Qurta Anta Amjifa Exclusive by Amar Baharin | Fesyen Trend Terkini Untuk Lelaki

.Assalamualaikum


Tengok tajuk entri pun korang dah macam tazzabar kan nak tengok benda apa Qurta Anta Amjifa Exclusive by Amar Baharin ni ? Bukan setakat golongan lelaki je .. Golongan wanita pun mesti kemain laju-laju klik ke blog lyssasecret.com ni sebab nak tahu apa yang bestnya Qurta Anta Amjifa ni kan ? Kot kot boleh beli kat suami tercinta ke kan ? chewah . Gituww :D

Sebelum tu , jap nak belanja selfie dengan Amar Baharin jap ! haha 

Suci gila muka Amar ! Melting iolss tengok . kahkah ... dah!

Ok . Ahad lepas , kami bloggers dari #KelabBloggerBenAshaari dijemput untuk bersemuka dengan Amar Bahrin untuk berbincang santai mengenai REVIEW PRODUK Amar Baharin iaitu Qurta Anta Amjifa Exclusive. Korang boleh tengok contoh Qurta Amjifa di bawah ni :



Ada macam-macam warna tau seperti gambar yang tertera kat atas ni . 
Ada warna ungu , biru , kuning , hijau dan oren peach2 gituuu ... So 5 warna ini memang sangat sesuai untuk semua peringkat umur . Jadi , para wanita kot kot ada yang nak beli kat suami terchenta ke memang tersangat lah disyor kan !

Material kain baju Qurta Amjifa ni 100% Italian Cotton . So bila korang pakai tu memang sangat-sangat selesa dan sejuk je . Dah la warna pun macam sejuk je mata memandang , bila pakai Qurta tu , bertambah-tambahlah sejuklnya . ntah ntah beku habis air mata ni bila tengok si pemakai . eh ! hehe . 



Sekarang Lyssa nak masuk bab saiz ! Ok . Saiz yang ada adalah saiz S , M , L , XL , dan XXL .
Qurta ni jenis SLIM FIT tau !! Jadi , memang akan terasa kecik siket . So , disarankan korang beli 1 saiz besar daripada saiz yang biasa korang pakai .. Contoh badan korang tu selalu pakai baju saiz S .. Jadi korang patut ambik Saiz M ..Sebab takut nanti ketat tak muat nak pakai habis merana satu badan . haha . 

Yang paling best , baju ni Wudhuk Friendly tau ! Kenapa dikatakan Wudhuk Friendly ? Sebab di bahagian lengan ada ZIP . So , para lelaki yang nak ambik wudhuk nanti pun bertambah-tambahlah senang . Buka zip, senteng tangan , dan ambik wudhuk macam biasa . Senang kan ?

Qurta Anta Amjifa Exclusive ni sangat mesra digunakan di mana-mana atau apa-apa event sekalipun . Bukan setakat nak beraya je pakai baju ni .. Pergi jalan-jalan pun korang boleh cuba pakai Qurta ni . Mesti nampak smart .. Dah ala-ala macam pakai kemeja pulak kan . 

Disebabkan ini sudah menjadi trending fashion terkini , ianya lagi sesuai dipakai untuk 'Dulang Boys' yang contohnya angkat makanan di majlis-majlis perkahwinan tu .. Memang sesuai dan nampak cantik bila 'Dulang Boys' memakai pakaian seragam sama warna , lebih-lebih lagi pakai Qurta Anta Amjifa ini .

Harga RM139 include postage (sm/ss)

Untuk pembelian Qurta Anta Basic, korang boleh ke :

Facebook Page : Amjifa Exclusive
Instagram : Amjifaexclusive 
WhatsApp : 0166860645 
Email : amjifaexclusive@gmail.com


Ok ... Sekarang ni Amjifa Exclusive ada membuka tawaran bagi 30 yang terpantas yang berminat untuk memulakan perniagaan bersama-sama mereka . 

Boleh terus Whatsapp 016 969 6891 untuk menjadi agent dropship Amjifa Exclusive yang semakin panaaassss ni . 

Jap nak belanja wefie dengan amar baharin pulak ! haha 



TerimaKasihSudiBaca ...

