Ada Award Untuk Blogger Pengomen Tegar Bagi Bulan September 2015 Ini

.Assalamualaikum


Wah ! Dari bulan lepas lagi dah berhajat nak letak balik dan mulakan hidup baru bagi Pengomen Tegar Belog Lyssasecret.Com ini . kahkah . Dan bulan ni yang merupakan bulan tuah Lyssa . chewah . Tuah lah sangat . Esok dah my birthday . ta tao lah tuah ke dak esoknya . haha . 

Jadi bulan yang penuh dengan "tuah" ni , Lyssa nak pick SEORANG sahaja pengomen atau dipanggil TOP COMMENTOR di blog Lyssa ni. Bulan September ni lah nak mula pick sorang . kengkonon nya . InsyaAllah akan diteruskan hingga bulan dan tahun seterusnya . hihi .



Macam mana nak jadi TOP COMMENTOR ni ? Senang je lah . Apa-apa entry Lyssa yang baru update or yang lama , korang boleh lah baca and comment . Nanti nama korang akan tersenarai lah jadi COMMENTOR SEPTEMBER 2015 kat sidebar blog Lyssa tu . hihi . Mudahkan . Bukan buat apa pun . Komen kat entry-entry blog ni je . Dah dapat jadi Top Commentor .

Paling bestnya , 30 September nanti , korang boleh lah tahu , siapa yang selalu datang singgah baca komen kat belog lyssa ni kan ? AWARD nya apa ? haha . 

LYSSA AKAN BUAT FULL REVIEW MENGENAI BLOG YANG SELALU YANG COMMENT DI BLOG LYSSA NI ! 

Siapa laah yang tak nak blog nya di-review kan ? Mesti dapat trafik menggunung time tu . kihkih :D
Jadi , tunggu apa ? Jangan lepaskan peluang ni yerk . Nantikan je entry-entry Lyssa yang akan datang untuk datang komen ok ? HIHI ! *comment di chatbox tidak dikira ! kahkah . :*

Ok itu je ..

TerimaKasihSudiBaca :D


KONGSIKAN ARTIKEL INI..
Previous
Next Post »

30 000 orang Comment Di Sini

Write 000 orang Comment Di Sini
September 3, 2015 at 11:57 AM delete

tu diaa lyssa.. ada award tuu.. ni yg best ni.. =)

avatar
September 3, 2015 at 12:03 PM delete

haaaa , nak menang boleh lah rajin datang komen selaluu !!

ececewahhhh :D kalau tak nak tak peee ^^
hihi , tAK paksa punn .. wee weee ~

avatar
September 3, 2015 at 12:20 PM delete

tengah semangat nak join contest2 ni... insya allah kite bg komen yg best2 ok!

avatar
September 3, 2015 at 12:31 PM delete

Tak sabar nak jadik top commentor kak lyssa :)

avatar
Emy Effendi
AUTHOR
September 3, 2015 at 12:37 PM delete

@Lyssa Faizureen

hihi, wajibb comment..
hari2 singgah sini. hehehe

avatar
Afidah Azmi
AUTHOR
September 3, 2015 at 1:06 PM delete

yeah...dah lama nantikan...okey...jom semua..kita berperang di ruangan komen..hahaha

avatar
PeRdU cINta
AUTHOR
September 3, 2015 at 1:08 PM delete

Alhamdulillah...bagus bagus..secara tak langsung membantu juga rakan blogger yang lain...dapat pahala berganda..in sya Allah akak support lyssa ok..

avatar
theyanaonly
AUTHOR
September 3, 2015 at 1:31 PM delete

tu dia lyssa nak bagi award hehe good luck bagi top commentor

JEMPUT JOIN SEGMEN :BLOGLIST KEKAL THEYANAONLY

note : 2 org bertuah dapat hadiah special

avatar
safurara
AUTHOR
September 3, 2015 at 2:20 PM delete

wahhhh kena dtg sini hari2 ni.

avatar
Mimi Kyumi
AUTHOR
September 3, 2015 at 2:45 PM delete

Woooo..Syoknyaaaa..Kena Stalk Lysaa Ni Hri2..Ahaha

avatar
rubiah kadir
AUTHOR
September 3, 2015 at 3:04 PM delete

Hehehe..ade award??

Wajib skodeng blog lysa setiap hari la cm gini ek

avatar
Akif Imtiyaz
AUTHOR
September 3, 2015 at 5:17 PM delete

Wah menarik ni..insyaallah akk join nnt ya lyssa

avatar
September 3, 2015 at 7:34 PM delete

bestnyaaa ! happy birthday btw :)

avatar
September 3, 2015 at 8:11 PM delete

Nak award jugak kak lyssa :)

avatar
Cik Yanie
AUTHOR
September 3, 2015 at 8:30 PM delete

Yayy ni semangat nak komen-mengomen ni hehehehehe.

avatar
ana
AUTHOR
September 3, 2015 at 8:54 PM delete

ni yang selalu ke blog akak ni

avatar
Hanim Husin
AUTHOR
September 4, 2015 at 11:07 AM delete

wow..mestilah nak!

Goodluck semua..

avatar
September 4, 2015 at 7:53 PM delete

wahh menarik ni..kena rajin komen lah :)

avatar
Etuza Etuza
AUTHOR
September 4, 2015 at 8:11 PM delete

Asalam Lysa yang cute..wah terbaik promosi..inshaAllah akan datang komen ...namun bukan merai hadiah..nak ukuhuwa saling menghargai artikal di blog..

avatar
Azwar Syuhada
AUTHOR
September 4, 2015 at 10:34 PM delete

Peluang menarik ni, tapi cuti dah habis. Takut tak sempat nak pulun komen. hehe.. ;)

avatar
September 5, 2015 at 1:28 AM delete

wah dah ada award pulak.nanti blh nak komen selalu

avatar
emma diana
AUTHOR
September 5, 2015 at 12:32 PM delete

bagus programe lys ni , Chaiyok2 :p

avatar
serinian
AUTHOR
September 6, 2015 at 9:58 PM delete

baru terbaca....adui mcm mane nak menang ni..hehehe
nak join sis

avatar
Farhain Azmi
AUTHOR
September 7, 2015 at 3:46 PM delete

nak join jd pengomen tegar lah..hehhe

avatar

Google+ Followers