Tips : Nak FOLLOWER Beriban ?

Gadis Kidal Berceloteh...
06/12/2011

.Assalamualaikum !
Peacee ^_^v

(Hope korang baca setiap patah kata apa yang Lyssa tuliskan ye)


Haiiiiiiiiiiiiiii . (Pergh , panjang siot "hai" kau tu Lyssa) HEHE . Itu sudah semestinyaa sebab Lyssa dah terlampau eksaited kemain ni nak bagi korang tips macam mana nak tingkatkan follower beratus - riban dengan cepat ! Ecehh ~ Beratus - riban ? Alamak ! Lyssa pun tak tercapai lah lah beratus - riban tuu :)


Nanti adalah yang cakap tuh :

"Hek eleh , Follower dah banyak tu pun nak berlagak !"


Okey , Lyssa tak berlagak dengan follower yang agak banyak macam ni . Lyssa bersyukur je . Bukan Lyssa suruh :

"Wey , Follow aku Weyh . Aku dah follow kau !"


Ishkk . Tidak sama sekali . Maybe dulu , time belum rapat/sondol-sondol sangat dengan blog Lyssa ni ada lah kot . Itu pun dulu - dulu . Baru nak merangkak mengengsot - ngengsot dalam dunia blog . Alahai , perkara biasa lah tuh . Kalau follower kita '000000' , tak de pulak orang nak follow kan , mesti lah ada timbul kes " I FOLLOW U , U FOLLOW ME ".. Jangan pulak lah nak marah newbie macam diorang . Korang pun dulu sama jugak macam tuh , kan ?

Okey , Lyssa tak nak lah pulak salahkan sesiapa . Bagi Lyssa hari ni , Lyssa tetap jugak nak share tips kat korang macam mana Lyssa boleh dapat follower sampai 30 000 +++ dalam masa setahun ? 
Pelik ! Aneh ! Ganjil ! Ajaib ! Janggal ! Macam - macam boleh disinonimkan .

Memang ramai jugak yang tak percaya , Lyssa boleh dapat followers sebanyak tu dalam masa setahun dan Lyssa sendiri pun tak percaya betul ke tidak ni follower aku dah mencecah sebanyaak niy . Padahal , baru je setahun aku buat . Dalam masa sehari , 200 orang follow Lyssa . Memang Lyssa tak sangka - sangka lah kan .Tapi tetap bersyukur sebab ada jugak yang sudi follow blog Lyssa kan ?

HEE , tips ni memang Lyssa dah pernah buat dah sebelum ni . Di ENTRY INI ! Tapi  , masa tu follower Lyssa baru 2000++ . Now , Lyssa akan re-type dan buat sendikit penambahan ok ?


Kalau korang nak orang follow korang , korang MESTI :


1. Rajin Ber-jogging a.k.a Ber-Blogwalking ke Blog Orang Lain

Apa lah yang Lyssa dok merepek ni . Apa bendanya BLOGWALKING (BW) tu ? Err . Ok . Bagi yang baru buat blog , newbiesss  . Korang kena tahu , kalau orang lain cakap pasal BW tu , jangan pula korang angkat2 kening , kerut-kerut dahi .. Serupa macam tak pernah dengar langsung seumur hidup . hehe . Mesti lah tak pernah kan ? Lyssa pun macam tu lah jugak dulu . BW tu maksud nye , berjalan2 , bersiar2 , masuk ke blog orang sambil menjejakkan tapak kaki dalam shoutbox diorang . Ye la . dah sampai blog orang , jangan pulal lupa nak jejak . Bila korang jejak tu , tulis ayat sepanjang ... sekreatif yang korang mampu ... Dijamin , 99.99% orang akan jejak balik .. Dan insyaAllah , dijamin 77.77% diorang akan follow korang :) Don't Worry lah ^^ Blogger kini berhati baik !


2. Follow Terus , alang~alang Singgah 

Yup . Itu lah yang sepatotnya . Dah alang~alang singgah blog orang kan , follow lah terus ! Ni tak .. singgah , tinggalkan jejak then blah macam tuh je kan ? Manalah orang lain sudi nak follow kita . Hekhek . Tapi , itu sebenarnya hak masing - masing jugakkan ? Tak kan lah kita nak follow blog yang kita tak suka . Blog yang tak de ape2 yang menarik . Ye dak ? Tapi , bagi  Lyssa selalu nya , kalau kita dah follow blog someone , then kita cakap lah dekat orang tuh , "SAYA DAH FOLLOW AWAK" . InsyaAllah , if hati dia baik , dia pasti follow korang jugak :)


3. Postkan Entry Yang Menarik dan Membuatkan Orang Lain Tertarik 

Okey . The important part ! Entry yang menarik dan penuh dengan informasi akan membuatkan para bloggers akan lebih tertarik untuk follow kita .  Tak percaya ? Lihat sahajalah contoh dari blog Lyssa . Penuh dengan tutorial yang berguna , tips - tips blogging yang lain daripada orang lain . Yang penting  , kita menggunakan ayat kita yang tersendiri .
Sorry sangat lah ye korang , kalau korang tak berapa nak suka ayat Lyssa yang "tergedik" , "termanja" , "terkasar" or whatever lah kan . Apa yang Lyssa tahu , disebabkan ayat begitu , ramai yang tertarik untuk baca dan follow blog Lyssa . Maybe lar . hikhik#


