Passion D'tox Dapat Menyingkirkan Segala Kotoran Dan Toksin Dalam Badan !

Assalamualaikum..

Hi semua ! Ada berita gembira yang Lyssa nak kongsikan pada korang semua ni. Siapa kat sini yang rasa nak kurus, nak cantik, dah makan ubat kurus dan makan segala produk kecantikan, tapi masih lagi tidak berkesan ? Tahukah korang apa punca korang susah sangat nak dapat badan yang cantik semua tu ? Haaa. Tu la.. Banyak sangat kotoran dan toksin dalam badan korang sehinggakan macam-macam produk yang korang cuba sangat lambat berkesan dan kadang tu, langsung tak berkesan pun kan. Sebab itulah entri kali ni Lyssa nak syorkan korang menggunakan satu produk Detox yang semakin meletop abad ini. Apa lagi la kalau bukan produk Passion D'tox Malaysia ! Pernah dengar kan ? Apa ! Tak pernah ? Meh sini nak cerita..



Apa itu Passion D'tox ?

Passion D'tox (PDX) adalah produk yang mengandungi buah-buahan dan pelbagai serat dan juga buah yang kaya dengan vitamin C dan E. Minuman kesihatan ini mengandungi banyak serat yang menghalang karbohidrat yang berlebihan dan kalori daripada pengambilan makanan harian anda. Membuat jus sihat ini sebagai sebahagian daripada gaya hidup anda akan menggalakkan pertumbuhan bakteria, menjadikan sistem penghadaman anda lebih sihat berbanding sebelum ini. Apa yang penting, ianya TIADA KESAN SAMPINGAN.

Passion D'tox ni, kalau korang ambil sebanyak mana pun takpe, sebab ianya berfungsi sebagai penghalang dari karbohidrat yang berlebihan. Lagi pula, minuman detox ini juga dapat menyingkirkan segala kotoran degil dan toksin bahaya dalam badan korang tu. Sebab tu kadang, korang dah ambil produk kurus, tapi tak kurus-kurus. Sebab apa ? Lemak dalam badan tu dah semakin tepu, toksin banyak sangat. Sebab tu kena cuci dulu, baru boleh cuba apa-apa produk yang korang nak tu.




Sebenarnya, Passion D'tox ni bukan sahaja fungsinya untuk buang segala kotoran dalam badan. Banyak lagi kelebihan dan kebaikan Passion Detox ni. Antaranya ialah :

Kebaikan dan Kelebihan Passion D'Tox

  • Kaya dengan serat Vitamin C dan E
  • Dapat melarutkan serat di dalam sistem penghadaman untuk mengeluarkan kotoran dan toksin
  • Membantu mengurangkan sembelit
  • Mengurangkan lemak yang tidak sihat dengan menyekat karbohidrat dan kalori yang berlebihan
  • Semua semulajadi - tiada tambahan gula, julap dan warna tiruan
  • Tiada kesan sampingan - semuanya bahan-bahan semulajadi secara klinikal
  • Meningkatkan bilangan bakteria sihat
  • Meningkatkan kualiti kulit
  • Mencegah daripada penuaan kulit
  • Meningkatkan kelembapan pada kulit
  • Menggalakkan pemutihan kulit

Kalau semua nak tahu, Passion D'tox ini telah mendapat kelulusan daripada KKM dan juga disahkan Halal. Produk ini juga mempunyai 2,000,000 insurans produk. So, korang dah tak perlu risau. Ianya memang halal dan mendapat kelulusan KKM.



Cara Penggunaan Passion D'tox

1. Campurkan 1 Sachet ke dalam 150ml air dalam suhu bilik, kacau dan terus minum.
2. Untuk kesan maksimum, minum segelas air suam keesokan paginya.
3. Pastikan pengambilan air secukupnya setiap hari untuk menyokong proses detox.

AMARAN KERAS ! 
Wanita hamil dan kanak-kanak tidak digalakkan minum produk ini , tetapi selamat untuk penyusuan.

GIVEAWAY !!!!

Di kesempatan ini juga, Lyssa ada lagi BERITA GEMBIRA yang nak disampaikan kepada pembaca blog setia Lyssa nih. hihi. Korang yang tengah baca ni la, siapa lagi kan.  Lyssa nak bagi 2 kotak Passion D'tox LIVE.EAT.SLIM ni kepada 2 pembaca yang bertuah.

Caranya senang je !
1. Pergi ke Post Facebook Lyssa yang ini ---->  >> TEKAN SINI <<
2. Share post tersebut di facebook.
3. Komen DONE di post tersebut beserta TAG 3 orang rakan facebook anda.
Contoh : " DONE ! @Ali @Aminah @Ahmad

Mudah kan.

Ada sesiapa yang berminat nak beli produk Passion D'tox ni tak ? Kalau ada, korang berpeluang dapat FREE GIFT tau ! Boleh membuat pembelian di sini --> PassionDtoxMalaysia dan jangan lupa masukkan code free gift : LYSSAPDXMY



Lyssa dah cuba ! Korang bila lagi ? :P



Untuk maklumat lanjut, boleh terus ke :


#passiondtoxmalaysia #liveeatslim #passiondtoxmalaysiabyd

KONGSIKAN ARTIKEL INI..
Previous
Next Post »

6 000 orang Comment Di Sini

Write 000 orang Comment Di Sini
November 14, 2016 at 9:33 PM delete

Packaging dia cantik nauuuu.

avatar
November 14, 2016 at 11:35 PM delete

wah macam best je, nanti nak trylah :D

www.neezalife.com

avatar
November 15, 2016 at 3:24 AM delete

Bagus produk nih :)

P/S: Jana pendapatan lumayan dengan Uber.
Cara daftar di sini >> http://www.uber.hebahkan.com/2016/03/bagaimanakah-cara-mendaftar-untuk.html

avatar
November 18, 2016 at 12:18 PM delete

@AinAthirah Anuar

kann .. packaging dia memang cantik sangat2 auww xD

avatar
November 18, 2016 at 12:19 PM delete

@Haneeza Mohamad

boleh boleh .. sila lah try xD best tauuu ..

avatar
November 18, 2016 at 12:19 PM delete

@PENDAPATAN LUMAYAN UBER

yupp , memang bagus produk ni .
terima kasih singgah :D

avatar

Google+ Followers