Sampai Sekarang Aku Masih Tak Faham !

.Assalamualaikum


Betul korang ! Sampai sekarang ni Lyssa still tak faham ! 3 hari lepas , sahaja-sahaja la repost balik dari insta kak dila , 1 gambar BREAKOUT ni . Nampak macam superohsem pulak gambar tu sebab ada Lyssa . eh ! Repost punya repost , ramai jugak lah yang LIKE kan .. Yang ni . Gambar ni ...


Tak de la ramai mana yang LIKE , tapi oke la ..


Yang menjadi tanda tanya dan perasaan peliks bin aneh nya tu , kenapa macam RAMAI GILA YANG COMMENT gambar ni . Gambar lain tak nak pulak komen . GAMBAR NI SAJA !

Yang comment nya pulak , bukan lah orang Melayu kita . Banyak juga foreigner yang comment . Paling tak boleh belah , comment lebih kurang macam sama jeee ...

Err . dah macam BOOM COMMENT pun hado . Tetiba pulak jadi gitu . Before ni tak pernah pulak . haha . Itu yang musykil nya . Nak kata Lyssa guna apps yang suruh orang comment tu tak de pulak . haha . Tak faham betul ler ... Even , hari ni pun ada orang still comment lagi that picture . 
Cer tengok ni :





Pelikss kan ? Anyone knows ? HAHA ! Itu je ceq nak habaq . 
*Psstt , alang-alang tu , pi FOLLOW terus IG Lyssa . kahkah . byee~

TerimaKasihSudiBaca ...

KONGSIKAN ARTIKEL INI..
Previous
Next Post »

20 000 orang Comment Di Sini

Write 000 orang Comment Di Sini
September 10, 2015 at 9:48 AM delete

lyssa....samalah....sampai skrg tak faham...rasanya takder guna hashtag yg memanggil diorang comment...ker hari tu hari diorang berjemaah keluar dari kotak.....pernah tanya seseorang ...diorang kata bukan robot yg komen tapi ...hurmmm entahlahhh....ahahaha

avatar
Emy Effendi
AUTHOR
September 10, 2015 at 9:48 AM delete

itu adalah satu tips untuk bisness diorang kak. hehehe
dengan harapan komen, akak view dia punye ig &
add ig shop tu. hihi

*pendapat 0.02% dr sy.. hehehe

avatar
Farhain Azmi
AUTHOR
September 10, 2015 at 9:57 AM delete

fuyooo ramainya pengomen.sorry lyssa yong xde IG

avatar
Mila Hilas
AUTHOR
September 10, 2015 at 9:59 AM delete

sy x reti layan insta, so xtahu nk jwb ape hehehe

avatar
kekasih allah
AUTHOR
September 10, 2015 at 10:08 AM delete

mgkn sbb simbol mata tu..simbol yg hjung skali..sbb tu kot bnyk org putih komen.nie pnpt sya je.heheh.maaf klu slah

avatar
kekasih allah
AUTHOR
September 10, 2015 at 10:08 AM delete

mgkn sbb simbol mata tu..simbol yg hjung skali..sbb tu kot bnyk org putih komen.nie pnpt sya je.heheh.maaf klu slah

avatar
September 10, 2015 at 10:24 AM delete

cik en pernah kena jugak.. tetiba org luar komen.. hihiih

avatar
muja
AUTHOR
September 10, 2015 at 10:26 AM delete

sukanya la kalau ramai orang komen.. tapi mmg pelik kalau yang tak kenal tolong komen sekali.. hehe

avatar
nur anis
AUTHOR
September 10, 2015 at 10:27 AM delete

uishh..banyak tuuu.. tak tau la saya..huhu

avatar
September 10, 2015 at 10:32 AM delete

hrmm pelik jugak tu :-)
but nice pic though :-)

avatar
PeRdU cINta
AUTHOR
September 10, 2015 at 10:39 AM delete

buat masa ni akk follow lyssa kat blog dulu ye dik..hahaha..meletop letop komennya ye..

avatar
ziana eunos
AUTHOR
September 10, 2015 at 11:02 AM delete

gamba dia cantik & macam ceria hepi jer semua tu ^_^

*jemput singgah blog zianaeunos.blogspot.com

avatar
eima
AUTHOR
September 10, 2015 at 11:30 AM delete

BALIK NI AI FOLLOW IG LYSSA YE .... KAT OPIS NI BLOCKED

avatar
Afidah Azmi
AUTHOR
September 10, 2015 at 12:54 PM delete

sama mcm Ig akak...tapi akak punya..banyak orang malaysia jew...hehehe

avatar
Yan Ty
AUTHOR
September 10, 2015 at 11:50 PM delete

Setuju.
Gmbr family day kbba penuh dgn komen juga.

avatar
Salina Johari
AUTHOR
September 15, 2015 at 4:26 PM delete

rezeki komen tu..heheh...sudikan join segmen k.sal ya:

http://www.kisahpondokkecil.com/2015/09/segmen-blogwalking-bersama.html

avatar
Cikk Mimin
AUTHOR
September 17, 2015 at 12:29 AM delete

Takpe laa. Skurg2nya ada yang nk tgok n komen gambar tuu . >.<

avatar

Google+ Followers