyoo Tahniah Kak Lyssa! :D You're so lucky! hehe (:

avatar
cikIEMAA
AUTHOR
August 7, 2015 at 2:55 PM delete

Tahniah akak Lysaa , akak idola saya
dari umur saya 14tahun sampai sekarang dah 20tahun hee

avatar
Shafuhan Smab
AUTHOR
August 7, 2015 at 3:10 PM delete

Woww! Dah 3 kali kak lyssa masuk magazine. Congratulations. Moga tambah maju akak. :)

avatar
anys nadhilah
AUTHOR
August 7, 2015 at 3:32 PM delete

wuuu masuk magazine ! hehe

avatar
Nurul Husna
AUTHOR
August 7, 2015 at 4:08 PM delete

tahniah lyssa.... cant wait to buy majalah tu...huhuhu

avatar
August 10, 2015 at 3:08 AM delete

fewit masuk majalah lagi..tahniah makcik

avatar
August 10, 2015 at 11:14 AM delete

seronoknya masuk majalah lagi..tahniah Lyssa

avatar
sya mimie
AUTHOR
August 10, 2015 at 3:14 PM delete

Seronoknya dpt masuk mjlh.. :)
Beruntung sngt.. :)

avatar
Abe nick
AUTHOR
August 14, 2015 at 9:11 PM delete

wah tahniah lyssa....

avatar
August 17, 2015 at 3:17 PM delete

tahniah lyssa...sungguh kagum dengan anda. :)

avatar
Nabihah
AUTHOR
September 6, 2015 at 10:35 PM delete

Tahniah Lyssa.. bertuah dan syukur alhamdulillah :)

avatar

.Assalamualaikum.
.Sila Tinggalkan Comment Anda Di Sini.
SATU pun jadi lah ! hehe. EmoticonEmoticon

Google+ Followers