Contest Kami Kaki Blogging !

Gadis Kidal Berceloteh ....

.Assalamualaikum.

Heloww korangg . How's your life today ?

Gudd ? Oh , GREAT ! :)

Today , Lyssa nak join satu contest !

Wah terasa lama nya Lyssa tak join contest tahu..
Memang lama GILA lah ! :) (err.. ye kerr ..)

 Contest yang Lyssa nak join ni , agak mudah and simple sahaja.
Just buat satu entry + linkkan ke blog Farez :) 

Hadiah Lumayan !
Jom klik Banner di bawah :


Anda diTAG :


tarikh tutup penyertaan 2 Julai 2011

*So , apa yang ditunggu2 lagi ?
Jom join ramai-ramai:)
KONGSIKAN ARTIKEL INI..
Previous
Next Post »

3 000 orang Comment Di Sini

Write 000 orang Comment Di Sini
myravea
AUTHOR
June 5, 2011 at 2:13 PM delete

Thanks for d tag lil <3

avatar
farez
AUTHOR
June 6, 2011 at 10:58 PM delete

hai cik lyssa..saya dtg berehat di sini..=) terima kasih di atas kesudian cik lyssa utk join contest ni..sy amat bebesar hati sbb ada blogger senior mcm cik lyssa sudi join..hehe..insyaallah kalau ada rezeki,menang lah jawab nya...terima kasih byk2..=)

avatar
noor syafinas
AUTHOR
May 17, 2012 at 12:32 PM delete

kakak lyssa nak tanya mcm mana nak buat anak panah yg bernama ?

avatar

Google+ Followers