Kecoh !! Dashboard Blog Dah Bertukar Wajah Baru ?

Assalamualaikum...

Tanjattt kiteee tau bila bukak je link blogger.com , tiba-tiba terkeluar interface yang macam ni !!!



Terkejut la gakk .. Aikkk ! Apa pasai bukak blog keluaq macam ni kan ..  Biasa la, baru je balik dari kelas, bukak laptop dan perkara pertama sekali mesti akan taip link blogger.com... Dan tiba-tiba keluar interface macam tuuu. Siapa tak terkojoit kan ! haha . Ingat ke, Lyssa ni penat ke apa sampai boleh nampak benda lain yang tak pernah nampak sebelum ni. Gosok-gosok jugak lah mata ni, kot Lyssa tengah mamai ke apa kan ?

Terus je search Google kot kot ada yang dah update pasal ni. Rupa-rupanya memang betul ! Ada juga yang update pasal benda ni . hahahahah . Ketinggalan zaman betul Lyssa ni. Lyssa tak pasti dashboard bertukar wajah ni since bila ? Rasanya macam hari ni kot kan ?

Tapi, bagi pendapat Lyssa sendiri, Lyssa lebih suka dashboard yang sebelum ni. Nampak lagi teratur sebab terus ke muka depan kan ? Yang ni, bukak je blogger.com, terus keluar "All Post " kita.. Then nampak macam semak la siket kan. Sepatutnya buat la Homepage macam before ni, baru ok kot.

Ataupun mungkin diorang nak test-test saja dulu ni... Tak official lagi ni.. Sebab takkan la bukak blogger.com tetiba keluar semua post kita kan ? Macam tak logik pun ada...

OK ! Then kita tunggu je la lagi, pembaharuan apa lagi yang diorang nak buat. Harap la much more better than before ! >.<

p/s : Ada lagi ke apa-apa yang Lyssa tak perasan and korang perasan ? Boleh share di bahagian comment entri ni . Dan bagi la juga pendapat korang suka ke tak dengan pembaharuan terbaru dashboard blog kita ni ? :D


Terima Kasih Sudi Baca ! :D



KONGSIKAN ARTIKEL INI..
Previous
Next Post »

30 000 orang Comment Di Sini

Write 000 orang Comment Di Sini
Elih Japahar
AUTHOR
November 23, 2016 at 7:51 PM delete

saya suka dashboard baru blogger ni...senang dan friendy sikit dr dulu

avatar
November 23, 2016 at 8:48 PM delete

@Elih Japahar

macam susah siket. sebab tak terus keluar kalau ada orang comment .. :D

avatar
Anonymous
AUTHOR
November 23, 2016 at 9:33 PM delete

tampilan blog jadi soft dimata ya, sedap di pandang :D

avatar
November 23, 2016 at 9:34 PM delete

haha samalah. terkojut den dibuek eh. Tetibo macamni. Eh sori tercakap nogori pulak. haha. tulah rasanya macam before ni lagi baguslah. ni ha terkial2 den dibuatnya.

avatar
Kreasikan
AUTHOR
November 23, 2016 at 9:34 PM delete

ni dashboard lebih soft dimata jadi sedap dipandang

avatar
November 23, 2016 at 9:37 PM delete

mule2 konfius sbb xjmpa home. ingat dah ilang smua bloglist..skali ade dkt reading list haha nangis di buatnye

avatar
Azwar Syuhada
AUTHOR
November 23, 2016 at 9:39 PM delete

Terperanjat bila dah berwajah baru ini. Azwar lebih prefer yang lama, baru ini serabut pula..

avatar
November 23, 2016 at 9:41 PM delete

@Faizah Syakira
kann ..rasa terkial2 kann ? hahahaa sama laaa

avatar
November 23, 2016 at 9:42 PM delete

@Noor liyana Mansor

tu la pasal . sebab tak jumpe button home kan . risau gak ingat hilang semua bloglist . heheh

avatar
sue
AUTHOR
November 23, 2016 at 10:44 PM delete

perasan jugak..baru hari ni..just nice

avatar
Noor Maizan
AUTHOR
November 23, 2016 at 11:06 PM delete

Mai tak suka la lyssa, tak nampak org komen kan....

avatar
cikpuanhady
AUTHOR
November 24, 2016 at 2:37 AM delete

tengah cuba nak adapt juga dgn dashboard baru ni..

jemput singgah my blogshop, ada sale instant shawl..cantik2..

http://mymodestycloset.blogspot.my/

avatar
November 24, 2016 at 8:52 AM delete

kalau orang komen tak leh terus nampak..tapi biasala benda baru, ambik masa sikit nak serasi.. tapi bagusnya saya boleh terus nampak blog mana yang private, so boleh terus delete blog tu.. byk rupanya yang private.

avatar
November 24, 2016 at 8:59 AM delete

terkojut jugak..tp ok jer..terima pembaharuan..
mula2 memang tak biasa,..lama2 nanti, ok laa...

avatar
Nadia Johari
AUTHOR
November 24, 2016 at 9:55 AM delete

haha tau takpe..sebelum ni lagi kemas

avatar
fsakinaaa
AUTHOR
November 24, 2016 at 9:37 PM delete

Sis macam mana nak cari or tahu bilangan followers guna dashboard yang baru ni :(

avatar
Anonymous
AUTHOR
November 25, 2016 at 12:24 PM delete

Tapi kenapa bila nak posting jadi putih? Boleh tulis post title aje 😞

avatar
November 25, 2016 at 4:14 PM delete

aah lagi suke yang dulu punye.. huhuhu

avatar
Azim Amzi
AUTHOR
November 26, 2016 at 12:53 AM delete

ya mmg baru je betukar ni.agak kekok jugak.tapi tak bestnye mase edit tak boleh tekan view blog.aku salu perlukan function tu..huhu

http://letsjelita.blogspot.com

avatar
husna zahidi
AUTHOR
November 26, 2016 at 2:58 PM delete

husna suka interface baru nih.. lg kemas dgn tulisan dya yg mcm tu..:)

avatar
November 27, 2016 at 5:39 PM delete

Mula-mula tengok design baru ni ingatkan akaun blogger saya kena hack. Adoiii...

p/s : Nampak design baru ni tidak memediskan mata.

avatar
November 27, 2016 at 5:48 PM delete

Mula-mula tengok design baru ni ingatkan akaun blogger saya kena hack. Adoiii...

p/s : Nampak design baru ni tidak memediskan mata.

avatar
November 27, 2016 at 5:55 PM delete

lebih mesra untuk digunakan.. lebih bagus

avatar
Riq Da Alien
AUTHOR
November 27, 2016 at 6:53 PM delete

tak suka sangat sebab macam serabut sikit. tak gitu? macam susah nak handle boleh pening aiyo

avatar
Syahransyah
AUTHOR
November 28, 2016 at 10:39 AM delete

Assallammuallaikum..salam ukhuwah.

avatar
Aina Izzati
AUTHOR
December 1, 2016 at 1:37 AM delete

hehe samalah. bukak bukak je dah lain. nasib baik tak complicated sangat kan :)

avatar
December 2, 2016 at 10:00 PM delete

akhirnya bertukar jugak. lama gila kot dashboard yg sebelum ni.

avatar

Google+ Followers