4. Tinggalkan Komen Di Entry Bloggers Lain 

Yang ini , maybe dapat tolong korang jugak kot ! HEHE . Okeyy , macam ni . Korang terjah satu - satu blog . Korang mesti ada jugak baca entry yang diorang postkan , kan ? Dah baca tuh , jangan lah malas sangat nak komen entry diorang tuh . At least , komen lah satu ayat pun jadilah kan . Kalau boleh , korang jadilah pengomen pertama . Bila diorang publish , pengomen seterusnya , klau diorang bosan ke time tu , insyaAllah , dia akan try jugak bukak blog korang tu . Tak pun , korang tinggalkan je link blog korang dalam entry komen tersebut . InsyaAllah , hati yang baik akan jugak follow korang . 


5. Join Seberapa Banyak Segmen yang Melibatkan Kenalan Dari Bloggers Lain

HEHE . Lyssa tahu  , zaman sekarang niy , ramai sangat orang yang suka join segmen ni kan ?
Segmen itu lah , Segmen ini lah . Lyssa tak suruh pun korang memilih dalam meng-joinkan diri dalam segmen apa2 kan . Kalau lah boleh , cuba korang tengok segmen yang melibatkan kita untuk berkenalan dengan bloggers lain . Segmen follow-memfollow ke , segmen komen-mengomen ke , segmen BW-berBW ke . Kalau kita join segmen macam tu , nak pulak dari bloggers yang top , mana tak nya followers korang tuh akan cepat je bertambah . Ye dak ?


6. Meletakkan Widget Follower di Bahagian Atas Sidebar/Bawah Header

Maybe ini merupakan tips sampingan je kot untuk orang cepat follow kita . Ouke . Lyssa dah buat satu kajian . Kebanyakan (tak semua) yang letak widget follower di bahagian atas lebih banyaj followernya dari yang letak di bahagian bawah sekali . Kan ? Kan ? Ye lah . Orang yang masuk kita mana tahu diorang ni jenis macam mana ? Ntah , ntah jenis pemalas macam aku ney , haha . Sah - Sah dah tak scroll bawah untuk cari widget follower . So , bagi pendapat Lyssa , drag lah widget followers tu , ke bahagian atas di sidebar :) 


7. Joinkan Diri Dalam Group di Fesbuk 

Lyssa rasa , ramai dah yang tahu pasal join Group ni kan ? Bloggers tak sah kalau tak de yang join Group kat fesbukkan ? Kenapa Lyssa suruh join ? Ye lah  , lagi banyak group yang korang join , lagi banyak lah pembaca korang . Bila orang tertarik untuk baca , banyak lah follower yang korang dapat . Ye takk ? HIKHIK# Dekat sini , Lyssa akan senaraikan serba sedikit Group yang boleh korang join : (Ask To Join) oke ? :)



" Okeyy , itu lah serba tips yang Lyssa dapat kongsikan dengan korang ye . Hope korang enjoy dengan tips ini . Siapa yang nak followers nya meningkat , follow lah tips ni . Kalau tak nak , terpulanglah .. Itu hak individu masing- masing kan ? So , Selamat Memiliki Follower yang Banyak "  :)
KONGSIKAN ARTIKEL INI..
Previous
Next Post »

389 000 orang Comment Di Sini

Write 000 orang Comment Di Sini «Oldest   ‹Older   1 – 200 of 389   Newer›   Newest»
Ku Azhar
AUTHOR
December 6, 2011 at 10:15 AM delete

stuju2! :) ngantuk daaa

avatar
December 6, 2011 at 10:17 AM delete

lebih stahun berblog... still xsmpai 500... sabar je laa... :)

avatar
Eiqa Roslan
AUTHOR
December 6, 2011 at 10:19 AM delete

saya dh join blogger group kak Lyssa..tp hari tu tak sempat nk join segmen kak lyssa hari tu.. =(

avatar
Ecah Apple
AUTHOR
December 6, 2011 at 10:19 AM delete

Adik akan amalkan tips ni ^_^

avatar
zuhaida
AUTHOR
December 6, 2011 at 10:23 AM delete

tips yang bagus. thanks for sharing :)

avatar
Si Single
AUTHOR
December 6, 2011 at 10:28 AM delete

huhu!!semua tu sy selalu buat kecuali join segmen..ehehe

avatar
December 6, 2011 at 10:31 AM delete

, wow baguus laa tips2x nii . hehe . thanx for sharing dear :D

avatar
Unknown
AUTHOR
December 6, 2011 at 10:31 AM delete

Ala , lyssa kan comel. Haha hotstuff plak tu :) Baik lagi..

avatar
Admin
AUTHOR
December 6, 2011 at 10:35 AM delete

baek lah saya buat mcm tu lepas ni tq..for sharing....

