Buku Warna Doodle Untuk Dewasa dan Kanak-Kanak

.Assalamualaikum

Huwarghhhh ! Baru lah dapat nak update entry BUKU WARNA DOODLE ni setelah sekian lama nak update tapi tak berupdate-update pun ... Ok ! Bukan sengaja tak nak update ye ...
Disebabkan masa yang tak mengizinkan untuk penuhi kehendak diri sendiri agar dapat warna kesemua gambar yang ada , jadi Lyssa nak share sedikit sahaja hasil kerja warna Lyssa sendiri ..

Sebelum tu , Lyssa nak perkenalkan .. Sebuah BUKU WARNA DOODLE daripada Rizal PaperBag Head yang menarik perhatian Lyssa untuk beli dan mengisi ruang-ruang kekosongan dan penuhkan masa dengan mewarna doodle yang dilukis olehnya ... Buku ni bukan untuk kanak-kanak je tau . Dewasa semua boleh warna .. 

Kalau nak tahu , buku doodle macam ni memang dah jadi trend sekarang di Korea ... dan apa la salahnya kalau kita pun isi masa kita dengan mewarna ... hihi ....


Gempak dan hebatkan hasil kerja Rizal PaperBag Head ni ? Memang nampak kemas dan sangat ohsem tauu ... TAPI TAPI TAPI ... Agak renyah sikit nak kaler benda-benda kecil ni .... But !! Sangat berpuas hati ..... Berbaloi laa beli dengan harga yang sangat berpatutan yang mengandugi 22 muka surat doodle + teks di dalamnya ...

Tengok ni hasil kerja warna Lyssa yang SUPERCANTIK nih ! Ehh . Perasannyaaaaa !! >.<


Awal - awal memang rajin .... Last-last dah start malas .... hahahahha .... 

Ini sahaja 1st PAGE yang dapat Lyssa warna kasi full . Page yang lain semua sekerat-sekerat tak habis pun ... kahkah . Ni Lyssa color jugak .... Tapi tak habis .... Comot pulak tuu !!!!! :p


Bawah ni hasil kerja MKHAI.COM yang tak habis warna .. hahaha .... Comment anda ? :p



Banyak lagi laa yang Lyssa tak warna lagi .. Sebab terlalu busy and tak ada masa.. sobsob ...
Bila ada masa terluang and tengah boring je ..baru laaa Lyssa akan mula warna balik . kihkih ....
Ni contoh doodle lain yang belum warna lagi ... Lyssa ambik 4 contoh je .. Actually banyak lagi tauu .. Semuanya bertemakan bunga :D


Nak beli jugak ? Nak tahu HARGA buku ni ? Nak tahu info lanjut ...
Korang boleh terus pm or whatsapp .. *Bagitau, dapat tahu dari blog Lyssa Faizureen :)

WHATSAPP : 
013-6160622

FACEBOOK :

INSTAGRAM :

TerimaKasihSudiBaca....


KONGSIKAN ARTIKEL INI..
Previous
Next Post »

20 000 orang Comment Di Sini

Write 000 orang Comment Di Sini
September 16, 2015 at 11:51 AM delete

wah mcm best je...hehe tapi malas nk mewarna banyak betul doodle..huhu

avatar
Uncle Zuan
AUTHOR
September 16, 2015 at 12:07 PM delete

cantik! nice arts :D

rasa macam nak doodle je pas tengok ni :D

avatar
PeRdU cINta
AUTHOR
September 16, 2015 at 12:51 PM delete

Mewarna boleh tenangkan jiwa..itulah uniknya mewarna...cantik..baik lyssa atau mkhai yang warna..sepadan sangat..

avatar
seri nian
AUTHOR
September 16, 2015 at 3:29 PM delete

baru la tahu ada benda2 mcm ni dijual

kalo tgkkan mmg cantik apabila di color

avatar
Aisyhah Nyais
AUTHOR
September 16, 2015 at 4:26 PM delete

cantiknya kak lysa mewarna, kipidap sis!

avatar
Cikk Mimin
AUTHOR
September 17, 2015 at 12:26 AM delete

Cantikknyaa doodle ni. Ni namanya tote bag kan?

avatar
Seri nian
AUTHOR
September 17, 2015 at 4:00 AM delete

Singgah balik nak tgk design...heheh serius teringat2

avatar
Afidah Azmi
AUTHOR
September 17, 2015 at 8:52 AM delete

kalau hari cuti bosan2 bolehlah luang masa color kan.tapi tahap kesabaran tu kena tinggi

avatar
ana fatihah
AUTHOR
September 17, 2015 at 1:27 PM delete

comelnya tengok!
Tapi,saya kalau mewarna selalu tak jadik. Haha. :P

avatar
Mira Adzlia
AUTHOR
September 17, 2015 at 3:20 PM delete

cantik...tp bru je beli yg kat Kaison tu.."secret garden"..

avatar
kak gojes
AUTHOR
September 17, 2015 at 3:38 PM delete

cantiknya lyssa kaler...

avatar
September 17, 2015 at 8:26 PM delete

indah sungguh seni... ni boleh rekemen kat rakan guru pend.seni ni...

avatar
AnAk dEneSor
AUTHOR
September 18, 2015 at 11:08 AM delete

cantik je lisa kaler..hahah bgus la..bg idea kat iera nk wat ape mse tgh boring hehehe

avatar
September 23, 2015 at 4:50 PM delete

cantik giler artwork dia..superb! kalau fiza jenuh nak siapkan one page even mewarna pun..sangat details

avatar
September 29, 2015 at 9:59 AM delete

lama x kaler kaler ni.. huhuhu

avatar

Google+ Followers