KECOH !! Berebut Beli Tudung Fareeda, Video Jadi Viral !


Pelanggan 'merusuh' rebut giliran beli tudung, promosi Fareeda dipertikai
Netizen meminta pengusaha tudung Fareeda mempertimbangkan teknik promosi yang sistematik untuk mengelakkan pelanggan berhimpit - Foto Facebook/Fizo Omar


HANYA untuk mendapatkan nombor giliran untuk membeli tudung, ratusan pelanggan sanggup bersesak bahkan berhimpit dan tolak-menolak sambil menjerit antara satu sama lain.

Begitulah situasi yang dipapar dalam video Facebook yang dimuat naik oleh pelakon Fizo Omar yang juga merupakan suami kepada Mawar Fareeda, pengusaha tudung jenama Fareeda.

Video berdurasi 16 saat itu memaparkan pelanggan yang bersesak untuk mendapatkan nombor giliran bagi pembelian koleksi baharu tudung Fareeda, Sweet Love.

Video Credit to : Sumber
Ambil no giliran utk dapatkan koleksi terbaru dari @fareedascarf sweet love
Posted by Fizo Omar on 

Kebanyakan netizen mempertikaikan teknik promosi ini kerana menyebabkan pelanggan bersesak merebut nombor giliran.

Beberapa netizen turut berhujah bahawa situasi begini begitu ironik memandangkan Fareeda menjual tudung yang menjadi unsur pematuhan agama namun para pelanggan berhimpit tanpa mengenal jantina untuk mendapatkannya. -  Sumber
Komen netizen mengenai insiden pelanggan berhimpit ambil nombor giliran Fareeda - Foto Facebook/Fizo Omar
Komen netizen mengenai insiden pelanggan berhimpit ambil nombor giliran Fareeda - Foto Facebook/Fizo Omar

Apa pendapat anda ???


KONGSIKAN ARTIKEL INI..
Previous
Next Post »

6 000 orang Comment Di Sini

Write 000 orang Comment Di Sini
Afidah Azmi
AUTHOR
April 4, 2016 at 9:23 AM delete

Ya Allah...teruk sampai gini..dah la kena tunggu awai pagi..pastu nak kena berebut mcm gini..Tak ingin akak..Better asingkan lelaki dan perempuan..sedangkan stadium Kota bharu pun dah asingkan.

avatar
PeRdU cINta
AUTHOR
April 4, 2016 at 12:44 PM delete

Kak PC sedih tengok situasi ini.. :(

avatar
April 4, 2016 at 1:10 PM delete

huhhh Astaghfirullah. hope fizo omar dan isteri dia menerima teguran netizen ngan fikiran terbuka. kalo Dato Vida boleh accept kritikan, kenapa tidak mereka kan...

avatar
careno
AUTHOR
April 5, 2016 at 11:20 AM delete

memalukan bile tgk keadaan mcm ni... ape la agaknya org bkn islam fikir kann...

avatar
Masita Eyta
AUTHOR
April 27, 2016 at 9:56 AM delete

sib baik sis bukn peminat fareeda huhu

avatar

.Assalamualaikum.
.Sila Tinggalkan Comment Anda Di Sini.
SATU pun jadi lah ! hehe. EmoticonEmoticon

Google+ Followers