Home
tutorial
Tips-Tips

09 September 2014

Sunsilk Lively Clean & Fresh Bagi Wanita Berhijab

.Assalamualaikum

Hi korang  . Entry kali ni , seperti yang korang lihat tajuk kat atas tu , Lyssa nak update sikit pasal syampoo Sunsilk ni . hee ! Sekarang korang pakai syampoo apa ye ? Lyssa yakin mesti majority antara korang semua ni mesti yang suka akan syampoo Sunsilk and dah terbiasa sejak azali lagi :)

Bagaimana pula dengan makcik makcik kakak kakak adik adik semua yang berhijab ye ? Biasalah , kita yang berhijab ni memang akan ada masalah sikit dengan rambut . Tak kira lah , berkelumumur ke or gatal - gatal mahupun rambut yang kering dan berminyak .

Ok , sekarang ni Lyssa nak perkenalkan dekat korang Syampu yang bersesuaian dengan wanita berhijab ni . Syampu Sunsilk Lively Clean & Fresh . Sunsilk mencipta Lively Clean & Fresh bersama dengan Dr Francesca Fusco, pakar penjagaan kulit kepala dunia yang terkemuka , untuk menangani keperluan penjagaan rambut yang unik bagi wanita yang berhijab. Ianya diperkayakan dengan Vitamin Citrus ComplexTM dan variasi ini dicipta untuk menyingkirkan pembentukan sebum kulit kepala yang berlebihan, menyegarkan kulit kepala dengan hanya satu cucian sahaja . Hasilnya adalah kulit kepala yang tidak gatal dan berbau wangi, memberi wanita yang berhijab rasa yang menyegarkan sepanjang hari dan juga meningkatkan keyakinan diri mereka. 


 


Ini lah dia syampoo yang Lyssa dok sebut-sebutkan tadi .  Syampu Sunsilk Lively Clean & Fresh . Memang sangat sesuai untuk wanita yang bertudung . Ok  , seperti ramai juga yang tahu Heliza Helmi kini merupakan duta bagi jenama Sunsilk Lively Clean & Fresh ni . Dan Heliza juga berharap untuk memberi inspirasi kepada wanita berhijab yang lain dalam mengecapi impian dengan penuh keyakinan dan berkongsi pengalaman mereka bersama Sunsilk.


berharap untuk memberi inspirasi kepada wanita berhijab yang lain dalam mengecapi impian dengan penuh keyakinan dan berkongsi pengalaman mereka bersama Sunsilk. - See more at: http://www.yanayassin.com/2014/07/sunsilk-lively-clean-fresh-untuk-yang.html#sthash.qxLkkj8W.dpuf
Kalau korang nak tahu , jujur ni . Dulu masa mula-mula Lyssa pakai tudung , Lyssa memang ada masalah dengan rambut . Macam-macam oo . Sekejap2 rasa gatal-gatal la sebab berkelumumur then bila dah gatal-gatal tu mesti la akan tergaru- garu kan ? And bila dah tergaru2 tu timbul pula masalah keguguran rambut . Bila pakai tudung ni rambut mesti akan berminyak . Macam-macam produk syampu dah Lyssa guna dan akhir sekali Lyssa ambil keputusan untuk cuba Syampoo Sunsilk Lively Clean & Fresh ni .


Bila Lyssa mula pakai je syampoo jenis ni , gatal-gatal di kepala Lyssa semakin hari semakin hilang . Kelumumur pun dah semakin berkurang . Dan lepas tu Lyssa yakin sangat yang syampoo ini memang sangat sesuai dengan Lyssa . Sejak daripada hari itu , Lyssa jadi lebih confident untuk berdepan dengan semua orang . Tiada lagi masalah rambut berbau atau gatal2 di kepala . Apa yang paling best , rambut kita sentiasa berbau wangi bila pakai syampoo Sunsilk Lively Clean & Fresh ni . Ada sekali tu , kawan Lyssa datang dekat dengan Lyssa and cakap macam ni :

" Wahh , wangi nya . Bau syampuu lahhhh !! Lyssa pakai syampuu ape? "

hee . Lyssa pun senyum and beritahu dia yang Lyssa pakai syampu Sunsilk warna hijau ! hik3 . Diorang pun terus nak cuba juga syampu ni . Sejak haritu , ramai pulak yang nak rapat- rapat dengan Lyssa sebab bau syampu yang wangi tu . haha .


