ENTRI TERBARU!

PENCURI .!!!!!

MOOD : MARAH!!

Arghhh .!! 
I HATE YOU BODOH !!!
huh ~ menyampah aku kat sorg niyh , memang benci gila kat sorang ni  ,
Yea , Memang aku tak kenal kaw !
Sapa2 ntah kaw !
Boleh pulak kaw curik pic aku eaa !~
Tapi kaw pandai . Kaw memang pandai ! lepas kaw curik , kaw terus block aku !
And , kaw ingat aku tak de member ke nak bgtaw hah ?

Tapi , sebodoh-bodoh kaw pon , kaw memang pandai jgk kan ?
Dah curik , boleh pulak kaw edit pic aku yea!~
HAHA~ Nasib kaw edit bagi lawa .~
Kalau tak  , memang nahas kaw lah aku kerjakan !~
hahahahaha~
Aku tak kesah lah kaw nak ambik pic aku tuh , tapi , jangan ar sampai mencuri lah bodoh !
At least , kaw bagitawu kat aku !~
Ni tak , boleh pulak BLOCK aku kan !~
Npe ??  kaw igt aku bodoh sangat ,  and tak kan dapat cari profile kaw tuh ka?
Kaw silap ! memang silap besar ar !!!!huh~~


COOLING DOWN

Haiyaaa . korang nak tahu tak , sapa yang Lyssa sebut2kan kat atas tuh ??

"Nak bagitaw ke , tak nak bagitaw? , "Nak bagitaw ke , tak nak bagitaw ,yea??? huhu.~
Oke lah Lyssa bagitaw lah erkk !~
Ini budak , Lyssa jumpa kat dalam Fesbuk dia lah !~
Nama Dia ?

(klik untuk ke fesbuk dia!)

Kalau korang nak tahu , dia ni pencuri besar kat dunia ni ! haha .:)
HAHA , suka mencuri pic orang~
Eh , tapi , SATU pic niy lah yang dia curik tuh...

(Pic Lyssa yang telah diedit oleh Si Sengal + Bodoh)

Ada jugak pic orang lain yang dia curik kot ! Ada lagi SATU .. hahaha~
Manusia .. manusia. sekarang ni , banyak betul orang bijak kat dunia ni kan ??
Haduihh  .penat pulak rasanya maki2 orang tak tentu pasal .! Tapi , Lyssa peduli apa !~
Asalkan Lyssa puas hati ~
hhuhuhuhuhuhu~

*Lepas ni , ada sesiapa yang nak curik PICTURE aku tuh ..
Silakan lah yea!
Lyssa akan letak nama korang kat blog ! Kasi korang tuh femes dgn dikenali sebagai :
pencuri terbesar di dunia !! (wah! Gelaran yang sangat hebat !)
hahaahhaha..


"(Kejam kah aku??)"
Tak kan ?
So , ada apa2 nak tambah ??
Sila sila lah kan komen entry ini ,yea ! ^^

=Adiosss=


KONGSIKAN ARTIKEL INI..
Previous
Next Post »

44 000 orang Comment Di Sini

Write 000 orang Comment Di Sini
NiEzA aNiEyZa
AUTHOR
February 6, 2011 at 11:29 AM delete

comel la dye edit..haha..sbr ye cik lyssa..peminat kot..hihi

avatar
SheNn
AUTHOR
February 6, 2011 at 11:31 AM delete

Huhu..chill suda..I tak suka faker !

avatar
February 6, 2011 at 11:32 AM delete

@nIEza AniEyZa....

heheh . kalau peminat sekali pun . apa salah nyer , bagithu kan ? ini tak boleh lagi dok curik2 pic Lyssa niyh . haha . actually , ramai yg dok curik , ini mangsa pertama utk femeskan dia , pasniyh , orang lain pulaak ^^

avatar
February 6, 2011 at 11:35 AM delete

@SheNn

yeah ! i hate faker too shenn !

avatar
Fasihah
AUTHOR
February 6, 2011 at 11:53 AM delete

Hoho ,
Bongok , Bodoh , Takdk akai lha tuhh akak (;
Bonggok miaa org .

avatar
AzTiQah
AUTHOR
February 6, 2011 at 12:03 PM delete

dia xchomell kot
pastue ltk gmbr lyssa
bajet nk bg org rmai add dia

avatar
Mek Onie
AUTHOR
February 6, 2011 at 12:07 PM delete

sygs ! ada jugak eh org cani,huhu . suka hati je nak buat fake fesbuk annnn...kalau sis pon nak bagi pelempang bertubi-tubi ouh,kejam sungguh org cm tu,huhu

avatar
February 6, 2011 at 12:17 PM delete

takde keje sungguh budak tu kan ? -.-

avatar
mimie_shahira
AUTHOR
February 6, 2011 at 1:03 PM delete

jahad punya Olang ! tadax Otax kaa ? huhu ~

btw , sedap lagu nehh <3

avatar
February 6, 2011 at 1:14 PM delete

@Fasihah

fasihah !! hahh .. taw tk pa . mmg bongok ! kalau org tuh baca , best ja ! >.<

avatar
February 6, 2011 at 1:15 PM delete

@KaTak PiNk

haa . tahu tk per.. gila lah ! perasan igt muka dia. haha! GILA lor . nympah org dok curik2 gmbar nieyy.~~~

avatar
February 6, 2011 at 1:16 PM delete

@meaw

haaa .tahu tk per .!! sys p terajang dia kasik mampuih lah senang ~ haiyakkk@!!