avatar
Yeop Maz
AUTHOR
December 6, 2011 at 10:37 AM delete

@Encik Bedak Sejuk

kite berbelog lebih 5 tahun pun tak sampai target kite... haaa jwab2 :D

avatar
Maliha ♥
AUTHOR
December 6, 2011 at 10:38 AM delete

hee, metoi metoi...
arigato

avatar
~dya-ayda~
AUTHOR
December 6, 2011 at 10:38 AM delete

salam...dya setuju sgt ngan cadangan ni...tp kan lyssa, dya nk tny ckit, mcm mn nk buat (REPLY HERE) mcm kt blog lyssa ni???hehehehe....minta bg tunjuk ajar...:)

avatar
shera
AUTHOR
December 6, 2011 at 10:39 AM delete

tips yang bagus . Insyaallah saya boleh ikut.

avatar
IEMA MUSA90
AUTHOR
December 6, 2011 at 10:41 AM delete

THX 4 THE TIPS..TP XPNDAI NK WAT CITER YG LEY TRIK MNAT ORG NK BCE R..CMNE EH..HEHE

avatar
Syukrina
AUTHOR
December 6, 2011 at 10:42 AM delete

whoa ! bleyh ikodd ptua kq lyssa nyh , ehee ^^ , thanx ea kq lyssa =)

avatar
December 6, 2011 at 10:43 AM delete

Tips yang menarik :D ..Thanks

avatar
GOLD FINGER
AUTHOR
December 6, 2011 at 10:44 AM delete

Ala comelnya adik ni..kecik2 cilipadi ni..thumb up girl!

avatar
Iza Soo-Yun
AUTHOR
December 6, 2011 at 10:48 AM delete

tq lyssa..tips yg berguna..akan saya praktikkan.. ;)

avatar
Anonymous
AUTHOR
December 6, 2011 at 10:49 AM delete

nice tips :)

avatar
Unknown
AUTHOR
December 6, 2011 at 10:50 AM delete

Fida dah ikut serba sikit tip2 dari lisa masa entry yang dulu lagi...:) dan sangat2 membantu...betul tu lyssa...kita ni kena rajin...tip2 yang ni pun sangat2 berguna...tq dik...^_^

avatar
ain
AUTHOR
December 6, 2011 at 10:51 AM delete

juling tgk follower lyssa.. niwey, nice tips..

avatar
Anonymous
AUTHOR
December 6, 2011 at 10:53 AM delete

good tips . THANKSS SYS LYSSA ! ^____^

avatar
Nurin
AUTHOR
December 6, 2011 at 11:02 AM delete

oke kak lyssa, nak buat dari sekarang. hahaha. jum jenguk belogg nurin jum ..

avatar
ema_amy
AUTHOR
December 6, 2011 at 11:02 AM delete

tHANK A LOT LYSSA..

SANGAT BERGUNA...INSYA'ALLAH DI LAKUKAN DARI MASA KESEMASA. (^_^)

avatar
December 6, 2011 at 11:04 AM delete

org single senang dpt folower.upps..tihihi~

avatar
Cik Mira
AUTHOR
December 6, 2011 at 11:04 AM delete

okay ! bagos kak Lysaa kite ni ha ><

avatar
mrs.insOmNia
AUTHOR
December 6, 2011 at 11:05 AM delete

insyaAllah kenit akn ikut tips ni ^_^

avatar
NHamizahKefli
AUTHOR
December 6, 2011 at 11:05 AM delete

wargh!!! setuju2..huhu jgn lupe ask to join di pesbukk! ok!

avatar
FADH FADHLINA
AUTHOR
December 6, 2011 at 11:09 AM delete

thanx kak untuk mklumat yg brguna ni.. insya allah sye akn praktikkan ^^

avatar
nrsyhrh
AUTHOR
December 6, 2011 at 11:12 AM delete

Thanxx for sharing kak Lyssa.Memandangkan saya ni newbie,jadi ... I need some tips.
Again~ Thanxx for the tips !! :D

avatar
Anonymous
AUTHOR
December 6, 2011 at 11:13 AM delete

uwww , suka suka . XD my glogger group ade kat situ XD

avatar
December 6, 2011 at 11:20 AM delete

Saya pun nak praktikkan jugak laa..
thnx kak lyssa !

avatar
December 6, 2011 at 11:38 AM delete

nIce Tips ! Thx kak lyssa ..!

avatar
December 6, 2011 at 11:39 AM delete

Thanxx for sharing kak Lyssa. fateen akan cuba praktik kann oke .

avatar
Unknown
AUTHOR
December 6, 2011 at 11:41 AM delete

thank you kak lysa :)

avatar
PURPLEVIOLET
AUTHOR
December 6, 2011 at 11:49 AM delete

YEAH,,azfa da masuk semua grup blogger tu.hopefully boleh dapat follower riban-riban mcm kak lyssa !

