Hadiah Lebih Dari RM10,000 Untuk Dimenangi, Hanya Dengan Selfie !

Assalamualaikum..

Amboii korang ! Nampak je RM 10,000 cepat - cepat je nak baca entri blog Lyssa ni ye ! Yah ... Berita gembira untuk korang semua ni ... Korang boleh memenangi hadiah lumayan tu, hanya dengan selfie sahaja ! Macam mana tu ? Dengar macam menarik kan ? Kalau nak join, boleh baca entri ni sampai habis...

Kalau korang nak tahu, nanti ada shopping mall baru kat area Cheras tau. Siapa kaki shopping tu nanti, boleh lah jalan-jalan lepak kat situ. Nama bangunan tu, MyTOWN Shopping Centre dan bangunan tu betul-betul bersambung dengan IKEA Cheras dan akan dibuka awal tahun 2017 nanti.





Jadi, sekarang ni, MyTOWN Shopping Centre ada menawarkan hadiah lumayan bernilai lebih daripada RM10,000 untuk kita semua menangi . Caranya mudah sangat !!




Cara - cara untuk join :

1. Pergi ke website : www.gooseyselfie.com.my
2. Klik "Join Now"
3. Sekarang, tekan "Start"
4. Pastikan login ke Facebook anda sendiri
5. Lepas tu nanti dia akan tanya soalan, then korang jawab dan tekan "Confirm"
6. Kemudian upload gambar yang sedia ada atau snap yang terbaru dengan menggunakan kamera phone atau webcam anda dan sila tambah elemen ‘goose’ pada gambar tersebut.
7. Dah siap ? Klik "Submit" !
8. Dan share ke Facebook korang dengan menggunakan #GOOSEYSELFIE


Itu jee ! Senang kan ? Dan setiap minggu, 10 pemenang akan dipilih. 

Mereka akan post di Facebook Fanpage iaitu di : 
www.facebook.com/mytownshoppingcentre (**baik korang pi like sekarang! Boleh juga tahu kalau korang menang nanti**

Dan jangan lupa, ajak kawan-kawan, keluarga, sedara-mara, makcik, pakcik, atuk, nenek, semuanyalahh.. untuk join pertandingan selfie #GOOSEYSELFIE
 yang dianjurkan oleh MyTOWN Shopping Centre ni.


Lyssa dah join dengan squad name : Gooseynista !

Squad nama korang apa pula ? Boleh comment di entry ni :D kot kot la sama, ada geng.. haha !

Dan ini percubaan kali kedua bersama anak kucing Lyssa :D hihi !


Baik korang pergi join sekarang. Best tau main edit-edit gambar guna elemen 'goose' tu . hihi . Untung-untung kalau menang, dah dapat hadiah lumayan tu kan :D jangan lupa JOIN tau !!!

Terima kasih sudi baca ~

KONGSIKAN ARTIKEL INI..
Previous
Next Post »

12 000 orang Comment Di Sini

Write 000 orang Comment Di Sini
Asep Haryono
AUTHOR
December 25, 2016 at 12:11 PM delete

RM 10.000 ? What a great sum of money people can get only with that selfie competition. Interesting

avatar
Anys Nadhilah
AUTHOR
December 26, 2016 at 2:50 AM delete

hadiah apa MyTown tak kasi tahu T__T

avatar
Dkna Abza
AUTHOR
December 26, 2016 at 10:48 AM delete

Kalau menang ni, dapat bayar yuran sekolah anak hahha

avatar
mas saari
AUTHOR
December 26, 2016 at 12:36 PM delete

kita pun dah join. harap bertuahlah! sapa xnak hadiah rm10k tu.

avatar
SBC
AUTHOR
December 26, 2016 at 9:28 PM delete

Waaa... menarik ni.. ingatkan selfie camtu je... ada tambah elemen goose lak, memang menarik...

avatar
Rahmat Arif
AUTHOR
December 28, 2016 at 3:01 AM delete

Assalaamu'alaikum Wr Wb Rakan Bloggers!
Perkenalkan saya Rahmat Arif from Acheh, sila layari Blog saya di www.bloggerautodidact.com
Di Blog itu saya kongsikan mengenai ilmu dan pengalaman saya pasal Blog.
Terima Kasih.

avatar
JS
AUTHOR
December 28, 2016 at 10:10 AM delete

wah bestnye kalau menang...hihi... gudluck alls!

avatar
December 29, 2016 at 3:16 PM delete

Best hadiahhh.. Nk cuba nasib gaklaa cmni.. Hehhhe

avatar
Maria Firdz
AUTHOR
January 16, 2017 at 3:28 PM delete

lekas.. siapa kaki selfie... join jangan tak join...

avatar

.Assalamualaikum.
.Sila Tinggalkan Comment Anda Di Sini.
SATU pun jadi lah ! hehe. EmoticonEmoticon

Google+ Followers