Lyssa Menerima Kata Positif Daripada Pembaca

.Assalamualaikum



HUHU . Mata dah tak larat nak bukak dah ni sebenarnya . Tapi laratkan jugak lah taip entry terakhir untuk hari ini . Seperti yang Lyssa katakan di >>ENTRI INI << Lyssa , ada kata pasal "Renovation Blog Sedang Dijalankan" kan ?

So , sekarang , ini lah hasilnya . Sedikit sebanyak Lyssa ubahkan sikit color nya bagi nampak lebih menarik , tenang , matured , dan kemas . Matured kan ? Nampak macam budak-budak lagi sebenarnya . haha . 

Belum sempat Lyssa habis edit kesemuanya dalam blog ini , Lyssa dah terima pelbagai kata - kata positif daripada pembaca belog ini . Pembaca yang setia jenguk blog ni , yang tak tahu erti penat dan lelah untuk berjogging setiap hari ke sini . Terima kasih banyak-banyak .  Dan ini adalah antara blogger yang datang dan tinggalkan secebis nota di sini ...






Ikhlas ke puji tu ? hahaha . Mesti lah ikhlas kan ? Pembaca blog ni mana ada yang nak ambik or jaga hati kan ? Ta de kan .. Ta de kan ? 





So , ini lah hasilnya blog baru Lyssa . Jadi blog www.lyssasecret.com kali ni dah dapat baju baru . Seronok eh ?! haha . " Apa pendapat yang lain pasal wajah baru blog Lyssa ni " . Comment lah sikit pasal header tu ke ... Bacgkround ke ... Eh , by the way , HEADER CUNS kat atas tu , mamat ni yang buat tau ---> MKhai . Pi lah tempah kat dia kalau nak . werk . Kalau rajin tu , singgah je follow terus haha . Alang-alang tu kan , nak pomote member  ! hahahaahah .


Eh eh , itu je kot . Nak godek-godek lagi sikit kot ada mana terkurang terlebih kat blog ni ...

Terima Kasih Sudi Baca ....

KONGSIKAN ARTIKEL INI..
Previous
Next Post »

15 000 orang Comment Di Sini

Write 000 orang Comment Di Sini
August 11, 2015 at 11:26 PM delete

tadi dapat tengok header ni..ni dah tambah background nampak match..warna soft sedap mata memandang..bertambah sweet lah blog ni :)

avatar
Shafuhan Smab
AUTHOR
August 12, 2015 at 3:47 AM delete

Waaa bestnya. Nak design blog cantik cmni gak. :'D

avatar
August 12, 2015 at 4:35 AM delete

lyssa kalau renovate blog memang the best...tak pernah tak cantik

avatar
August 12, 2015 at 6:54 AM delete

bestnya kalau pandai design blog...
semua boleh buat sendiri...nak kena belajar ni...hehehehe

~Admin~
http://qasehmuslimah-munirah.blogspot.com

avatar
Fiqah Feeona
AUTHOR
August 12, 2015 at 8:04 AM delete

Cemburu dengan orang yang pandai design blog ni. Kalaulah saya pandai jugak. Cantik sangat header tu.

avatar
PeRdU cINta
AUTHOR
August 12, 2015 at 9:04 AM delete

Hadikk jadi inspirasi akak juga...ikhlas..memang kombinasi warna yang cantik..ngam..akak pulak pening..nak minimumkan widget kat sidebar..tapi bolak balik..bolak balik kat layout rasa semua penting..acane..pening gegel..kihkihkih..

avatar
yangbaik
AUTHOR
August 12, 2015 at 9:19 AM delete

wah... cun lah header baru nie...
opps... jaga2... nanti jatuh macam humpty dumpty pulak... :P

avatar
Myra Azraff
AUTHOR
August 12, 2015 at 10:54 AM delete

sweet and simple je rupa baru ni. suka jugak tauuuu khikhi :D

avatar
falling angel
AUTHOR
August 12, 2015 at 3:19 PM delete

Cute je.. Eina punya penuh pink n tak pernah tukar dr tahun 2011.. Haha.. Bg eina..yang penting isinya..

avatar
Fairuz Aqilah
AUTHOR
August 12, 2015 at 6:01 PM delete

waaahhhhhh.... very impressive! dah bertambah cantik blog ni. lama tak blogwalking. :)

avatar
Nurul Faiz
AUTHOR
August 12, 2015 at 6:02 PM delete

cantik sgt blog ni dari dulu sampai sekarang. simple dan tak serabut.

avatar
September 1, 2015 at 2:45 PM delete

lawa lawaaa .ikhlas ni komen hahhaa.pink saya suka :)

avatar

Google+ Followers