iVita Eye Vitamin Mampu Mencerahkan Penglihatan Mata Anda

Assalamualaikum.

Hi korang.. Apa aktiviti korang hujung minggu ni ? Hari ni, Lyssa nak perkenalkan satu produk mata yang sudah Lyssa guna sebotol habis. Pernah dengar tak dengan produk iVita Eye Vitamin ? Mesti pernah dengar kan . Kalau korang nak tahu, produk ni dapat membantu menyelesaikan masalah mata korang tu, terutamanya pada yang rabun. Tak kiralah rabun dekat ataupun jauh.


Tapi, Lyssa tak ada masalah rabun ! Eh, bukan untuk masalah rabun je tau. Kalau nak tahu, iVita Eye Vitamin ni banyak kegunaan dan fungsinya tersendiri. Ini adalah antara kelebihan produk iVita Eye Vitamin :

Kelebihan iVita EyeCare 

 Mencerahkan penglihatan mata rabun jauh dan dekat.
 Mengurangkan lingkaran gelap bawah mata.
 Mencantik dan melembabkan mata yang lesu.
 Melegakan masalah gatal mata (resdung).
 Hilangkan masalah mata kering.
 Sembuhkan masalah mata merah.
 Pulihkan masalah Rabun malam.
 Sesuai untuk Masalah mata berair.

✔Menghilangkan masalah mata silau.


Dalam banyak-banyak kebaikan yang Lyssa senaraikan kat atas, Lyssa ni selalu sangat ada masalah degnan gatal-gatal mata (mungkin disebabkan resdung), mata selalu sangat kering dan seterusnya jadi merah. Satu hari tak gatal-gatal mata memang tak sah. Jadi, dengan ada nya produk iVita Eyecare ni, masalah mata Lyssa dapat diselesaikan serta-merta. Kesannya seawal 7 hari tau. Tapi, Lyssa kalau gatal-gatal je rasa mata ni, terus ambil botol ni, tuang dalam sudu, dan terus minum. Dalam 1 hari tu, hilang terus gatal-gatal mata. Tu yang best tu !

    



Untuk pengetahuan korang semua, iVita Eye Vitamin ni sebenarnya jus campuran pelbagai bahan semulajadi dari estrak tumbuh-tumbuhan dan buah-buahan tau. Ianya diformulasikan dengan khasiat Lutein, Probiotik, Ekstrak Billberry, Biji Bunga Matahari, Tomato, Lobak Merah, Brokoli, Elderberry, Epal, Betik, Kunyit, Buah Delima, Daun Buah Zaitun, Biji Anggur dan Pine Bark.

Kalau nak tahu, ianya rasa macam masam-masam manis buah gitu, tapi lebih kepada rasa buah delima. Tak pahit pun, jangan risau. Memang sedap sangat rasanya... Rugi kalau korang tak cuba. Belum cuba, belum tahu tau. Siapa yang pakai spek kalau nak rawat mata rabun korang tu, boleh la try produk ni tau.

Cara Penggunaan


1. Boleh diminum terus.
2. Ambil 1 -2 (15ml) sudu sehari pada waktu siang dan malam.




Peringatan


1. Simpan dalam peti sejuk selepas dibuka.
2. Minum banyak air kosong.
3. Kurangkan minuman berkafein.


Contoh Testimoni Pengguna Lain




Ada banyak lagi testimoni !!! Korang boleh tengok di Facebook dan IG iVita Eye Vitamin ni ok ?

Harga Jualan 


Sebotol 250ml :
RM 45.00 - Semenanjung Malaysia
RM 55.00 - Sabah & Sarawak


Tapi, sekarang ni ada promosi hebat tau . Korang boleh dapat 3 botol iVita EyeCare + produk Dark Circle dengan hanya RM130 sahaja .. Murah weh ! Baik korang dapat sekarang ... Terhad 500 unit sahaja ! >.<



Ok lah . Untuk maklumat lanjut, korang boleh terus ke :

Facebook : iVita EyeCare
Instagram : ivita_official
Whatsapp : 0195004098 (Shue)

#ivitaeyecare
#ivitamalaysia
#ivita
#vitaminmata
#rabunjauh
#rabundekat

Terima Kasih Sudi Baca ..
KONGSIKAN ARTIKEL INI..
Previous
Next Post »

2 000 orang Comment Di Sini

Write 000 orang Comment Di Sini
Afiq Halid
AUTHOR
June 11, 2016 at 10:09 PM delete

Macam best je kalau cuba. Atleast dpt kembalikan kelihatan ini. Haishhh

avatar
Dewi Aja
AUTHOR
June 12, 2016 at 5:58 AM delete


Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website kami www.kumpulbagi.com atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto, musik, video, film dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis

avatar

Google+ Followers