Kulit Wajah Kekal Cantik Berseri Dengan NURÉVER Skin Purification Serum

Assalamualaikum..

Hai korang semua ! Lama dah nak update pasal ni, tapi tak berkesempatan and finally ! I'm done ! hehehe. Lama sangat dah Lyssa nak kongsikan dekat korang mengenai satu produk serum yang Lyssa dah guna 3 minggu dah. Hasilnya sangat berkesan pada kulit Lyssa. Nanti Lyssa cerita eh, harap korang boleh terus baca sampai habis. Produk yang Lyssa nak kongsikan adalah produk NURÉVER Skin Purification  Serum. Agak-agaknya korang pernah dengar tak dengan nama produk nih ? Hee~

Bila kali pertama, produk ni sampai ke tangan Lyssa, perasaan masa tu, bukan main eksaited lagi tau nak bukak. Sebab serum muka Lyssa dah lama dah habis. Jadi, Lyssa pun nak cubalah produk baru ni. Dapatnya, Lyssa tengok.. huwaa ! Packagingnye so cuteee.. atoto comel je ... :D


Kecik bukan sebarang kecik.. Tapi, manfaat dia memang WOWWW sangat ! Korang cuba dulu, baru korang akan tahu macam mana rasanya. hihi :) Oklah, sekarang Lyssa cerita serba sedikit mengenai produk ni..

Apa itu NURÉVER Skin Purification  Serum ?


NURÉVER Skin Purification  Serum merupakan satu produk serum muka yang bertindak dengan menembusi jauh di bawah kulit kita bersama nutrien yang mempunyai fungsi penting untuk membaiki, menyegarkan dan mengembalikan semula keserian wajah kita.




Kalau korang nak tahu, NUREVER SERUM ini juga dapat mengatasi masalah kulit kusam, tompok-tompok hitam di wajah, jerawat, parut, jeragat, kulit berminyak, anti-oxidant, dapat mengelakkan 'sun-burn', di samping dapat mengecilkan liang pori di wajah korang tu. Bila nak senaraikan satu persatu memang banyak sangat fungsinya. Sebab tu Lyssa kata tadi, korang kena cuba dulu baru korang akan nampak hasilnya..hihi.. Lagipun, ianya sangat sesuai untuk semua jenis kulit ! Jangan risau, memang ada approved dari KKM pun.. (NOT160404548K) hihihi..


Bahan Kandungan Aktif


Untuk pengetahuan korang, serum ini ada 4 bahan kandungan utama tau, iaitu Ekstrak Green Tea ( Daun Teh Hijau), Ekstark Lemon , Licorice Root ( Ekstrak Akar Manis), Ekstrak Daun Bearberry. Semuanya bahan ekstrak semulajadi dan yang pastinya memang halal :) So, tak perlu risau okey ! hihi.. Semua kandungan ni memang ada manfaat dan kelebihan masing-masing tauu .. Antaranya, ia dapat melambatkan penuaan wajah, memberi kelembapan kepada tekstur kulit, mencerahkan kulit secara natural, memudarkan parut, mengurangkan kedutan wajah, mengurangkan pengeluaran minyak di wajah dan banyak lagi lah ! ^_^


Cara Penggunaan


1. Picitkan sedikit serum ke tapak tangan atau di jari korang, kemudian perlahan-lahan 'tap-tap' terus ke muka korang untuk beberapa saat dan biarkan ia meresap terus ke wajah korang tu. Tidak perlu dibilas.



2. Digunakan 2 kali sehari (pagi dan malam) selepas membersih/mencuci muka dan pakai toner untuk hasil yang terbaik dalam 7 hingga 14 hari (1-2 minggu).


Testimoni Lyssa Sendiri




Dalam 2-3 minggu Lyssa menggunakan NURÉVER Skin Purification Serum ni, Lyssa dapat rasa kan, even tak pakai makeup pun, muka Lyssa jadi glowing. Lepas sahaja cuci muka dengan pembersih muka, belum sempat lagi nak pakai serum ni, tengok je kat cermin, mesti belek-belek muka dulu. Toleh kiri kanan nampak dah glowing tu.. Macam sebelum ni, muka kulit Lyssa agak kusam dan tone pun tak sekata. Tapi, alhamdulillah bila dah jumpa dengan serum ni, masalah kusam terus dapat diatasi. Dah la bila apply tak de rasa melekit langsung. Bila serum dah meresap masuk ke kulit, bila apply makeup pun, make up jadi tahan lama dan tak bercapukk pun. hihi. Memang best lah ! Thank you NURÉVER Skin Purification  Serum  ! <3

Untuk info lanjut atau bagi sesiapa yang berminat dengan serum ini, korang boleh terus ke :



Hotline : 013 - 288 1981


Terima Kasih Sudi Baca :)
KONGSIKAN ARTIKEL INI..
Previous
Next Post »

2 000 orang Comment Di Sini

Write 000 orang Comment Di Sini
muja
AUTHOR
October 2, 2016 at 9:49 AM delete

Muja pun addicted dah pakai serum.. Comel pulak packaging dye ni.. 😃

avatar
November 30, 2016 at 10:34 PM delete

@muja

ehehe, pakai serum memang akan cantikkan kulit muka kita.. :D

avatar

Google+ Followers