VECTOR | Thank You Azhafizah and Mkhai For The Vector

.Assalamualaikum


Hai korang . Wah .. Teruja nya rasa nak taip entry kali ini . Nak tahu sebab apa ? Sebab Lyssa nak ucapkan terima kasih kepada 2 orang blogger ni yang bertungkus lumus buatkan Vector untuk Lyssa . Mereka saja buatkan untuk mengasah dan menajamkan bakat mereka lagi . So diorang gunakan muka Lyssa untuk buat Vector kali ni . HEHE . 

Eksaitednya terasa nak share dengan korang hasil kerja diorang ni ! Dah rasa macam nak mengalirkan air mata warna pink pula bila tengok Vector cantik yang diorang ni buat . Memang puasa hati sangat-sangat :D

Ini hasil kerja dari Azhafizah.Com . Cantik kan ? Perfecto !




Nampak real sangat . Dah banyak dah Fiza ni buat vector kat orang lain , khasnya artis dan blogger-blogger lain juga . Dulu . Pernah Fiza ni buat satu Vector untuk Lyssa ... Boleh TEKAN SINI UNTUK LIHAT . Tapi , dia juga ada ambil tempahan tau . Korang boleh lah tengok kat belog dia nanti . By the way , PROMOTION untuk tempahan vector macam kat atas ni lastnya bertarikh esok . So cepat-cepat la korang pergi tempah ye :)


Ini pula hasil kerja dari Mkhai.Com . Kalau yang tadi Fiza buat muka sahaja . Yang ini pula Mkhai buat full body . kahkah . Tak tahu ler bagi korang ok atau tak . Sebab Lyssa tengok , macam Superb je . haha . "Cuns Melecuns" ok !



Boleh email ke : mkhairul6760@gmail.com kalau nak tempah vector dari Mkhai :D

Pssstt.... By the way gambar dekat atas ni masa Lyssa kat Paris ! Ehhhh .. hahahahahah ...

HEHE . So , amacam dengan hasil kerja diorang ?  YAY or NAY ? Comment sikit !


Terima Kasih Sudi Baca...
KONGSIKAN ARTIKEL INI..
Previous
Next Post »

27 000 orang Comment Di Sini

Write 000 orang Comment Di Sini
fiqah hamed
AUTHOR
August 7, 2015 at 9:39 PM delete

Dua2 painting cantik....dah lama usya hasil kerja sis azhafizah..dah semakin lawa teknik smudge painting dia..^^

avatar
August 7, 2015 at 9:46 PM delete

yayy.. cantik.. bertuahnya lyssa, memang patut mengalirkan air mata warna pink.. ^_^

avatar
Yuliana Wahit
AUTHOR
August 7, 2015 at 10:16 PM delete

bestnyaa... cantik lah diorang buat..

avatar
PeRdU cINta
AUTHOR
August 7, 2015 at 10:17 PM delete

Oftoss le yay..superb kot.,alhamdulillah..

avatar
Cikk Mimin
AUTHOR
August 8, 2015 at 12:04 AM delete

kalau owner cantik, divectorkan kompom lagi cantik, ehh !

avatar
salwani
AUTHOR
August 8, 2015 at 5:24 AM delete

nak tanya vector to apa lisa.maaf lah akak kampung sikit. hihi. malu bertanya sesat jalan kan

avatar
Cik Kumbang
AUTHOR
August 8, 2015 at 6:19 AM delete

Hasil keja fiza memang awesome dari dulu lg :)

avatar
Afidah Azmi
AUTHOR
August 8, 2015 at 8:59 AM delete

Cantiknya...real sgt..Yg gambr bawah tu mcm betul2 kat Paris lah

avatar
Nurul Faiz
AUTHOR
August 8, 2015 at 11:34 AM delete

cantik.... beruntung sgt mereka yang dikurniakan bakat seperti ini :)

avatar
kak gojes
AUTHOR
August 8, 2015 at 11:45 AM delete

cantik la...hasil vector yg baik dan lyssa pun comel

avatar
August 8, 2015 at 12:36 PM delete

huntungnya.. cik en nak buat gak la untuk lysa.. sketch.. ehheh. .mntak izin ambik mana mana pic dlm blog ni ye.. ehehhe

avatar
Farra N
AUTHOR
August 9, 2015 at 10:34 AM delete

cantik sgt vector dia..smpai megalir air mata pink jugak tgk ni hehe

avatar
August 10, 2015 at 3:07 AM delete

lawanya...kreatif sangat

avatar
Cik Mimie
AUTHOR
August 10, 2015 at 10:54 AM delete

Sangat awesome hasil kerja mereka :) Kak Fizah memang hebat:)

avatar
August 10, 2015 at 11:11 AM delete

sama² Lyssa..terima kasih juga.
Cantik Mkhai buat..nampak real :)

avatar
ietams
AUTHOR
August 10, 2015 at 2:25 PM delete

memang cantik la!
Nampak comel

avatar
sya mimie
AUTHOR
August 10, 2015 at 3:11 PM delete

2-2 cantik sngt. Beruntungnya lyssa.. :)

avatar
DRAMATIC UNIQ
AUTHOR
August 10, 2015 at 5:50 PM delete

nice..!! mcm real... :)





Salam.. haii.. jemput join giveaway saya ye.. ParodyMe : 1st Giveaway By DRAMATIC UNIC dengan hadiah wang tunai keseluruhan bernilai RM350 untuk direbut..!! Jom ajak ramai-ramai join.. jomm.. jommm..!! tQ so much... :)

avatar
Belang Tarung
AUTHOR
August 11, 2015 at 9:31 AM delete

ewah2..bergetar tulang temulang mcm dlm cite bones

avatar
August 11, 2015 at 3:31 PM delete

Wahhhh teruja sis.. Lyssa sgt beruntung..

avatar
Diana Din
AUTHOR
August 12, 2015 at 12:55 PM delete

cantik sangat.hasil kerja terbaekk

avatar
tenku butang
AUTHOR
August 20, 2015 at 3:15 PM delete

hasil kerja fiza memang cunnn

avatar
September 1, 2015 at 2:42 PM delete

wah lawa!! saya ada menang painting potret giveaway by azhafizah haritu. memang sebijik beliau buat :D

avatar
September 5, 2015 at 2:01 AM delete

wah beruntung lyssa.saya pun nak tp kena bayar la.mahal kan benda tu.untungnya la kamu

avatar

Google+ Followers