avatar
February 6, 2011 at 1:17 PM delete

@mimie_shahira

hahah. .memang tak dak hotakk .! lagu best ?? Layan ~~ zazzzz ^^

avatar
February 6, 2011 at 1:21 PM delete

@adleena razalee

aahh . mmg dia tk de keje . tk de keje . cari keje . haha!:XD

avatar
Afifah Addnan
AUTHOR
February 6, 2011 at 6:14 PM delete

pelik la kak..dye curi nk wtpe? mcm la ade org nk caye dye tu akk..

avatar
February 6, 2011 at 8:44 PM delete

panggang hidup2 jew org cm 2, hahaha

avatar
February 6, 2011 at 8:54 PM delete

@Nurul Afifah Addnan

heheeh .thu tk per kan ?? mmg ^_^
heheXD
Gila org tuh ^^

avatar
February 6, 2011 at 8:55 PM delete

@Cik Eliza

hahaha .jadikan macam ayam panggang ! haha :)

avatar
TheTaring's
AUTHOR
February 7, 2011 at 1:05 PM delete

: PERGH ! first tyme tgok kaka marah :) tak taw pulak seteruk nie bila kaka marah :) hehehe . tapi mesti comel kan klu kaka marah .. hehehhe .. sabar je lah noh :)

avatar
February 7, 2011 at 1:08 PM delete

@zeyrabubu 2619

hahhaa .zeyra , trok sgt ke cm niyhh ? HAHA! XD

avatar
TheTaring's
AUTHOR
February 7, 2011 at 1:12 PM delete

hihi ! ye kot :) hehehe ..

avatar
February 7, 2011 at 1:15 PM delete

@zeyrabubu 2619

hehehe .ini tk de lah trok sgt ! akk boleh jadi lagi trokk oh ^_^

avatar
February 7, 2011 at 1:15 PM delete

@zeyrabubu 2619

hehehe .ini tk de lah trok sgt ! akk boleh jadi lagi trokk oh ^_^

avatar
TheTaring's
AUTHOR
February 7, 2011 at 1:42 PM delete

hahahaha ! waaaa ~ buleh jadi lebih trok ? haha ! xper3 , mau tgok nti . heeee :D

avatar
February 7, 2011 at 2:00 PM delete

orang chumel biasela, admire mmg suke buat keje2 cmtu.hhehe

den nak curik jugak boleh?:P

avatar
February 7, 2011 at 4:04 PM delete

@zeyrabubu 2619

hehehe . nak tgkk ? nnty kan ! hahaha ^_^

avatar
February 7, 2011 at 4:04 PM delete

@nazirulhazwan~

haha .kalao nak femes mcm org kat atas tuh , silakan lah curik pic Lyssa erkk . haha !

avatar
Ieyka Lovva
AUTHOR
February 8, 2011 at 10:13 AM delete

gambar pun nak curik?adehh.haha

avatar
si para para
AUTHOR
February 8, 2011 at 11:45 PM delete

nasib baik dia tak jual gambar tu.
kalau jual mesti laku.hehe

avatar
February 9, 2011 at 4:55 PM delete

@si para para

haha . laku ? kenapa plak ? wakaka !:))

avatar
Hanis Zakirah
AUTHOR
February 10, 2011 at 9:12 PM delete

rasanya dye dh kena block dgn fb kot..sbb bila tkn fb ckp 'page not found'..wahahaha...pdn muka dia!

avatar
iem
AUTHOR
February 11, 2011 at 9:23 PM delete

lisa lawa sangt sbb 2 die curi..
tp comey la die edit....

avatar
February 11, 2011 at 10:46 PM delete

@hanis blogspot

hhahaa.taw tk per . ataupon,dia dh tukar nama, haha! :))
Pengecut ^^

avatar
February 11, 2011 at 10:47 PM delete

@ïêmå å¢klê§

haha . dia edit mmg lawa. dia juz tmbh kan blusher jer! HAHA:)

avatar
Anonymous
AUTHOR
September 18, 2011 at 11:10 AM delete

rasenya minah ni la yg pakai gambo yuyu zulaikha gak..tp akaun laen...hmm

avatar
September 18, 2011 at 11:13 AM delete

@Maji_Rashid

ehh . btol ehh ? tk thu plakk lyssa :)

avatar
Teee Eyyylll
AUTHOR
October 12, 2011 at 9:20 PM delete

mesti dia jeles sebab kak lyssa comel,,
dia nak jadi macam kak lyssa,,
ramai fans,,

avatar
November 11, 2011 at 5:28 PM delete

sabar je lha Lyssa, dugaan name nye hehe tp nak jugak tahu macam mane lyssa bleh tau yg dye curik ehh !!

avatar
November 11, 2011 at 5:53 PM delete

lyssa kalau nak gune Gadis kidal berceloteh tuhh sbg header boleh x ?? please lha !! lagi satu yg pantun gendang gendut ... tuhh bleh x ?

avatar
September 19, 2012 at 3:19 PM delete

assalamualaikum

mcm2 pencuri ada kat planet bumi ni kan cik Lyssa.

tpi bg abg long kan, jd si pencuri hati lagi best dan cool

(^__^)

avatar

.Assalamualaikum.
.Sila Tinggalkan Comment Anda Di Sini.
SATU pun jadi lah ! hehe. EmoticonEmoticon