"Kalau Saya Dapat RM300"

Gadis Kidal Berceloteh...


 

Hi Semua Bloggers :)
Macamana hari ni ? Sihat takk ?
Kalau takk sehat , duk rumah rehat-rehat lah yer. Tak payah keluar mana-mana .. susah kalau jadi apa-apa nanti nanti .. hehe :)

Ok , Now.. Lyssa nak bagitahu yang Lyssa ada masuk satu contest yang agak "MENARIK" + "MUDAH" + MENYERONOKKAN"

Kalau tak percaya , tengok banner comel dekat bawah ni :

 


Wahh . Kak Safra Shukry nak bagi RM600 dekat bloggers lain ?
Percaya tak neyy ? Seharusnya percaya lah . hehe :)
Untuk membuktikan Lyssa ikuti syarat pertama.. kat bawah boleh lah tengok-tengok yer :)


Lyssa dah follow n like fan page Blog INTBM
 

 Ok , seterusnya , Lyssa nak ikut syarat yang kedua pula :



Assalamualaikum.. Lyssa diminta untuk post mengenai title ni :)
Oke , Sekarang Lyssa nak bagitahu ... Kalau Lyssa dapat RM300 ,
Lyssa berniat dan bercadang nak berikan RM150 kepada adik Lyssa yang baru berumur 15 tahun , dan RM150 untuk mama Lyssa yang Lyssa saayang sekali . hehe . Nak tahu sebab apa Lyssa nak bagi RM150 dekat adik Lyssa tu.. ? Actually , bukanlah nak bagi duit tu terus.. Hari tu , time bufday dia.. Lyssa tak kasi dia hadiah... Kesian ohh dekat dia.. Lyssa janji nak bagii  .tapi , tak tertunai lah janji Lyssa tu..And dengan duit sebegini banyak.. Lyssa bercadang nak belikan hadiah untuk nya . Itu pun kalau rezeki Lyssa ada di sini lah ... Kalau Lyssa dapat belikan apa yang dia nak .. mesti kasih sayang adik Lyssa ke Lyssa semakin ++ hee~
Untuk mama Lyssa pulak .. Lyssa nak bagi kat dia.. sebab dah lama oo Lyssa tak bagi duit kat mama :) Dulu , time Lyssa keje.. selalu je hulur2 kan duit dekat mama Lyssa tuh .. But now , bila dah start study .. Tak terbagi pulak duit kat mama . So , lagi RM150 tu , Lyssa berniat nak bagi duit tu, dekat mama Lyssa :) Mesti dia rasa terharu dengan anaknya ini.
HEHE . kan ? kan ? ^_^
Itu sahaja lah yang Lyssa nak cakap kan " kalau Lyssa dapat RM300".
Kalau rezeki Lyssa ada di sini , Lyssa bersyukur sangat kepada Allah S.W.T
Kalau tak de, redha jer~
BTW , contest ni tersangat lah berguna untuk para bloggers yang memerlukan wang ^_^
Kepada bloggers yang lain..
Lyssa cakap : "Cyaiyokk-Chaiyokkk!"

Hope korang semua join lah ini contest 
Kalau nak tahu maklumat dengan lebih lanjut ..

Lyssa nak tag pada :


Tarikh tutup penyertaan pada 15 Julai 2011
KONGSIKAN ARTIKEL INI..
Previous
Next Post »

2 000 orang Comment Di Sini

Write 000 orang Comment Di Sini
Midd sakai
AUTHOR
June 1, 2011 at 6:54 AM delete This comment has been removed by the author.
avatar
June 1, 2011 at 10:47 AM delete

kak lyssa..mcm mna nk tag 0rg..??heheh...x taw0 larr..b0le tl0g bgtaw0 x..??hheheh

avatar

.Assalamualaikum.
.Sila Tinggalkan Comment Anda Di Sini.
SATU pun jadi lah ! hehe. EmoticonEmoticon

Google+ Followers