Renovation Blog Sedang Dijalankan ..

.Assalamualaikum

Emm . Lamanya rasa tak hapdet ini belog . Biasalah , lately memang ada rasa busy sikit . Dengan nak jumpa client lagi . Balik je keje , dah penat . Terus tido . Tu yang dah berhabuk seketul dua dalam belog ni . 

Bila hari ni dah ada kat ofis , 24 jam lah mengadap belog www.lyssasecret.com . Dah tak de keje kan harini . So , itu lah keje aku . Tenung punya tenung , tatap punya tatap . Dah rasa macam nak renovate balik lah belog ni . 

Cadangnya nak tukar HEADER , adjust size BODY blog , ubah SIDEBAR kasi cun cun ..
Mungkin akan ada perubahan pada BACKGROUND blog ini . 




Rasa macam naik jemu , muak , jelak tengok design yang sama je . haha . Mungkin mengambil masa sikit lah kot . Template belog takkan berubah . Cuma benda-benda lain je ada tokok tambah sikit . 
Ni pun tengah tunggu MKhai siapkan header aku .Tapi tak pe , dia buat kerja sekejap je . 5 minit dah siap ! haha . *tipu*

So , nanti kalau ada yang masuk belog ni dok tengok belog ni jadi tunggang terbalik sana sini , harap faham lah ye . hihi .

** THIS BLOG IS UNDER CONSTRUCTION**


Chewah . Tapi yang pastinya akan ada terselit warna pink purple juga ya . hihi . Itu saja .
Tunggu update seterusnya ...


Terima Kasih Sudi Baca ...

KONGSIKAN ARTIKEL INI..
Previous
Next Post »

8 000 orang Comment Di Sini

Write 000 orang Comment Di Sini
Yuliana Wahit
AUTHOR
August 11, 2015 at 5:28 PM delete

ok lyssa. before lyssa buat renovate tu, uu terjah dlu blog yg template skng nih.. mana tau jap ag terjah blik dh jd lain.. kan. kan. kan..

avatar
Azlinda Azman
AUTHOR
August 11, 2015 at 5:28 PM delete

rajinnya awak ;)


www.azlindaalin.com

avatar
August 11, 2015 at 5:30 PM delete

haa, sama la kita. pun nak renovate. hehehe
iklan nuffnang dah berterabur, sy xtau acaner nk kemas kan iklan tu T_T

avatar
Anisa Anuar
AUTHOR
August 11, 2015 at 5:31 PM delete

lama dah tak singgah sini

avatar
PeRdU cINta
AUTHOR
August 11, 2015 at 5:41 PM delete

Tak sabar ni nak tengok pembaharuan wajah blog hadikk..mesti cumil nih..in sya Allah. .

avatar
Fatin Liyana
AUTHOR
August 11, 2015 at 5:51 PM delete

Lyssa, nak tanya, macam mana lyssa rapatkan header tu dengan blog eh? Ada tutorial tak? :)

avatar
August 11, 2015 at 6:00 PM delete

cantik header baru Lyssa :)

avatar
NUR RAIHANAH
AUTHOR
August 11, 2015 at 8:49 PM delete

wahhh cantiknyaa header baru kak!! hehehe

avatar

Google+ Followers