Home
tutorial
Tips-Tips

29 August 2014

Apabila Dibelek Entry Lama ....

.Assalamualaikum





Nahhhhhhh . Hambekkk kau . UPDATE entry lagi nampaknye . Baru semalam Lyssa update 1 entry ni ---->>>> HERE HERE HERE !!!

And now what ? Update lagi ke ? kahkah . Itu maknya sekarang ni Lyssa tengah boring + kebosanan + tak tahu nak buat apa (*sama je lah maksudnye kan ?? lol)

And dalam boring-boring ni . Saje lah Lyssa belek entry-entry lama Lyssa yang 2 3 tahun lepas tu . Hamboi  , kemain panjang plak Lyssa nengok . Sakan menaip gak Cik Lyssa kita ni ye .....

Baca baca dan terus membaca . Bila baca balik , rasa macam ayat-ayat Lyssa dulu tu macam GEDIK pun hadoo ye ? ... Macam budak - budak pun hado ... Tapi BEST !
*cehh , perasan kau ye Lyssa*....

Ye lahhh .  Cara penyampaian tu , kalau ada unsur kelakar siket ke kan ramai yang suka datang baca . haha . Dulu memang banyak jugak selitkan adegan2 yang kelakar ... Kalau nak baca penulisan yang serius korang tengok lah balik tutorial Lyssa tu sampai lebam . hahahahaa . Akan nampak keseriusannya di situ..  Kalau nak baca adegan kelakar banyak cerita pasal personal Lyssa or kat bahagian tips . hek . 

Dulu selalu jugak Lyssa cerita pasal kucing-kucing Lyssa kan ? Dah macam berepisod2 kan pasal kucing Lyssa dulu .  Now dah jarang cerita pasal kucing sebab balik rumah pun dalam 3 bulan sekali ... Ada satu hari dulu , kucing Lyssa ni baby lagi ... Bila balik je dari KL dalam masa 3 bulan dah tengok besaq panjang dah ... 0_0 
Takde la masa nak cerita pasal kucing  . Dulu duduk rumah  . Memang lah selalu main dengan kucing . Kejap kejap update . Sekarang ni pun dah jarang .. T_T

Tapi kucing-kucing yang pernah Lyssa cerita kan dalam blog ni semua nye dah tak ada . Ada yang hilang . Ada yang lari . Ada yang dah mati . Now , ada dua je kucing kat rumah . Itu pun dua - dua kucing ni berpenyakit . Sekor penyakit gatal-gatal badan . Sekor lagi matanya berselaput . Nak dibuang sayang ! So  , bela lah dia sampai elok .... hihi .... I'm a cat lover ok !

Bila dibelek balik entry lama , rasa macam nak bergiat aktif lagi .. Tapi rasa macam tak nak . Mungkin nak jadikan nye sebagai hobi masa lapang je kot sekarang ni . Macam dulu dah kira macam kerja . Now nak jadikan hobi je . hihi . Bila ada masa , teruskan menaip . Bila tak de masa , biarkan je blog ni . haha .  Boleh dok gitu ? :p

p/s : Kalau boleh , korang bagi la idea Lyssa nak update apa eh ? Nanti kalau yang Lyssa minat , Lyssa akan mention kan sekali nama korang tu dalam next entry :p:p thanks ~