avatar
Arikal Razali
AUTHOR
December 6, 2011 at 11:52 AM delete

Wahh , tips yg berbaloi . Thanks bg lysaa bg link utk sebarkan blog tuu :) ada lagi tuu , Blogger Sana Sini pun boleh :)

avatar
Myra Azraff
AUTHOR
December 6, 2011 at 12:02 PM delete

sbenarnyer pernah bace dah tips ni,sebab tips2 akk la buat follower bertambah walaupon baru brape jer...sobbb...sob.....(tengah menangis kat bawah katil)

avatar
maszull
AUTHOR
December 6, 2011 at 12:11 PM delete

assalamualaikum lyssa...betul tu semua tip tu mmg berkesan mama dah cuba mmg menaikkan trafik blog mama thanks yer...:)

avatar
Anonymous
AUTHOR
December 6, 2011 at 12:14 PM delete

thx kak lyssa.. <3 kak Lyssa

avatar
hazanis
AUTHOR
December 6, 2011 at 12:15 PM delete

tips yg bagus..thanks...^^

avatar
Honey Kumicky
AUTHOR
December 6, 2011 at 12:15 PM delete

Tips yg berguna..tq sis...

avatar
~wany geleo~
AUTHOR
December 6, 2011 at 12:22 PM delete

thnx kak lyssa...smua group kat fb tu sye join tau... tq atas information kat lyssa tu..nie la sbb nya sye suka masuk blog kak lyssa nie..banyak info yng boleyh dapat...huhu..

avatar
Rawlins GLAM
AUTHOR
December 6, 2011 at 12:36 PM delete

Thanks Lyssa bagi tips meletup lagi nie...

avatar
Unknown
AUTHOR
December 6, 2011 at 12:43 PM delete

http://twilleries.blogspot.com/2011/12/kena-taglah-giveaway-by-aida-shafiena.html tag kak lyssa. hope masuk

avatar
sakura
AUTHOR
December 6, 2011 at 12:46 PM delete

adik lyssa tips yg menarik dan berguna la.. suka terjah ke blog lyssa bnyak dpt tips yg berguna

avatar
Ms Ikin
AUTHOR
December 6, 2011 at 12:49 PM delete

thx lyssa 4 awesome info... i likeee.... >_<

avatar
VespaMerah
AUTHOR
December 6, 2011 at 12:50 PM delete

tips yang bagus dr Lyssa. thanks for sharing :)

avatar
Unknown
AUTHOR
December 6, 2011 at 12:54 PM delete

baguslah kak lyssa ni ^^.Thank's app group ye kak ^^,semoga menjadi blogger yang sukses ! :DD

avatar
iAmCekbolat
AUTHOR
December 6, 2011 at 12:58 PM delete

yey.. setuju.. btul tuh ^^
klaw buley keep n touch dgn org yg selalu komen2 ^^ kan2?

avatar
miza rahman
AUTHOR
December 6, 2011 at 1:04 PM delete

thank you for sharing adik manesssss!
pertama kali jumpa blog kamu & it was awesome!cane blh tak pernah jumpa blog kamu ye?tertinggal keretapi sungguh..

p/s:follow terus sbb xmo tertinggal lagi :)

avatar
Cik Ziela
AUTHOR
December 6, 2011 at 1:05 PM delete

tips yg berguna ^-^
tima ksih kak lyssa.ngee

avatar
Tighah.
AUTHOR
December 6, 2011 at 1:20 PM delete

terima kasih kak lyssa !!! sayng kak lyssa

avatar
December 6, 2011 at 1:24 PM delete

tips yang menarik utk ditry pada newbie.enjoy blogging =)

avatar
cikk hazira
AUTHOR
December 6, 2011 at 1:35 PM delete

thankss k.lyssa , , mcm gitu rupenye :)

avatar
December 6, 2011 at 1:36 PM delete This comment has been removed by the author.
avatar
iffah.nurdini
AUTHOR
December 6, 2011 at 1:38 PM delete

tips yang sangat berguna

avatar
Yana Mohamad
AUTHOR
December 6, 2011 at 1:49 PM delete

thanks 4 da tips dear :)
do visit me,ok?

http://hati-qaseh.blogspot.com

:)

avatar
Elih Japahar
AUTHOR
December 6, 2011 at 1:54 PM delete

Makaseh dik :P memang tips baik punye..salam pkenalan :)

avatar
Zaf98
AUTHOR
December 6, 2011 at 1:55 PM delete

wa'alaikumussalam~ thanks kak lyssa, bagi tips ni~ insyaallah sy akan cuba amalkan~ ;D

tapi, sy ni, malas sikit nk p0st entry~ hehee~

avatar
Anonymous
AUTHOR
December 6, 2011 at 2:02 PM delete

Bagus jgk 2. kne rajin2 la lps nie.

avatar
zatidayah
AUTHOR
December 6, 2011 at 2:13 PM delete

bagus nye idea nie ! thanks :)

avatar
Aina Farhanah
AUTHOR
December 6, 2011 at 2:14 PM delete

bagus tips kak lyssa :) shuker !!

avatar
December 6, 2011 at 2:37 PM delete

MCAMANER NAK LETAK VIDEO YOUTUBE DALAM BLOGGER

avatar
Lutfi Azmi
AUTHOR
December 6, 2011 at 2:47 PM delete

entry tu paling penting .. kalau orang suke entry kite.. mesti die suke follow..

lagi satu design blog pon mesti cute n simple mcm blog kak lyssa kan.. heheh

avatar
Ummu Khalyf
AUTHOR
December 6, 2011 at 2:50 PM delete

wow dahsyatnye 30 K in a year. congrates dik :)

avatar
Atiqah Bazlaa
AUTHOR
December 6, 2011 at 3:10 PM delete

congrats k.lyssa dpat followers rmai , btw , thanks for the tips . sye hrap dpt la follower rmai , mcm k.lyssa nye blog . ^^

avatar
December 6, 2011 at 3:13 PM delete

memang hebat la lyssa dlm setahun je follower dh camtu..

