Bowling Tournament Kelab Blogger Ben Ashaari Bersama K. Rogers Butter Cookies

Assalamualaikum ..

Baru-baru ni, 22 April 2016 telah pun berlangsung Tournament Bowling Kelab Blogger Ben Ashaari (KBBA9) bersama K. Rogers Butter Cookies di Ampang Superbowl , Bangi Gateway. Memang best tak terkata lah kan ! Enjoy sangat-sangat. Awalnya plan game memang start pukul 8.30 malam. Tapi dah disebabkan ramai gila yang sangkut dengan jem, kita tangguhkan game dalam pukul 9.15 malam..



Sebelum permainan dimulakan, kami telah pun dibahagikan kepada beberapa kumpulan iaitu satu kumpulan mempunyai 4 orang. Dan .. dan .. dan ... Setelah dibuat undian , Lyssa dapat kertas yang bergambarkan "GAGAK HITAM" ! So, siapa kumpulan gagak hitam ni ? haha ! Ianya terdiri daripada Abang Hafiz Rahim , Kak Ayuejean , MKhai dan BudakKenit ! :) eh .

Inilah antara group kami yang sporting !!! hahahahaha . *Kak Ayue paling hyper ! eh ~


Memang best dan happening giler lah tak tau nak kata . Ye lah ... Dapat berkumpul sekali lagi dengan family KBBA9 kan, siapa tak suka ! Memang lah suka ! Nak pulak dapat main bowling sama-sama sambil-sambil makan K. Rogers Butter Cookies pulak tu ... Ermmm ! Dah laa sedap ... Makin bertenaga la kami main boling tu kan . hihi..

Dah dah .. Jom laa Lyssa kongsikan kat korang gambar-gambar kami semua masa gathering tu ye ...
Jangan jeles ehhh :P




Nah ... Lyssa belanje gambar Lyssa main ! kahkah. Main kemain kondifenn , tapi tak menang pun . kahkah !


Sambil main , sambil makan sekali ngap tau ! :P Sedapppnyyyeeee !!!!!! 



Sumpah ! Lyssa enjoy sangat-sangat sepanjang event ini berlangsung. Harap-harap lepas ni, ada lagi la event macam ni lagi ek :P Dapat kumpul ramai-ramai . Dapat gelak ketawa bersama-sama. KBBA9 akan terus maju sampai bila-bila ... InsyaAllah Amin ...

Nak order biskut tu ? Sedap tau ! Ada macam-macam perisa ...
Boleh terus ke FB mereka untuk info lanjut :


Terima Kasih Sudi Baca ...


KONGSIKAN ARTIKEL INI..
Previous
Next Post »

6 000 orang Comment Di Sini

Write 000 orang Comment Di Sini
PeRdU cINta
AUTHOR
April 25, 2016 at 10:23 AM delete

Fuyooo terbaiklah...KBBA gempak..alhamdulillah..

avatar
AyueJean AJ
AUTHOR
April 26, 2016 at 12:16 PM delete

Akak terlebih makan ubat Hyper aritu...
Hahahhahahaha...

avatar
Nadia Johari
AUTHOR
May 1, 2016 at 3:55 PM delete

Hanya Event yang boleh melibatkan famiky je leh datang..sebab si kecik ni..hahaha

avatar

Google+ Followers