Target Tak Tercapai Lagi !

Assalamualaikum ..

Hai semua. Kalau korang ada terbaca entri Lyssa baru-baru ni .. >> ENTRI INI << Lyssa ada beritahu korang yang Lyssa nak update 10 entri dalam masa 1 hari kan ?

Tapi..

Sekarang, apa yang korang nampak kat blog Lyssa ni ? Nampak sangat, Lyssa ni angan-angan Mat Jenin je kan. Apa orang cakap .. ? " Cakap tak serupa bikin  ?" ... 

Sebab tu lah, kadang-kadang tu, Lyssa rasa malas sangat nak bagi harapan kat diri sendiri. Tapi jadi macam tipu diri sendiri disebabkan tak boleh nak kotakan janji tu. Itu baru cerita untuk diri sendiri. Belum lagi janji kat korang kan. "Hangat-hangat tahi ayam.." huh !

Bila fikir-fikir balik ... Manusiakan .. Mana ada yang sempurna.. Tak ada lah manusia yang tak pernah langsung buat kesilapan.. Mesti ada walaupun sedikit. Macam Lyssa ni, semangat je lebih mula-mula tu . Last-last , "Habuk pun tarakkk...."

Korang mesti pernah jadi macam ni jugak kan ? Kadang semangat je lebih, tapi buatnya idok !
Lepas tu, mulalah fikir ... Kenapalah aku jadi macam ni .. Kenapalah itu .. Kenapalah ini ... Haih ..

Lyssa harap sangat target Lyssa untuk update 10 entri dalam masa 1 hari tu tercapai lah .. Sebelum habis cuti Sem ni .. InsyaAllah .. Amin ...

Kalau dulu-dulu tu, ada je idea nak update , rajin je update sampai 20 entri 1 hari pun ada. Pembaca blog Lyssa pun rasa nya ada yang muak muntah darah hijau coklat kelabu pun ada bila tengok Lyssa dok ping ping kat facebook tu. hah ! Ingat tak de ke .. ? Ada tau !

Dah .. dah .. Ni kalau Lyssa update 10 entri dalam masa 1 hari nanti, jangan ada yang tak hingin nak baca pulak ... Bernanah hati Lyssa kang tak de yang sudi baca .. huhuhu ...

Dah lah . Lyssa ada kerja sikit nak buat ni .. hehe . Kejap lagi, Lyssa singgah blog korang pulak ye ?

Terima Kasih Sudi Baca ..


KONGSIKAN ARTIKEL INI..
Previous
Next Post »

3 000 orang Comment Di Sini

Write 000 orang Comment Di Sini
Azwar Syuhada
AUTHOR
June 10, 2016 at 2:02 PM delete

Takpe Lyssa semangat kena ada, kayuh perlahan-lahan nanti dapatlah buat 10 entri dalam 1 hari. ;)

avatar
PeRdU cINta
AUTHOR
June 10, 2016 at 2:07 PM delete

Lyssa boleh..Lyssa boleh..in sya Allah..anggap kekangan itu cabaran..kak PC pun selalu rentong juga bab nak tambah entri ni Lyssa..haila...

avatar
June 11, 2016 at 10:51 PM delete

singgah blog saya jugak :p

avatar

Google+ Followers