avatar
lovepurple_98
AUTHOR
December 6, 2011 at 3:17 PM delete

thanksszzz...kak lyssa..tips yg sngt berguna untuk bl0gger baru cm saia..

avatar
Rawkzell
AUTHOR
December 6, 2011 at 3:38 PM delete

ermmmm ... aaa .tol gak :D

avatar
Aida Ahmad
AUTHOR
December 6, 2011 at 4:45 PM delete

yeay ! setuju sangat :D thanks lyssa coz bg tip ^_^

avatar
Unknown
AUTHOR
December 6, 2011 at 4:48 PM delete

Thnkz.Nk ikut sume tips akq

avatar
qwert.
AUTHOR
December 6, 2011 at 4:57 PM delete

rajin blogwalk tak rajin comment

avatar
December 6, 2011 at 5:08 PM delete

Tips yang menarik, thankyou kak Lyssa ;)

avatar
Unknown
AUTHOR
December 6, 2011 at 5:31 PM delete

dalam sehari follower 400...ok x?

avatar
Makwe Kintan
AUTHOR
December 6, 2011 at 5:33 PM delete

tips berguna...tq lyssa...^__^

avatar
Anonymous
AUTHOR
December 6, 2011 at 5:40 PM delete

kak lysa akk punya tips mmg brguna thumbs up for you

avatar
December 6, 2011 at 5:42 PM delete

wahhhhh.. dah 30k dah yer follower blog lyssa.. alhamdulillah..murah rezeki.. bukan senang nk dpt pencapaian cm nie.. btw, tips ni semua betol~ sebab akak pun buat jugak.. alhamdulillah ade hasilnye. :)

avatar
Bunga Zahra
AUTHOR
December 6, 2011 at 5:48 PM delete

kak cane nak wat Tulisan Bila kitaa taip citer citer tulisan Hitam pekat?

avatar
nasuha
AUTHOR
December 6, 2011 at 5:50 PM delete

thanks kak lyssa.so useful 4 newblogger.sya dh ikot tuto kak lyssa ni

avatar
jamilahamzah
AUTHOR
December 6, 2011 at 5:56 PM delete

erm, patutler... saya ni suka baca jer, komen x rajin plak...erm, pasni kena ler rajin2 tinggalkan komen ek...

avatar
MISS NADYA
AUTHOR
December 6, 2011 at 6:07 PM delete

thanks sayang letak group sis..:)

avatar
airapeniel
AUTHOR
December 6, 2011 at 6:11 PM delete

Hey kak Lyssa. Nice one. Thankkyu ^^

avatar
nur zarifah
AUTHOR
December 6, 2011 at 6:18 PM delete

wahhh..! tq manyak2 lahh kak lyssa...! syg akak..! hikhik..

avatar
Anonymous
AUTHOR
December 6, 2011 at 6:20 PM delete

awesome gila tips ni . :D

avatar
Zizie LAM
AUTHOR
December 6, 2011 at 6:28 PM delete

wah... tips yg menarik la.. hehe.. ^_^

avatar
eNaL_WaNie
AUTHOR
December 6, 2011 at 6:32 PM delete

best gile tips nie !! saya slalu jengok2 blog akak ni dari newbie sampai skarang tak penah busan .. kadang2 satu entry tu bce 2-3 kali sehari sebb menarik yang paling best part tutorial tuh semua tuto akak menjadi tak penah tajadi hope banyak lagila tips2 mcm nie !!! peace kak lyssa ^^

avatar
najrhmn
AUTHOR
December 6, 2011 at 6:51 PM delete

Wah! wah! wah! ade lagi rupanya group blogger yg najwa tak tahu eak. thanks very much kak lyssa! mmg berguna sesgt2 lah tips ni! ^_^

avatar
Capital N
AUTHOR
December 6, 2011 at 7:35 PM delete

tQ for the tips.. :) like like !

avatar
December 6, 2011 at 8:11 PM delete

Rajin betul lysa berblog.. bagi la tips untuk blogger yang busy study mcm I.. @_@.. Jarang sempat nak blogwalking..

avatar
December 6, 2011 at 8:21 PM delete

Ohh, best2! logik jugak kann! oraitt! Thank you lyssa! :)

avatar
December 6, 2011 at 9:09 PM delete

thanx kak lyssa :)
macam mane nak letak banner akak tu kat blog kite eh?

