14 Gambar Fesyen Pakaian Paling Pelik , Unik dan Aneh Abad Ini !

.Assalamualaikum

Tadi saja la jenjalan kat FACEBOOK . Scroll punya scroll kat home dan ternampak Sponsored Post daripada Says.Com . Sesuatu gambar yang boleh membuatkan mata korang akan terjojol lalu halkum bergerak-gerak lantas terkentut bila tengok gambar ni ...

Meh lah Lyssa share kat SINI ye .. Selamat menikmati ! Gambar-gambar Fesyen Pakaian Paling Pelik , Unik dan Aneh Abad Ini !!! 















Paling tak boleh blah , yang pakai KULIT DURIAN tu .. Sumpah kelakar !
Berguling-guling Lyssa gelak sampai ke bawah meja office nihh . hahahhahahha !

TerimaKasihSudiBaca..

KONGSIKAN ARTIKEL INI..
Previous
Next Post »

29 000 orang Comment Di Sini

Write 000 orang Comment Di Sini
September 10, 2015 at 11:35 AM delete

hahaha...xkan ikut fesyen mcm ni...

avatar
YieN
AUTHOR
September 10, 2015 at 11:43 AM delete

pelik unik n kene tambah 1 lagi LAWAK GILA, hahaha~

avatar
Emy Effendi
AUTHOR
September 10, 2015 at 11:56 AM delete

ya ampun, amet amett!! hahahahaa
dah la lelaki. adoiii

btw kak lyssa, sy ada tag akak,
nti singgah ye. hehehe

http://emyyyyemyyyy.blogspot.my/2015/09/giveaway-rm200-by-mkhaicom-2015.html

avatar
muja
AUTHOR
September 10, 2015 at 11:59 AM delete

hahahahahahaaa..muja pun ada tengok kat fb benda ni.. sgt kreatif wpn mengarut.. kah3.. nak fb lelaki ni please.. :P

avatar
Nurul Faiz
AUTHOR
September 10, 2015 at 12:04 PM delete

sangat kreatif dan inovatif ^^

avatar
September 10, 2015 at 12:11 PM delete

Betol2 unik fesyen nie, awesome 😊

avatar
September 10, 2015 at 12:23 PM delete

lyssa.. ni pesyen okey.. kretip bak hang.. ahahahah..
apa pon dia sangat kretif.. menggunakan apa saja tuk jadikan dia unik.. brgn kitar semula.. ahhaha

avatar
September 10, 2015 at 12:33 PM delete

pakai daun buluh tu x miang ker??? adoiiyaaa

avatar
PeRdU cINta
AUTHOR
September 10, 2015 at 12:41 PM delete

hahahhahahahahha..opsss over pulak ketawa..tergamak dia posing macam tu...menangis segala yang dipakai tu..

avatar
Afidah Azmi
AUTHOR
September 10, 2015 at 12:51 PM delete

model tu berani mati kan...kalau akak...daku..tak rela andai dibayar berbillion sekali pun...

avatar
September 10, 2015 at 1:24 PM delete

hahaha boleh tahan cool model lelaki tu

avatar
September 10, 2015 at 2:19 PM delete

ni dah macam America's Top Model dah ni... work it! hehehe

avatar
lovely
AUTHOR
September 10, 2015 at 3:47 PM delete

pelik,tapi sangat kreatif..hihihi

avatar
September 10, 2015 at 6:45 PM delete

Ni nak perli ke ape? Hahaha model xleyh blah

avatar
September 10, 2015 at 6:46 PM delete

Ni nak perli ke ape? Hahaha model xleyh blah

avatar
syasandeul
AUTHOR
September 10, 2015 at 8:27 PM delete

ni bukan fesyen ni sejenis apa pun tktau ahhaha ;_; skrg 2015, bukan zaman batu nak pakai gitu ahahhaha pelik nauu

avatar
merahussain
AUTHOR
September 11, 2015 at 9:46 AM delete

bhahahhaa.. boleh datang untuk pakai Anugerah Skrin 2015! hahahahha

avatar
AnAk dEneSor
AUTHOR
September 11, 2015 at 10:21 AM delete

kelaka tol..elok lak die susun durian tuh hahaha

avatar
athirah
AUTHOR
September 11, 2015 at 10:55 AM delete

makin byk org share benda pelik2 ni.. hahha..

avatar
timm bill
AUTHOR
September 11, 2015 at 11:58 AM delete

Agak kreatif wlaupun pelik..haha!

avatar
Kucing Comel
AUTHOR
September 12, 2015 at 10:06 AM delete

Sungguh dahsyat yang pakai durian tu. :D

avatar
seri nian
AUTHOR
September 13, 2015 at 9:33 AM delete

seriusly x sanggup nak tgk betul2....nak menangis tgk

avatar
theyanaonly
AUTHOR
September 14, 2015 at 1:13 AM delete

unik fesyen ada yang macam kena lak ada yang macam tak percaya model ni mengayakan

jemput baca entri
WATERPARK

avatar
Cikk Mimin
AUTHOR
September 17, 2015 at 12:27 AM delete

Hahaha! Lyssa jangan buat perangai pulakk pakai macam ni

avatar
September 17, 2015 at 8:36 PM delete

anehnya lagi.. laki2 yg pakai

avatar
adaa
AUTHOR
September 18, 2015 at 3:37 PM delete

OMG! yang durian tu tak menahannnn hahahaha

avatar
Azwar Syuhada
AUTHOR
September 26, 2015 at 11:14 PM delete

Yang last kali paling tak semenggah..haha

avatar

Google+ Followers