Mimik Muka Paling Kelakar

Hii .! tetiba plak tringin nak join ini :) Tajokk tuh kelakar kan ?  Pic kat bawah niyh , lagi kelakar , rasa macam boleh masuk raja lawak l...

Tutorial : Letak Button Dashboard

Haii . tutorial kali ni , Lyssa ada dapat request from someone ~ Dia tanya , kalau dah hilangkan kan navigation bar tuh , macam mana nak ke...

Best ke Guna BlackBerry ??

U Guys ! Tengok lah title tuh ? ewahh ! hahah . Lyssa tanya soalan tuh ? Apa pendapat korang Rasa-rasa korang , best tak , guna handphone...

Jom Teman Lyssa !

Haiyakkk .~ Manyak bosan ohh , arini .! Seriuss oh ~~ Tak tahu nak g jalan2 kt mana .~ Korang ada idea tak ?... ish .ish . Kalau nak kua...

Header Baru Yang Agak Simple !

Hai sayangg ~ Ececehh >.< Header Lyssa bertukar lagi ?? kali ini , header Lyssa agak simple lo !! hahahahaha~ Rasa dah malas nak dec...

::Kemalasan Melanda::

Alahai.... Makin hari makin malas nak UPDATE blog ah >.< Ntah tak tahu ke mana mood nak UPDATE blog , join CONTEST , buat TUTORIA...

Contest Teka Duit Syiling

Haii ... Laiii .. Laiii . Laii .!  hahahaha :)) Mari kita sama2 join ini Contest ! :) Memang menarik ! Hanya teka duit syiling dengan tepa...

Tutorial : Sweet Tooltips

Salam Readers !:) Ewaahhh !  Ada tutorial request lagi lah ! :) hehe.. Kali ini , dari Cik Nurin Aqilah yea,! :) Dia tanya cam niyh :   O...

Tutorial : AutoHide Follower Box

Assalamualaikum ! huhux! Sekarang , sudah Subuh ni , bosan nak mampoihh ! haha :)) Tetiba , rasa terajin lak nak buat tutorial niyh .. Ramai...

Tutorial : Double Underline

Hi hi hi ! Lama rasa tak update blog ! haha :) arini , Lyssa nak buat tuto double underline yang direquest oleh : Cik Apple Simmers from FB...

Giveaway - Saya Mau Hadiah itu

Holla ! Lyssa nak nak hadiah comel tuh , ! So , Lyssa nak nak jgk join ini GA ! :) Korunk nak join jgk ? Meh sini Meh.. :) JOIN GA Oke ...

"Lagu di Blog Lyssa"

Salam Readers And To All My Followers .............................................................. Heeee  . Oke , Sepertimana yang kora...