avatar
December 6, 2011 at 9:30 PM delete

ptt la kna approve rmai org dlm group hri nie
haha thnx buat entry nie ^^

avatar
Adlena Eliya
AUTHOR
December 6, 2011 at 9:53 PM delete

:)thanks akak cute..:)
akak...maksima kte bleh follow org bape banyak ye..?? Atau x de had?
:)

avatar
Capries Ryn
AUTHOR
December 6, 2011 at 10:17 PM delete

kak lyssa grup saya xde pown :(

http://www.facebook.com/groups/forblogger/

avatar
December 7, 2011 at 1:46 AM delete

http://gadissukaberceloteh.blogspot.com/

saye dah follow awak
follow saya balek

avatar
Unknown
AUTHOR
December 7, 2011 at 2:46 AM delete

dear lyssa :)
nak minta tuto boleh?
dah try PM kat FB, tapi tak boleh
btw macam mana nak kecilkan tulisan kat order form (fan page) HTML tu ye?
jenuh cari, tapi tak jumpa2 jugak.
kalau lyssa free boleh tak tolong buat tuto.
sebab tulisan dia besar sangat n hodoh =="
ni link order form akak
http://www.facebook.com/Colors.Kitchen?sk=app_174225559282949
nanti pape inform kat akak k. im waiting.thanks dear :)

avatar
Wawa Najwaa
AUTHOR
December 7, 2011 at 10:05 AM delete

oke akq lisaa.. thx bgy tips.. >,< suke tngok blogg akq yg cm barbie doll nie.. heheeee,,

avatar
Faa.
AUTHOR
December 7, 2011 at 12:24 PM delete

cup. mcm mne nak unfollow blog ekk. dulu ada "manage" tu. tp skrg tak boleh bukak dah.

avatar
aiman mania
AUTHOR
December 7, 2011 at 1:08 PM delete

tq...tips yg berguna...bnyk followwer,bnyk jugklah income nuffng n churp2...huuhuu...^6^

avatar
AhReen
AUTHOR
December 7, 2011 at 2:12 PM delete

kak lyssa!
ajaibnya!..hahah
tg kongc entri ni

avatar
AhReen
AUTHOR
December 7, 2011 at 2:22 PM delete

kak lyssa! peh hebat gila...5 mnit...je..hahahah

avatar
Nausicaä
AUTHOR
December 7, 2011 at 2:56 PM delete

thank you lyssa, berguna sangat sangat ini post :D

avatar
December 7, 2011 at 2:59 PM delete

dasyhat kak lyssa ! tahniah !
thank for sharing !
ssye ni msih blogger yg bru berjinak2 dgn blog

avatar
December 7, 2011 at 3:02 PM delete

hai kak lyssa
thanks for sharing !
kalau akak ade mase bole la blogwalking kt blog saye
www.heymysweetdecmber.blogspot.com
tq !

avatar
M@M@ SH@RIDZ
AUTHOR
December 7, 2011 at 3:46 PM delete

good info... i like

http://memoriessharidz.blogspot.com

avatar
Nur Nabila
AUTHOR
December 7, 2011 at 4:20 PM delete

Thanks Kak Lyssa. :)
Tips ni berguna sgt.

avatar
December 7, 2011 at 4:45 PM delete

wahhh ! such a gud info for me ! thx ! hehehe

avatar
Christie V
AUTHOR
December 7, 2011 at 4:50 PM delete

Dah setahun lebih blogging tp follower pun tak smpai 30. Hehe. :D

avatar
Emma Hamzah
AUTHOR
December 7, 2011 at 4:54 PM delete

masukkan group ni sekali leh tak?? group baru :))

http://www.facebook.com/groups/204085936333162/

avatar
// zaty
AUTHOR
December 7, 2011 at 5:15 PM delete

Tips yang menarik dan pasti akan berguna.Thanks kak lyssa for sharing :)

avatar
mimi blogger
AUTHOR
December 7, 2011 at 5:24 PM delete

tips kak lyssa mmg TERBAEKK! hihihi,,,thanks kak lyssa,,^^

avatar
Faraa Hanim
AUTHOR
December 7, 2011 at 6:44 PM delete

Kak Lyssa , nice info . Thanks atas semua tips kak lyssa : ) Lepas nihh faraa nk rajen-Ii blogwalking . Klw pndai nk buad tuto mcm kak lyssa . Haha xD Angan-II jea laa . Thanks again kak lyssa .

avatar
EdoHayra
AUTHOR
December 8, 2011 at 1:52 AM delete

thanx 4 sharing the tips..
http://edohayra.blogspot.com

avatar
Ezzattie
AUTHOR
December 8, 2011 at 9:27 AM delete

wah banyak group! nak join lah. huhu

avatar
Anonymous
AUTHOR
December 8, 2011 at 12:14 PM delete

bagus tips nih! nak trylah.. :D

avatar
feeya
AUTHOR
December 8, 2011 at 2:25 PM delete

tengs kak lyssa . tips neh brgune betol (: btw , tengs dh approve msok group2 kat fb tuh (:

avatar
Unknown
AUTHOR
December 8, 2011 at 3:54 PM delete

@feeyabyk gak group blogger nie

avatar
Anonymous
AUTHOR
December 8, 2011 at 4:26 PM delete

Kak Lyssa, mcm mane nak buat, klu saye tkan button 'dashboard' dia tulis (71 follower), tp klu tkan button 'view blog' dia tulis (2 member) je.. mcm mane saye nak buat tu?? terima kasih Kak Lyssa...

avatar
nonie.norlie
AUTHOR
December 8, 2011 at 10:13 PM delete

alright, tips yg bernas.. anyway, thanks, ;)

avatar
Mazni
AUTHOR
December 8, 2011 at 10:20 PM delete

betul la tu, hehe. Harap-harap same-same kite leh jadi Bloggers terhebat di abad ini. chewahhh! hehe, nice sharing :)

avatar
Anonymous
AUTHOR
December 9, 2011 at 12:16 AM delete

bernas! thanks!