KONGSIKAN ARTIKEL INI..
Previous
Next Post »

37 000 orang Comment Di Sini

Write 000 orang Comment Di Sini
September 22, 2015 at 11:21 AM delete

segak bergaya laaa cik abg pakai kurta ni...

avatar
Emy Effendi
AUTHOR
September 22, 2015 at 11:22 AM delete

wiwittttt ..selpieee ngn amar.. sesuai. ahahha :P

avatar
Hanim Hashim
AUTHOR
September 22, 2015 at 11:22 AM delete

koleksi yang cantik! berbaloi dengan harganya :D

avatar
Akif Imtiyaz
AUTHOR
September 22, 2015 at 11:32 AM delete

Wow wow menarik ..warna pon cantik2 jer...

avatar
YB Shehan
AUTHOR
September 22, 2015 at 11:32 AM delete

bleh tahan gak rege dia

avatar
Amanda Suria
AUTHOR
September 22, 2015 at 11:42 AM delete

Making kacak la cik abg semua kan...so..xde alasan lelaki x leh bergaya..ye tak...cantik2 kurtanya

avatar
PeRdU cINta
AUTHOR
September 22, 2015 at 11:51 AM delete

fu..fu..fu..fuyoooooooo..terbaiklah lyssa..bagus kan sebabnya boleh bagi peluang kaum adam tambah koleksi baju dalam almari..

avatar
Nadia Johari
AUTHOR
September 22, 2015 at 12:06 PM delete

Dah la cantik..bergaya..memang memikat dihati baju ni

avatar
mas saari
AUTHOR
September 22, 2015 at 12:34 PM delete

kalau beli kat husband ni pasti kacak bergaya di pagi raya.. hehehee

avatar
September 22, 2015 at 12:56 PM delete

sekali sebut macam Kun Anta lak hehe

avatar
razzwey razz
AUTHOR
September 22, 2015 at 1:19 PM delete

Pakai qurta anta ni, lepas tu nyanyi lagu kun anta... Pasti berganda kacak! Hahaha

avatar
Cikk Mimin
AUTHOR
September 22, 2015 at 1:25 PM delete

Nak suh arif pakai laa . Mesti kacak bergaya lalallala. Hahaha

Jom meriahkan
giveaway mimin

avatar
Afidah Azmi
AUTHOR
September 22, 2015 at 2:34 PM delete

best la tu..dapat bergambar dengan Ammar..tapi akak tak berapa sangat dgn dia..just gitu2 boleh la...Tapi!!!kalau Aaron Aziz memang akak marah

avatar
Amanda Suria
AUTHOR
September 23, 2015 at 10:11 AM delete

Lepas ni makin meningkat la publisiti pakaian lelaki kan..selalunya perempuan je..

avatar
September 23, 2015 at 1:22 PM delete

untung lerr...dapat bergambar dengan amar bahrin...kirim salam kurta nya..lawa..

avatar
September 23, 2015 at 2:15 PM delete

hai.. blogwalking here.. i'm new bloggers.. nice dress and fashion here, TQ

avatar
September 23, 2015 at 3:13 PM delete

kim salam kt amar baharin yer ! haha

avatar
September 23, 2015 at 3:40 PM delete

smart design Qurta ni. terlajak larislah jualan lepas ni sebab artis punya keluaran kan :)

avatar
aeinna Musa
AUTHOR
September 24, 2015 at 3:26 PM delete

Untung dik lyssa selfie dgn retis;)

avatar
Ley Sowt
AUTHOR
September 25, 2015 at 12:27 PM delete

Cantik design dia.. Untungnya kak lyssa dpt wefiee sma amar :P..

Blogwalking.. Newbie Blogger

http://cekolatbiru.blogspot.my/

avatar
Nurul Faiz
AUTHOR
September 25, 2015 at 1:18 PM delete

pakai kurta ni mesti feeling macam Amar Baharin kan. haha

avatar
seri nian
AUTHOR
September 27, 2015 at 3:13 PM delete

adui rasa jelous plak, mcm2 baju lelaki skrg ni
tp ramai belum terima lg design gini oleh lelaki...rasanya

avatar
intan nasir
AUTHOR
September 30, 2015 at 7:13 AM delete

pewiiit.... comelnye dia.... jeles plak kite ;)

avatar

Google+ Followers