Best Ke Main "Poke-Poke" ??

Gadis Kidal Berceloteh ....                                                                                         
03 JUNE 2011
                                                                                                                      6.40 a.m 


 


Heyy , Salam Satu Blogger! huhu >.<

Kisah Di pagi Hari , by LyssaSecret :)

"Cerita-Ceriti Tahi Mata Buat Inti" hehe
(reka sendiri tau! haha) <menjijikkan je bunyi ,en?>

"Tengah Subuh-Subuh Buta Sekarang ni , jam menunjukkan tepat pukul 6.20 pagi.Aku dengan bergegasnya , terus ke toilet . Dengan lemah-gemalainya , aku melemparkan tanganku terus mencapai besi yang berwarna emas itu..
Memutarnya dengan perlahan-lahan.. Dengan derasnya , keluar lah satu cecair yang berwarna putih "transparent" . (Ada ke Putih Transparent"?) haha ..
Aku pun memulakan akitiviti harianku:)
Mengambil Wudhuk untuk menjalankan ibadah wajib...(Solat Subuh) "

 Wahh . Suspen tak ? Suspenderr Tak ? HAHA!
Takde lah .. alar.. saja je lahh .
Ni pun baru je lepas solat . Bosan ohh pagi2 ni.. tak tahu nak buat apa ..
Tuh yang merapu je keje tu.. haha ..

Actually , Entry ni , bukan lah pasal nak cerita Lyssa solat ke apa..
BUKAN ! BUKAN ! Ayat-Ayat tuh , exercise di pagi hari jerr~ hehe

Ni yang Lyssa nak cerita kan ni.. Pasal Aktiviti meng-POKE POKE ni..
Apa dia POKE tuh ? HAHA . Macam lah korang tak tahuu .
Ala.. Nak Lyssa bagitahu jugak ke ? ye la.. ye la..
HUHU siapa yang pernah lakukan aktiviti seperti ini , diorang tahu lah ..
Siapa ada Facebook dekat sini  ? Dah tentu majoriti bloggers ada Fesbukk kan?
Alar. yang pergi dekat Profile orang , then tekan POKE ! 
Wahh . Best ker . POKE meng- POKE ni ? HAHA..

Ceh , konon nak Say "Hi" dekat orang lah yer ? hehe.
Nakal yer. Main cuit-cuit pulak..
Tengok tanda POKE tuh. ada jari telunjuk kan ?
Noty yer.. nak cuit-cuit pulakk~ haha...

Korang pernah POKE2 ni ? Lyssa tak suka POKE orang. Orang POKE Lyssa ada lah . Tapi , jarang lah POKE balik... Haa., Tadi , bukak Fesbukk..
Tu diaa. Banyak nyer POKE Lyssa.. Tak pwasan ! :)
Kenapa korang POKE Lyssa.... Noty..Noty. haha~

Sory2 , Lyssa paparkan nama korang:)
Femes siket , lepas nih. hoho ^_^

 

** HEHE . Nak tanya ni . Apa yang best nyer POKE orang ?
ngee~ Bagi nama2 di atas ni . Sory , Lyssa tak "POKE BACK"
Lyssa tak suka ! hik3~
Apa poke poke ?? Cepokkk kangg nak ? HAHA
Gurau je.. ~
 

KONGSIKAN ARTIKEL INI..
Previous
Next Post »

24 000 orang Comment Di Sini

Write 000 orang Comment Di Sini
Miss Xyz =)
AUTHOR
June 3, 2011 at 6:45 AM delete

byknyeee org poke.. O.o?

avatar
June 3, 2011 at 6:49 AM delete

@Miss Xyz =)

ehehe .tuh lah .tak terbalas . POKE diorang tuh haa. hee~

avatar
Una
AUTHOR
June 3, 2011 at 6:52 AM delete

poke tuh kalau kita balas, orang yang bukan dalam friend list kita boleh access information pasal kita selama 3 hari..

poke jugak merujuk pasal perbuatan seks yang merujuk pada bahagian belakang..

ini akak baca dari blog someone a long time ago.. ^_^

digalakkan untuk tidak la membalas poke2 tuh..

avatar
June 3, 2011 at 6:59 AM delete

@Una

ohh ! bagus info ni kak !!:)
SUKA ! thnxx sharingg.. at least , sesiapa yang baca comment ni .diorang tahu lah jugakk pasal p0ke ni . Lyssa kurang tahu pasal benda ni semua . hehe ~ <3

avatar
Una
AUTHOR
June 3, 2011 at 7:04 AM delete

your welcome..

glad u like it.. ;)

avatar
June 3, 2011 at 7:55 AM delete

wahh , ramai gila org poe kak lyssa . nis tak penah sampai begtu sekali ;D

avatar
June 3, 2011 at 8:07 AM delete

@Nisa Sayakinie

heheh .tak pernah . haha . bukann syiokk pun ^^

avatar
SyedGraphiX
AUTHOR
June 3, 2011 at 8:09 AM delete

hahaaha. tau takpe. taktau ape motif tah nak poke poke. grrrr.. geram tol.

avatar
June 3, 2011 at 8:14 AM delete

@SyedGraphiX

tahu tak per.. menyemakk homepage facebook kita je enn . hihokkk~

avatar
Wanaa Nana
AUTHOR
June 3, 2011 at 9:42 AM delete

apa keistimewaan poke tu? bila kita tekan butang POKE, kita dah poke orang... then, apa jadi? ta faham... O.o

avatar
June 3, 2011 at 9:55 AM delete

@Wanaa Nana

baca komen una di atas ni yerr ^^

avatar
ena_eryna
AUTHOR
June 3, 2011 at 10:38 AM delete

kite kepoke jer~ ngee~ hihi~

avatar
June 3, 2011 at 12:53 PM delete

Gile banyak kena poke. Hahaha. Ada nama Kasanova, macam bahaya saja. Hahaha. ^^

avatar
tiha
AUTHOR
June 3, 2011 at 1:34 PM delete

Salam Perkenalan marilah join kontest blogsaya dan marilah beli brooch/hair pin/pin di blog saya http://fasham87.blogspot.com

avatar
Noor Hanis
AUTHOR
June 3, 2011 at 2:31 PM delete

@Una

Wahh .. Satu information yg menarik .. Terima Kasih ya sbb share ..

avatar
odie sudaa :)
AUTHOR
June 3, 2011 at 3:56 PM delete

wahhh . wahhh . ramainyee . saiyee baruu 51 orang poke . hahakss . best pee maen poke orang .

avatar
June 3, 2011 at 5:29 PM delete

tertarik nak baca n3 ni.. then jmp pla info menarik dr Una kt ats tu.. =)

avatar
HaNa Hani
AUTHOR
June 3, 2011 at 5:34 PM delete

function poke2 ape tah....nyemak aiihh tgk
^_^

avatar
Una
AUTHOR
June 3, 2011 at 9:44 PM delete

@IzwanNie Eynia hee..bagus la nampak..nanti sebar2kan la.. ;)

avatar
June 3, 2011 at 10:29 PM delete

@Una

akk , ramai yg baca komen akak :)

avatar
cik leya
AUTHOR
October 28, 2011 at 11:58 AM delete

@Lyssa Dollixiousleya stalker2 n terbace ni :) gus kak una :)

avatar
February 3, 2012 at 10:31 AM delete

assalamualaikum...
mak aiii..rmainye org poke...
n by the way..pagi2 tuh lps subuh..mengaji laa..hehehe

peace..

avatar

Google+ Followers