Home
tutorial
Tips-Tips

18 November 2014

MIIT UNIKL FEST 1.0

.Assalamualaikum


Hi korang semua . Amacam ? Sihat ke idok ? hehe . Lyssa harap korang semua sihat le ehh.. Wahh wahh wahh . Lama blog tak berupdate and hari ni baru Lyssa nak update sikit. Pasal apa ye ? Meh meh baca sampai habis eh ..

Entry ni pasal  MIIT FEST 1.0 ler .. hihi .

Apa benda MIIT FEST ni ? ohhooo . MIIT tu stands for Malaysian Institute Information Technology yang merupakaan salah satu kampus UNIKL yang terdapat di Kuala Lumpur . Kat sini lah tempat Lyssa study sekarang  . wahaha . Kampus kitorang ada anjurkan satu festival tau .


Venue : Unikl City Campus, Jalan Sultan Ismail (next to Quill Mall)
Date : 20th - 22nd November 2014

Time : 10 am - 10 pm 
      
Semua orang dijemput hadir tau ? Festival ni OPEN kepada semua orang .. Serius korang ! Memang macam - macam aktiviti yang ada masa ni . Segala info ada tertulis pada gambar - gambar di bawah ini :



 


 UNIKL BERSELAWAT pada 20 NOV 2014 (Khamis) jam 8 malam .
 Terbuka kepada semua orang dan anda dijemput hadir ke lobi utama Unikl.




TEH TARIK SESSION pada 20 NOV 2014 (Khamis) jam 3.00 - 5.00 ptg

 


THE VOICE UNIKL 20 & 21 NOV 2014
Sesiapa yang ada bakat dalam nyanyian ? Apa salahnya kalau korang cuba . Mana la nak tahu kot kot korang pemenangnya ke ? Dalam la siket duit poket , ye tak ? :) Bukan setakat duit , hamper , trophy lagi . haa  , untung uit ..


UNIKL'S GOT TALENT AND EXTREME SHOW 

Kepada sesiapa yang ada bakat terpendam tu , boleh lah join Unikl's got Talent ni  . Tak pandai menyanyi ? Menari pun ok . Join jangan tak join . haha . Extreme Show ni pun menarik jugak ! Hadiah pun mengancam . hihi .


    



Macam - macam lagi sebenarnye aktiviti yang kami anjurkan nanti. Ini Lyssa senaraikan siket je . Kalau semua nanti  , jenuh pulak korang nak baca sampai bawah kan ? 

And ada juga tau artis akan akan hadir untuk memeriahkan fest ni . Antara nya Arja Lee , Didi Alias , Enot , Bienda , EiraSyazira , EzzadJazmin dan banyak lagi artis-artids baru .

DESIGN GAMBAR #RESPECTUNIKL

And sebelum terlupa , ada sesiapa yang berminat untuk join #RespectUniKL ni ? Benda apa ni ? 

BE CREATIVE, INNOVATIVE & IMPRESSIVE! 

Join UniKL Selfie Competition and don't miss your chance to win awesome prizes ! 

How To Join? 
1 - Take a creative selfie photo that includes any unikl's element in it ( logo, building, environment etc) 

2- Upload it in your facebook or instagram and tag @miitfest 

3- Insert your creative caption with #respectunikl #miitfest #raniamarketing hashtags! 

 4- Upload it and goodluck!

Dua gambar terbaik akan memenangi hadiah handphone . So , apa korang tunggu lagi ? Join lah sekarang :p

 

p/s : bagi sesiapa yang nak join The Voice Unikl dgn Unikl's Got Talent , contact number ada disediakan pada gambar di atas . Boleh lah hubungi dorg untuk makluman lanjut :)