"OMG Lyssa , Awak Ke Tu ?" Lakonan Yang Hebat ! Boleh Berlakon Kat Media Prima Nih ..

.Assalamualaikum


Amboi , tajuk entry tak boleh nak gahh lagi ke ? Saja nak tarik pembaca datang blog ni erh . haha .
Tak nak sembang banyak . Saja nak up entry suka-suka ni . Siapa yang perasan tu , perasan la . Bagi yang tak perasan dan tak tahu what happened boleh teruskan membaca ye .

Tanggal 13 Aug 2015 , blog www.lyssasecret.com didatangi makhluk halus lagi mulus dan tulus . Mungkin makhluk ni dah nampuluhtujuh tahun sistem wayar kat otak dan saraf-sarafnya sudah terputus mahupun tercabut . Tak pun dah berbelit sebab tak de duit nak ke hospital maybe.

Makhluk ni baru saja beberapa minit singgah blog ini dan meninggalkan jejak kaki yang bukan tapak kaki sendiri . Faham tak ? haha . Sastera sangat aih . Ini budak masuk blog Lyssa , letak nama LYSSA dan tulis benda yang tak pernah lagi Lyssa tulis di mana-mana blog mahupun sosial media yang lain . Nak tahu apa yang dia tulis ? Tengok ler :

Abaikan tarikh dan masa tu , lupa nak setting kat cbox . haha .


Lepas dah tulis "pegi mati la sial ..." Then "Jahanam!"

Pandai pulak nak berlakon jadi Eunji .. Konon kau ni artis kpop yang cuns tu lah nak letak nama Eunji . kahkah . Then tiba-tiba buat-buat tanya ...

"omg lyssa ... awak ke tu?"


Chewahh . Pandai nya berlakon .. Padahal awak tu orang yang sama ? Macam mana saya tahu ? Nahh , saya dapat detect IP ADDRESS awak la . Haa . Padan muka . Dengan IP ADRESS ni , Lyssa boleh buat macam-macam tau . Haa . tak tau laa . Lain kali , nak berlakon tu bertempat la . Takkan kat sini pun jadi nak tunjukkan bakat hebak daebak ke ba boom kau tu ? haha ....

Ni lah dah terbukti ...



Tengok ! IP Address yang sama . HAHA . Bengong . Kesian kat orang tu ... Teringin nak berlakon , tapi tak menjadi . haha . Tapi apa-apa pun , thanks jugak lah dekat " EUNJI " ni sebab kasi gua idea nak up entry hari ni . kahkah ! ..


Terima Kasih Sudi Baca ...

KONGSIKAN ARTIKEL INI..
Previous
Next Post »

29 000 orang Comment Di Sini

Write 000 orang Comment Di Sini
August 13, 2015 at 12:01 PM delete

Jahat juga ek. Pandai berlakon. Kurang kasih sayang ni. Kesian :P

avatar
Nilam syapina
AUTHOR
August 13, 2015 at 12:04 PM delete

Cian dia tuu.. dy x thu .. cik lyssa ni pnyiasat coding... kan dah kantoii...

avatar
Meeya Techik
AUTHOR
August 13, 2015 at 12:12 PM delete

sila remote pc dia... hahaha ~ org mcm ni pun ada . caitt ~

avatar
Farhain Azmi
AUTHOR
August 13, 2015 at 12:23 PM delete

la..motip dia? syok sdri ka nak cari pasai. ntah apa2..haha

avatar
PeRdU cINta
AUTHOR
August 13, 2015 at 1:21 PM delete

Ya Allah..kenapalah buat naya kat orang..tak baik..takpe lyssa..sabar okey..rezekinya dapat 1 entry..alhamdulillah..

avatar
Cikk Mimin
AUTHOR
August 13, 2015 at 2:23 PM delete

Saje je tuu nak suh kkik ads dia

avatar
August 13, 2015 at 2:42 PM delete

perh perh, agak2 la. aduhai.
guna nama kak lysa pulak.
tak centre ini budak

avatar
Akif Imtiyaz
AUTHOR
August 13, 2015 at 3:02 PM delete

Alahai mcm2 hal laa diaorg ni huhu

avatar
Mila Hilas
AUTHOR
August 13, 2015 at 3:26 PM delete

hehehe mcm lucu plak.malu plak rasa..wakaka.....kesian dia

avatar
Afidah Azmi
AUTHOR
August 13, 2015 at 4:05 PM delete

hahaha..amik kau..nak guna nama org..padahal org yg original tahu bab selok belok IT ni..hahahaha...

avatar
IQ = Iez Qis
AUTHOR
August 13, 2015 at 4:11 PM delete

maybe dia silap sebab takk tahu apa gunanya IP address...naseb la kau dik, reti pedajal orang tapi buta it...opss~

avatar
August 13, 2015 at 6:29 PM delete

macam2 la orang sekarang ni..ada je cara nk jatuhkan kita. takpe, apa yg dia buat ada balasannya..

Maisarah singgah dari Blog MaisarahSidi.com :)

avatar
Nini Mohd
AUTHOR
August 13, 2015 at 6:30 PM delete

hahahaa~
macam ni punya orang pun ada.

avatar
August 13, 2015 at 6:30 PM delete

silap byk la komen dkt blog org terrer it ni haha

avatar
August 13, 2015 at 6:54 PM delete

cepat panggil detective conan.. # ehhhh~ ^_^

avatar
kisah earty
AUTHOR
August 13, 2015 at 8:38 PM delete

tentu cita cita dia nk jadi pelakon tak kesampaian kan.. huhy

avatar
August 13, 2015 at 9:44 PM delete

selalu sangat ada haters yang suka menyamar ni..menyamar pun orang tahu jugak kan.sabar je la

avatar
Ked
AUTHOR
August 13, 2015 at 10:29 PM delete

hahahhahaa.
ni kelakar.
ada jugak orang camni ek?
identity crisis ni.
sekiannn..
eh silap..
kesiannnnnn...
:P

avatar
Cik Siti MAR
AUTHOR
August 14, 2015 at 12:02 AM delete

orang macam ni pun ada.ke.. motiff sangat.. kalau jumpa sape kasi luku sikit dahi tu biar benjol..hehe

avatar
Mimi Kyumi
AUTHOR
August 14, 2015 at 2:13 AM delete

budak kurang kasih syg tu lysaa..Abaikan je..hihih..Haters gonna be haters..

avatar
August 14, 2015 at 3:35 AM delete

macam-macam..kesiannn suguh la haiiiiii org cenggitu noh !

avatar
Hafiz Hafizol
AUTHOR
August 14, 2015 at 10:19 AM delete

dah lama buang widget chatbox tu.. semak je lyssa hahaha

avatar
Cik Mimie
AUTHOR
August 14, 2015 at 11:52 AM delete

Erk? orang macam ni pun ada..nk jadi pelakon sangat le tu..

avatar
Anonymous
AUTHOR
August 14, 2015 at 5:45 PM delete

try trace ip address dia dari mana. huu dari klang. adeiiii -____-"

avatar
tenku butang
AUTHOR
August 20, 2015 at 3:19 PM delete

wah.. baru tau ni.. camne nak detect ip address ni lysa?

avatar
daie theummah
AUTHOR
October 6, 2015 at 10:45 PM delete

macamana nak tau Ip adrees tuh?

avatar

Google+ Followers