'Brithday Suprise' Daripada Rakan Blogger !

Assalamualaikum .

Sepatutnya entri ni dah update sabtu or ahad lalu . Akan tetapi disebabkan masa yang tidak mengizinkan dan terlalu penat , hari ni sahaja lah masa untuk Lyssa update . Sebab tengah free ! hehe.

Baru - baru ni , Hari Sabtu lepas bersamaan dengan 5 September 2015 awal pagi lagi Lyssa dah bangun sebab ada PHOTOSHOOT bersama rakan blogger yang lain . Photoshoot dengan TEDDYBEAR_BESARGEDABAK ! Wee Wee . Boleh usha INSTAGRAM Lyssa bagi yang tak tengok lagi .  Photoshoot itu berlangsung di Taman Botani / Taman Tasik Perdana , KL .

Boleh PM Lyssa tau siapa nak beli bear-bear pelbagai saiz nih . hihi :D Pomote kejap *


Then , lepas je selesai Photoshoot kira-kira pukul 3.30 petang , kami pun bergerak ke Shah Alam untuk menghantar TeddyBear itu kembali dan terus lepak makan minum di sebuah kafe yang terletak di Seksyen 7 Shah Alam .. Iaitu Cafe 83 ! Pernah pergi tak ? Best tau makanan dia kat situ . Grill Chicken dia pun sedap ! hihi .




Makan lah kami kat situ sampai Maghrib . Then lepas semua kekenyangan , lepak-lepak sembang lek lu sap kok lu semua kan ... Tiba-tiba ..... !!


video


Wahh ! Tak sangkanya . Perasaan Lyssa time tu .... Jadi macam ...

"Ahh , seriusly ?! Malunya weyyyy !"

Rupa-rupanya diorang dah berkomplot dengan Owner Cafe 83 tu nak buat Birthday Suprise macam tu kat Lyssa . Tak sangkanya .. Siap menyanyi2 lagi .. Ada background music pulak tu . Mahu nya tak malu . Sepanjang hidup , mana pernah celebrate birthday dengan rakan blogger . Ini lah yang pertama dan yang paling best sangat . 

Thanks sangat-sangat untuk rakan blogger terutamanya Halim Brothers yang memang rancang nak buat suprise ni bersama blogger yang lain seperti Kak Iena Eliena , Kak Ayu Idris , Rafzan Tomomi dan MKhai dan photographer yang lain . Terima kasih tak terhingga ...



With Kak IenaEliena


With Kak AyueIdris


 With MKhai





Sangat teruja dengan mereka semua ! Terima kasih sekali lagi yeeee ...




 





TerimaKasihSudiBaca...*comment siket . winkwink:*

KONGSIKAN ARTIKEL INI..
Previous
Next Post »

20 000 orang Comment Di Sini

Write 000 orang Comment Di Sini
September 9, 2015 at 3:15 PM delete

Bestnye dapat sambut macam nie kan 😉

avatar
ENA
AUTHOR
September 9, 2015 at 3:26 PM delete

selamat hari lahir dear..bertuah nya badan dikelilingi sahabat2 yang baik

avatar
Farhain Azmi
AUTHOR
September 9, 2015 at 3:51 PM delete

bestnya ada org celebrate besday. siap buat surprise lagi. happy besday again lyssa :)

avatar
fizafantagirO
AUTHOR
September 9, 2015 at 3:53 PM delete

wuwuwuwu, bestnya! happy belated birthdayy sweety!

avatar
Mila Hilas
AUTHOR
September 9, 2015 at 4:07 PM delete

yg tukang amik pic selfie tu mcm kenal je..runner tu kan?? merata2 dia ada.hehe

avatar
emma diana
AUTHOR
September 9, 2015 at 4:22 PM delete

SELAMAT HARI LAHIR SI CANTIK !

avatar
September 9, 2015 at 4:32 PM delete

Wahwahwah. You shoud be grateful sis. I'm happy fr you :)

avatar
Afidah Azmi
AUTHOR
September 9, 2015 at 5:02 PM delete

muka terima kejutan..adakah rasa nak jatuh pengsan time tu

avatar
Emy Effendi
AUTHOR
September 9, 2015 at 5:42 PM delete

hehehehe, memalu jeee muka kak lyssa. kih3

avatar
PeRdU cINta
AUTHOR
September 9, 2015 at 5:55 PM delete

Alhamdulillah..nikmat ukhuwah tu lyssa..

avatar
Misz Yue
AUTHOR
September 9, 2015 at 9:01 PM delete

selamat hari jadi awak! bestnyee ada birthday suprise! ;-)
may Allah ease eveyrthing u do dear.~

avatar
ain
AUTHOR
September 9, 2015 at 11:03 PM delete

bestnya.. bertuah lyssa

avatar
Mommy Ayesha
AUTHOR
September 10, 2015 at 8:05 AM delete

Happy Belated Birthday sayang ~

avatar
M I A
AUTHOR
September 10, 2015 at 8:28 AM delete

wahhhhhhhhhhhh bestnya lyssa! bertuah badan. hehe btw happy belated bufday, hve a blast ;)

avatar
Puan Wawa
AUTHOR
September 10, 2015 at 8:58 AM delete

Serojoknya lyssa.. Happy belated befday..")

avatar
muja
AUTHOR
September 10, 2015 at 10:29 AM delete

bestnya la bila ada yang sudi hargai kita macam ni. mesti rasa dihargai sangat-sangatkan. happy birthday lyssa. kita dah sama umo.. hehe

avatar
Mummy Julia
AUTHOR
September 10, 2015 at 1:39 PM delete

Happy Birthday Lysa! Moga dipanjangkan umur dan dimurahkan rezekinya. Amin Comel je awak ni ye.. :D

http://notachentamummy.blogspot.my/

avatar
AnAk dEneSor
AUTHOR
September 11, 2015 at 10:32 AM delete

hepi belated besday..hahah so sweet..xtahu lysa kat shah alam..klo x bole jumpe..hehehe

avatar
September 14, 2015 at 12:15 PM delete

wahh bestnya adap surprise birthday party..happy belated bday Lyssa

avatar

.Assalamualaikum.
.Sila Tinggalkan Comment Anda Di Sini.
SATU pun jadi lah ! hehe. EmoticonEmoticon

Google+ Followers