avatar
Unknown
AUTHOR
December 9, 2011 at 8:40 AM delete

thanks lyssa ! berguna yaww >.<

avatar
Unknown
AUTHOR
December 9, 2011 at 8:42 AM delete

anyway , thanks lyssa ! ily

avatar
Alia Syaza :)
AUTHOR
December 9, 2011 at 2:21 PM delete

saya dah setahun pun tak reach 100 lagi, wuuu. tapi saya tak kisah sgt punn.. siapa yg rela hati nk follow tu mmg bgus lahh.. insyaallah lepas ni saya try cuba tips kak lyssa ^^

ehh, btw, jum terjah sini ! banyak hadiah best woo ^^
http://aliasenyum.blogspot.com/2011/12/ultimate-year-end-giveaway-by-nisa-kay.html

avatar
Amalina Lee
AUTHOR
December 10, 2011 at 9:22 AM delete

As a Admin from Blog Kite-Kite Je! I want to say thank you! :)

avatar
anna yusuff
AUTHOR
December 10, 2011 at 10:29 AM delete

follower berapa byk x kesah la asalkan dorang baca entry2 kita,komen dgn baik2 je...hihi

avatar
AtyMinnie
AUTHOR
December 10, 2011 at 11:23 AM delete

thanks sis sbb bgy tips yg munasabah .. hee~ :)

avatar
December 10, 2011 at 12:49 PM delete

heheh terima kasih untk info berguna tu :)) saya follower awk yg ke 34661 :) , and kite sebaye hehe .
semoge trus berjaye .

avatar
mama-anis
AUTHOR
December 10, 2011 at 2:54 PM delete

thanks untuk tips...harap2 dapat membantu mama anis dimasa akan datang...nice blog...

avatar
amla
AUTHOR
December 10, 2011 at 8:47 PM delete

hye k.Lyssa.. first tym comment ni.. Sebelum ni jadi silence reader je. hehe :) ..Eh, Terima kasih bagi tips ni..Banyak-banyak punya terima kasih.. =D

avatar
Amanina
AUTHOR
December 11, 2011 at 11:34 AM delete

thanks kak. awesome tips nie :)

avatar
dya nasir
AUTHOR
December 11, 2011 at 2:17 PM delete

thanks lisa 4 da info..dya pun bru lgi dlm verblog nie..

avatar
Anonymous
AUTHOR
December 11, 2011 at 5:43 PM delete

Salam, thnkz lyssa..tips yg menarik..hehe..singgah2 la my blog klu sudi..huhu :)

avatar
December 11, 2011 at 7:15 PM delete

Followerku sedikit, akak...
Boleh dicuba...

avatar
Elina
AUTHOR
December 12, 2011 at 3:18 PM delete

da setahun 2 bulan da sy dlm dunie blog nie , tp followers x smpai 40 pon ... sdeh sgt :'(

avatar
nurul atira
AUTHOR
December 12, 2011 at 9:03 PM delete

best la tips ni~ tapi tenet line dia x okay la yg xdpt ikut tips tu... TT.TT

avatar
Unknown
AUTHOR
December 13, 2011 at 1:33 AM delete

Tengkiu untuk info-info tuh! Lepas ney kena cube! Hehe..

http://takeiteasyla.blogspot.com/

avatar
December 13, 2011 at 7:52 PM delete

tips yang berguna !! marvelossss :P

avatar
Anonymous
AUTHOR
December 14, 2011 at 2:10 PM delete

akak betul ke tips akak ni boley mnjadi .. ?

avatar
December 15, 2011 at 12:27 PM delete

ok, i pom nak coment, since i pom br je blaja nk bukak blog...ok thanks for the info..da

avatar
Sarah
AUTHOR
December 15, 2011 at 1:56 PM delete

new follower. blog yg best. =)

avatar
Anonymous
AUTHOR
December 15, 2011 at 10:54 PM delete

gOod Tips , :)

avatar
wan
AUTHOR
December 16, 2011 at 1:18 PM delete

i'm ur new follower. nice tips..hehehe..boleh praktikkan ni :)

avatar
Hanisah Sanip
AUTHOR
December 16, 2011 at 7:40 PM delete

nice,,,i'm a new blogger...follow me ok..

avatar
Iloveyouu
AUTHOR
December 16, 2011 at 11:19 PM delete

setuju !
thanks kak lisa sbb bagi tips cm nie :)

avatar
Eryn Edrina
AUTHOR
December 17, 2011 at 12:28 PM delete

TERIMA KASIH ATAS TIPS2 NI SEMUA.. saya punya follower baru 175 :) Harap dapat meningkat..

avatar
EinLea Ulan
AUTHOR
December 17, 2011 at 9:50 PM delete

haha.. bt0l3.. tp kan kak,kte pnye f0ll0w still 0.. ahhh.. malang nyee.!

