Request Tutorial Di Blog LyssaSecret

Assalamualaikum ..

Hi korang ... Siapa peminat dan pembaca tegar blog Lyssa ni , mesti korang perasan yang Lyssa dah lama giler tak buat tutorial blog kan ? Betul . Memang dah lama giler ! Tutorial dah jarang . Freebies pun dah lama tak bagi kan ? ehem .



Sebab Lyssa dah kekeringan idea dah nak bagi tutorial apa kat korang ni . Apa kata , sekarang ni korang just comment di entri ni untuk REQUEST tutorial apa yang korang nak Lyssa buat ? Sementara Lyssa tengah FREE ni , boleh lah jugak sedikit sebanyak Lyssa ajar korang apa yang korang tak tahu kan ... Kot kot la nak FREEBIES apa-apa ke , boleh lah Lyssa tolong :D

Tapi , rasanya , blog Lyssa ni dah ratus riban tutorial yang boleh korang rujuk . Cuma banyak yang tak perbaharui lagi daripada interface yang lama . Tapi , tak pe . Sama je mana-mana pun .. Mana yang tak faham ke apa , boleh PM Facebook Lyssa ye . 

Kalau nak tutorial apa-apa boleh comment di entry blog ni . InsyaAllah , mana yang Lyssa boleh tolong , Lyssa akan tolong. Ada masa lebih , Lyssa terus buatkan kat korang eh ? 


TerimaKasihSudiBaca ...
KONGSIKAN ARTIKEL INI..
Previous
Next Post »

15 000 orang Comment Di Sini

Write 000 orang Comment Di Sini
Mimi Kyumi
AUTHOR
December 1, 2015 at 11:26 AM delete

Wow..nak req jgk tp x tau nk req tuto apa..haha

avatar
Mas Zull
AUTHOR
December 1, 2015 at 11:30 AM delete

assalamualaikum lyssa...mmg terbaikkkk..;)

avatar
December 1, 2015 at 11:32 AM delete

@Mimi Kyumi

huhu , chewahhh .. awokkk dah proo ...... tk yh req pun tk pe .. HAHA

avatar
December 1, 2015 at 11:33 AM delete

@Mas Zull

walaikummussaam mama maszull :D hee tq`

avatar
fazrolIqbal
AUTHOR
December 1, 2015 at 12:21 PM delete

Kak lyssa... macam mana nak buat blogwalking? Ini satu tutor jugak ke eh?

Senang kata nak pasang blogwalking dekat blog. Yang suruh isi2 nama dekat kotak tu.. hope fahm

avatar
December 1, 2015 at 12:26 PM delete

@fazrolIqbal

HI , boleh rujuk tutorial ini :

http://www.lyssasecret.com/2012/01/tutorial-letak-chatbox-aka-cbox-di-blog.html

avatar
Anonymous
AUTHOR
December 1, 2015 at 8:04 PM delete

Nak request, cemana nak buat template sendiri macam blog designer lain tu..? ade background yg didesign sendiri semua tu.. :)

avatar
December 1, 2015 at 9:00 PM delete

blog lyssa mmg da complete da tutor nya.. hehe

avatar
Cik Yanie
AUTHOR
December 2, 2015 at 10:35 PM delete

mcmna nk letak iklan zalora mcm kak lyssa.??

avatar
Kita Bantai
AUTHOR
December 3, 2015 at 12:45 AM delete

nak juga...apa yer nak request..erm,
nak display berapa org baca setiap posting untuk blogspot.

avatar
hanis
AUTHOR
December 8, 2015 at 2:58 AM delete

macam mana nak buat about sitemap contact bagai macam akak tu? guna template apa?

avatar
December 8, 2015 at 8:26 PM delete

Nak request gak hihi,nak tnya kak lyssa tahu x nk ilangkan nama jd double kat kotak komen?maksd yan kat author tu huhu..tiba2 terdouble jd cam ni "siti saleha siti saleha " hrp sis bantu eh kalau sis tak tahu xpe hihi

avatar
intan nasir
AUTHOR
December 8, 2015 at 10:34 PM delete

Nak tutorial unt SEO heheh

avatar
December 9, 2015 at 1:17 PM delete

wah seo blog sekarang...tahniah Lyssa...akak pun dah lama tak jenguk blog lyssa..

avatar

Google+ Followers