Itu lah pengalaman yang paling best bila guna Syampoo Sunsilk Lively Clean & Fresh ni.

OK !! Dan sekarang ni , Lyssa nak ajak korang join contest daripada Sunsilk ni . 

Adakah korang mempunyai perjalanan berhijab dan aspirasi dalam kehidupan yang korang nak kongsikan juga ??




Kongsikan cerita korang bersama Sunsilk dan korang akan berpeluang untuk memenangi wang tunai untuk mengecapi aspirasi korang semua .


1. Membeli produk Sunsilk daripada rangkaian Lively Clean & Fresh sebanyak RM15

2. Berkongsi kisah perjalanan hijab peribadi korang dengan Sunsilk pada aplikasi Sunsilk Menemanimu Sejak Tahun 2000 (didapati pada halaman Facebook Sunsilk Malaysia)


Sunsilk Menemanimu Sejak Tahun 2000 akan berlangsung dari penghujung July tahun ini. Sunsilk akan memberikan hadiah berjumlah RM50.000 kesemuanya bagi menghargai wanita –wanita ini yang telah menyokong Sunsilk selama ini. 
- See more at: http://www.yanayassin.com/2014/07/sunsilk-lively-clean-fresh-untuk-yang.html#sthash.qxLkkj8W.dpuf

1. Membeli produk Sunsilk daripada rangkaian Lively Clean & Fresh sebanyak RM15
2. Berkongsi kisah perjalanan hijab peribadi korang dengan Sunsilk pada aplikasi Sunsilk Menemanimu Sejak Tahun 2000 (didapati pada halaman Facebook Sunsilk Malaysia)

Sunsilk Menemanimu Sejak Tahun 2000 akan berlangsung dari penghujung July tahun ini. Sunsilk akan memberikan hadiah berjumlah RM50,000 kesemuanya bagi menghargai wanita –wanita ini yang telah menyokong Sunsilk selama ini.


Jadi , apa yang nak ditunggu-tunggukan lagi ? Jom join contest tersebut . Hadiah menarik weh ! >_<




Syampu Sunsilk Lively Clean & Fresh . Sunsilk mencipta Lively Clean & Fresh bersama dengan Dr Francesca Fusco, pakar penjagaan kulit kepala dunia yang terkemuka, untuk menangani keperluan penjagaan rambut yang unik bagi wanita yang berhijab. Diperkayakan dengan Vitamin Citrus ComplexTM, variasi ini dicipta untuk menyingkirkan pembentukan sebum kulit kepala yang berlebihan, menyegarkan kulit kepala dengan cuma satu cucian sahaja. Hasilnya adalah kulit kepala yang tidak gatal dan berbau wangi, memberi wanita yang berhijab rasa yang menyegarkan sepanjang hari, meningkatkan keyakinan diri mereka. - See more at: http://www.yanayassin.com/2014/07/sunsilk-lively-clean-fresh-untuk-yang.html#sthash.qxLkkj8W.dpuf
Syampu Sunsilk Lively Clean & Fresh . Sunsilk mencipta Lively Clean & Fresh bersama dengan Dr Francesca Fusco, pakar penjagaan kulit kepala dunia yang terkemuka, untuk menangani keperluan penjagaan rambut yang unik bagi wanita yang berhijab. Diperkayakan dengan Vitamin Citrus ComplexTM, variasi ini dicipta untuk menyingkirkan pembentukan sebum kulit kepala yang berlebihan, menyegarkan kulit kepala dengan cuma satu cucian sahaja. Hasilnya adalah kulit kepala yang tidak gatal dan berbau wangi, memberi wanita yang berhijab rasa yang menyegarkan sepanjang hari, meningkatkan keyakinan diri mereka. - See more at: http://www.yanayassin.com/2014/07/sunsilk-lively-clean-fresh-untuk-yang.html#sthash.qxLkkj8W.dpuf