avatar
December 17, 2011 at 10:24 PM delete

tips yang baik , thanks kak lyssa :P . saya akan ikut tips ni

avatar
NUARAHMAN
AUTHOR
December 18, 2011 at 12:03 AM delete

blog kamu hebat sangat~

avatar
Fara Lawi
AUTHOR
December 18, 2011 at 4:03 PM delete

kak lyssa knpa sya xboleh follow blog dh sebab dh follow 300 blog?xkan maximun follow blog 300..?

avatar
CikPuan FiDa
AUTHOR
December 19, 2011 at 10:59 PM delete

dr sini lah sy blajar..tq cik lyssa..follow me plaks =)
http://hatinufid.blogspot.com/

avatar
maro rozalez
AUTHOR
December 20, 2011 at 12:29 PM delete

huhu nice entri.
sy ni bkn jenis suka berceloteh sgt.itu sebab da 2 tahun wat blog bru dapat 10 follower. haha

avatar
Fatin Emelia
AUTHOR
December 21, 2011 at 2:36 AM delete

Kena amalkan tips nie . Thanks kak Lyssa ! http://are-tyn.blogspot.com/

avatar
December 21, 2011 at 9:05 AM delete

almashoorjuniorboy.blogspot.com,
haha sy dh stahun tpi bru 19 ja ....hahahha kelakar btol...sbbnya mgkin lama x update kot...

avatar
Papa PUSS
AUTHOR
December 21, 2011 at 10:22 AM delete

Salam

Terbaek entry dan tips ni..
Papa PUSS akan buat camni jugalah.


BTW Follow Here..
Hope Hit Me Back.. Thanks... :D

avatar
Mr. Awkward
AUTHOR
December 25, 2011 at 10:27 PM delete

wow.....
nice tips

saya masih baru....


http://deraslaknat.blogspot.com/

avatar
AZIZI HAKIMI
AUTHOR
December 25, 2011 at 10:41 PM delete

salam..
ana blogger baru
please follow me...
syukran..:D

avatar
Unknown
AUTHOR
December 31, 2011 at 5:18 AM delete

wassalam..tq 4 info utk new blogger like me.

avatar
Anonymous
AUTHOR
January 2, 2012 at 2:41 PM delete

salam. hye lyssa. menarik tertarik kau mmg de boom. :)

avatar
shogun kefli
AUTHOR
January 19, 2012 at 2:40 AM delete

memang berguna lah tips nie untuk newbies mcm sya nie.....

avatar
January 19, 2012 at 1:48 PM delete

good tips! nak follow/...hee

avatar
amirahhana
AUTHOR
January 20, 2012 at 12:59 PM delete

waaa..terimakasih awokk..

avatar
amirahhana
AUTHOR
January 20, 2012 at 1:00 PM delete

waaa..terimakasih awokk..

avatar
elyqa :)
AUTHOR
January 26, 2012 at 2:27 PM delete

tengs for the tips , bagus2 sbab tuh larr orgg suke msok blog lysaa nie ,

avatar
January 28, 2012 at 7:13 PM delete

teringin nak follower ramai macam lyssa :')

avatar
Thirah Biha
AUTHOR
February 1, 2012 at 6:00 PM delete

hope la banyak yang follow blog Thirah . thanks kak Lyssa . .

avatar
Anonymous
AUTHOR
February 2, 2012 at 2:17 PM delete

Byk sgt yg nk jd mcm lysa . ad follower byk trmsk akk :) hehe

avatar
Anonymous
AUTHOR
February 5, 2012 at 4:40 PM delete

tengs lyssa utk tips..

avatar
Anonymous
AUTHOR
February 5, 2012 at 4:40 PM delete

tengs lyssa utk tips..

avatar
February 11, 2012 at 11:53 AM delete

haha! mmg betul tips tu.. :)

avatar
Aisyah Az
AUTHOR
February 18, 2012 at 6:38 PM delete

salam. Thanks for the tips. Lurve its .

avatar
February 24, 2012 at 12:36 PM delete

tips yg berguna:) thnx 4 sharing

avatar
Syikin Yajid
AUTHOR
February 24, 2012 at 10:37 PM delete

tips yg sangat menarik, suke dan akan cuba cara ini, tq

avatar
Amen
AUTHOR
February 28, 2012 at 2:48 PM delete

tips yang sangat berguna untuk blogger bru cam saye nie tq....

avatar
Unknown
AUTHOR
February 29, 2012 at 5:32 PM delete

terima kasih kak lyssa :)

avatar
dakcik
AUTHOR
March 2, 2012 at 11:46 AM delete

tips berguna! TQ lyssa comel!

avatar
Cik Fie
AUTHOR
March 5, 2012 at 4:58 PM delete

sis lyssa..cmne yek nk jd budak hot cam sis lyssa ?? =P

avatar
March 7, 2012 at 12:53 AM delete

hye, sis lyssa! sy newbie dlm blogging ni. tips dlm blog sis ni memang bnyk bantu sy. lepas ni boleh la sis follow blog sy. hehe
daridalamdiridaria.blogspot.com

avatar
«Oldest   ‹Older   1 – 200 of 389   Newer›   Newest»

.Assalamualaikum.
.Sila Tinggalkan Comment Anda Di Sini.
SATU pun jadi lah ! hehe. EmoticonEmoticon