ALVEU | Jerawat Kecut Dalam Masa 2 Hari !

Assalamualaikum ..

Hi korang ! Sebenarnya Lyssa dah lama dah nak up entri ni. Tapi, masa tak mengizinkan Lyssa untuk publish. Bila dah ada masa 'free' macam ni , boleh lah Lyssa kongsikan entri ni untuk korang semua.

Kalau korang semua nak tahu, Lyssa ada cuba satu produk muka ni. Produk ALVEU POMEGRANATE REJUNEVATING FACIAL SCRUB . Lyssa yakin ! Mesti ramai juga antara korang yang pernah dengar dengan produk keluaran Malaysia ni kan ? Kalau tak pernah dengar pun, mesti ada juga yang pernah ternampak kat IG Lyssa kan ..



ALVEU POMEGRANATE REJUNEVATING FACIAL SCRUB ini adalah produk skrub muka yang diperkaya dengan adunan istimewa buah delima bersama ekstrak T-Tree dan Vitamin E bagi mengembalikan kejelitaan dan kesegaran wajah anda.

Kalau korang nak tahu, Lyssa dah jatuh cinta dah dengan produk ALVEU ni. Setiap hari kalau nak mandi je, mesti rasa tak sabar gila nak guna pencuci skrub muka ni. Bukan sahaja dapat hilangkan segala blackhead dan whitehead kat muka, makeup Lyssa pun sekaligus boleh hilang. Tu yang best tu . Tak payah nak pakai makeup remover dah . hehe . 

Apa yang paling best bila guna je produk ALVEU FACIAL SCRUB ni, kulit korang automatik akan terasa segar dan lembut je lepas bilas dengan air. Pipi jadi licin dan lembut. Haa ! Baru-baru ni jerawat ada tumbuh kat hidung Lyssa ni . Seketul ! Punyalah degil punya jerawat. Kalau keluar kat hidung, mesti berminggu-minggu baru nak hilang. Ni , Lyssa baru je guna pencuci muka ALVEU ni, dua hari je dah kecut ! Fuh . Memang sangat berguna la produk ni bagi Lyssa :D


Nak kemana -mana mesti Lyssa takkan lupa bawa ! Nak balik kampung haritu pun , Lyssa tetap usung la Pencuci Muka Skrub Alveu ni . hihi .

Banyak lagi kelebihan ALVEU ni kalau korang nak tahu .... Tengok ni :

Kebaikan Alveu Pomegranate Rejunevating Facial Scrub

  • Membersihkan kulit wajah tanpa pengelupasan
  • Menanggalkan sisa kotoran, minyak dan sel kulit mati
  • Meningkatkan ketegangan dan keanjalan kulit wajah
  • Menyingkirkan bintik-bintik hitam pada wajah
  • Mengurangkan kesan parut, jeragat dan masalah kulit kusam
  • Mengatasi masalah liang pori yang tersumbat
  • Mengatasi masalah kulit berminyak
  • Mengatasi masalah pigmentasi serta membantu meningkatkan kecerahan kulit
  • Memelihara kelembapan dan kelembutan kulit
  • Mencegah proses penuaan kulit
  • Mengurangkan kesan penuaan seperti kedutan dan garis-garis halus
  • Memperbaiki dan memperbaharui sel kulit wajah anda
  • Memulihkan kerosakan kulit akibat pencemaran toksin dan sinaran UV
  • Menyegarkan lagi kulit wajah anda


Cara Penggunaan Alveu Pomegranate Rejunevating Facial Scrub

1. Basahkan kulit wajah.
2. Ambil sedikit Alveu Pomegranate Rejunevating Facial Scrub dan gosokkan pada seluruh permukaan kulit muka.
3. Bilas sehingga bersih.
4. Sesuai digunakan setiap hari.


Harga murah je ! RM18 sebotol
Kalau nak order boleh terus whatsapp Lyssa di : 013-393 7449


NAK DAPAT FREE 1 BOTOL ALVEU FACIAL SCRUB TAK ?

Korang boleh join contest kat FACEBOOK LYSSA . Mana tahu, korang makhluk paling bertuah ke ... Untung-untung boleh dapat sebotol Alveu ni .. Terus jatuh cintah <3 hihi .

Klik link ini untuk join -->  JOIN CONTEST 

TerimaKasihSudiBaca .

KONGSIKAN ARTIKEL INI..
Previous
Next Post »

4 000 orang Comment Di Sini

Write 000 orang Comment Di Sini
fazrol iqbal
AUTHOR
March 27, 2016 at 8:46 PM delete

wah... patutlah kita usyar IG akak muka flawless aje.. inilah rahsia dia ek? kk.. nak cubalah. harga pun tengok murah. btw, saya nak invite akak liyssa join segmen saya. kalau tak keberatan hihi... tekan je link ni..

http://fazroliqbal.blogspot.my/2016/03/segmen-auto-blogger-malaysia.html mekasih hihih..

avatar
March 28, 2016 at 7:56 AM delete

wowww...ada contest..hehe..nak join ni..hihi..

avatar
Farah Dafri
AUTHOR
March 29, 2016 at 2:34 PM delete

no wonder la flawless glowing je adik akak ni ehehe

avatar
Budak Gemok
AUTHOR
March 29, 2016 at 11:53 PM delete

woww! menarik . kat mana boleh dapat produk ni kak lyssa ?

avatar

Google+ Followers