Dah 3 Tahun Dah Masalah Ni Tak Settle Settle Lagi !

Assalamualaikum..

Hi korang semua... Apa khabar :) Sihat ? Alhamdulillah, Lyssa sihat je.... Sekarang ni, ada haaa kat Penang.. Balik cuti semester seminggu. Ni dah ada masa sekejap ni, tu yang rasa nak menaip je nih, Kalau dok KL busy dengan assignment, nak hapdet blog pun mengengsot-ngengsot. haha !

Ok ! Apa yang Lyssa nak membebel kali ni ? Actually, benda ni dah lama.. Lama sangat dah masalah ni, bertahun-tahun ! Tapi, sampai sekarang Lyssa tak jumpa lagi jalan penyelesaiannya. Ramai dah yang 'menjerit' kat shoutbox Lyssa tanyakan, kenapa setiap kali nak FOLLOW BLOG LYSSA ada keluar error ?



Kalau korang perasan, Lyssa pernah update masalah ni dalam entri Lyssa yang ni : Bilalah Masalah Follow Ni Nak Selesai ?

Tu lah, Lyssa tak tahu apa puncanya. Rasanya orang lain elok je Lyssa follow, tak de pulak keluar error. Ni tak, nak follow blog sendiri pun dah tak boleh sebab keluar error tu lagi.. Sedihnyaa.. Kesian juga ada pembaca blog Lyssa yang teringin nak follow blog ni, tapi masih tetap tak boleh. Urmm..

Ada sesiapa tak kat sini boleh tolong ? Takkan laaa masalah tukar template haritu terus jadi macam ni ..? Ada kena mengena ke ? umm.

Tolong ehh siapa-siapa yang tahuuu... What should i do ? :'(

Terima Kasih..
KONGSIKAN ARTIKEL INI..
Previous
Next Post »

11 000 orang Comment Di Sini

Write 000 orang Comment Di Sini
April 3, 2018 at 8:21 PM delete

maaf...saya pun tak tahu bab ni...
kena tunggu orang yang expert pasal blog jawab ni...

avatar
April 3, 2018 at 8:57 PM delete

laa tak bole follow ke Lysaa? Harap2 masalah nie dapat settle.. sy pun x tau mcm mana nak bantu.. huhu

avatar
Eyma Balkish
AUTHOR
April 3, 2018 at 10:05 PM delete

Saya pun ada masalah,blog saya disekat oleh Google. Hingga kini masih tiada cara...

avatar
akid
AUTHOR
April 7, 2018 at 10:11 PM delete

dulu takde plak camni.. tak try report kt google ke?

avatar
Liza
AUTHOR
April 16, 2018 at 6:49 PM delete

mungkin boleh cuba delete gadget itu dan letak balik sekali lagi. Mungkin script dah corrupt.

avatar
April 18, 2018 at 8:49 PM delete

@Liza

dah cuba dah, tetap tak boleh ... :(

avatar
Cik Fie
AUTHOR
April 23, 2018 at 10:59 AM delete

Cer jadikan template tu kepada yang original punya. Then, edit balik semua kalau rajin. Saya pun pernah jugak kena camni dulu. Tapi lepas edit balik semua..dah okay balik. Hehehe. Kadang2 ada error kat bahagian code tu tapi kita tak perasan. :)

avatar
April 23, 2018 at 11:10 AM delete

@Cik Fie

thanks cik fie... kena cari masa utk edit balik blog nih nantii.. heee :D

avatar
May 3, 2018 at 4:04 PM delete

saya follow tapi tak boleh

avatar
AQEOX
AUTHOR
May 9, 2018 at 9:29 PM delete

try email ke google.

avatar
Kak Yun Gojes
AUTHOR
June 5, 2018 at 2:02 PM delete

Betul la Lyssa.. baru je la nak belajar buat blog. Dok baca-baca. Banyak betul perkara yang kak Yun tengah belajar.. tup tup tak leh follow.. kecewa sungguh akak rasa.. Nanti kalau dah boleh, bagitau la Lyssa nah...

avatar

.Assalamualaikum.
.Sila Tinggalkan Comment Anda Di Sini.
SATU pun jadi lah ! hehe. EmoticonEmoticon

Google+ Followers