Macam Terpikir-Pikir Nak Buat Contest lah !

Gadis Kidal Berceloteh....

.Assalamualaikum.

Haii Semuaa :)
Sihat tak hari ni ? HEHE .
Kalau sakit pergi makan ubat cepat !
Cepat sembuh , baru BEST nak UPDATE Entry kan ?


HEHE . Hari ni , Lyssa rasa teramat lah HAPPY ! huhu~
Kenapa ye agak-agak nya ??
Ye , Alhamdulillah .. Lyssa bersyukur sangat-sangat :)
Dalam 6 bulan Lyssa ber-blogging..
Lyssa sudahh mencapai hajat Lyssa yang maxima untuk meningkatkan Followers dengan cepat dan banyak .. beriban-riban hingga sekarang mencapai 9000++ ..
Alhamdulillah .. ~

Tapi  itu bukanlah motif utama Lyssa buat Entry ni ..
Lyssa bercadang dan berniat , ingin mengadakan SATU Contest ataupun GiveAway (GA) untuk para bloggers di Malaysia ini .

Lyssa akan adakan contest atau GA tersebut  , 
selepas mencapai Followers yang ke - 10 000 ..
Itu niat Lyssa... :)





Setuju takk ? hehehe .
Korang mesti bosan kan ? Asyik-asyik Lyssa buat tuto..tuto..tuto...
Ada jugak yang suruh Lydda buat SATU contest .. Tapi , Tak Terpikir lah lagii Contest apa yang adakan untuk korang join , heHE .

Nanti , bila dah mencapai followers ke - 10 000 baru Lyssa kasitaw korang ye.
Sabar je lah :)

Ok !! Dalam pada itu , jika sesiapa yang berminat untuk menjadi Sponsor untuk Contest yang akan Lyssa adakan nanti , Tolong informkan kepada Lyssa ye ..
Nak send komen dekat Entry Lyssa ni pun tak pe :) :)
Hope , ada lah yang nak jadi Sponsor untuk Contest Lyssa :)
If , ada terima kasih bebanyak lah yer :)

 =Selamat Menbaca Entry Seterusnya=

KONGSIKAN ARTIKEL INI..
Previous
Next Post »

35 000 orang Comment Di Sini

Write 000 orang Comment Di Sini
Aina
AUTHOR
June 26, 2011 at 5:01 PM delete

aina nk bole ? nk sponsor header , cursor , banner #edit blog pun jdi la . haha

avatar
kaizen
AUTHOR
June 26, 2011 at 5:07 PM delete

wahh... cam best jer...

avatar
June 26, 2011 at 5:26 PM delete

wahhh , beshh nih . sy skong !

nak join !

gud luck Lyssa , hopefully dpt smpai 10k yer n congratz dear :)

avatar
mylifeismine
AUTHOR
June 26, 2011 at 6:31 PM delete

bagus ... nanti nina leh join :)

avatar
mylifeismine
AUTHOR
June 26, 2011 at 6:32 PM delete

bagus nanti nina leh join

avatar
Hairil Iqmal
AUTHOR
June 26, 2011 at 6:53 PM delete

yey..kak lyssa nk buat contest..nak msuk la..hadiah bg lumayan ckit ea..hehe..

avatar
June 26, 2011 at 7:04 PM delete

@Aina

hee . nanti , Lysa bagi keputusannya ok ? ;p

avatar
June 26, 2011 at 7:05 PM delete

@kaizen

hee.. yupp BEST ! nanti , bila dah tiba masanye , JOIN lah contest tuh ok ?;p

avatar
June 26, 2011 at 7:05 PM delete

@c u m u h a m a

hehe.. thnxx dear . nnty , jgn lupa join ok ? ;) hohoh ^_^

avatar
June 26, 2011 at 7:06 PM delete

@Hairil Iqmal

insyaAllah . kalau ada rezeki lebih . hadiah mesti lumayan punya ! HEHE

avatar
June 26, 2011 at 7:09 PM delete

wah bestnyer...nk join la...
hehehe :P

avatar
June 26, 2011 at 9:13 PM delete

Buat lah contest lyssa mesti awesome. but jangan buat contest blog msti kalah. Buat contest givewayy maybe adil sikit untuk semua orang. Itu pendapat saya saja lah eh :)

avatar
nur
AUTHOR
June 26, 2011 at 9:18 PM delete

Dear.. Congrats.. Nak jadi sponsor boleh?..

avatar
Alia Syaza :)
AUTHOR
June 26, 2011 at 9:23 PM delete

sponsor? keychain hand made boleh la.. hee.. tapi biasa2 jela.. :)

avatar
June 26, 2011 at 9:33 PM delete

@Axieana Yumi Life

hehe . jangan lupa join ye nantii :)

avatar
June 26, 2011 at 9:34 PM delete

@Shin 欣倪♥

HEHE ! . ok .:)
Papehal nanti , Lyssa decide lain ok ?:)

Thnxx cyn ^_^

avatar
June 26, 2011 at 9:34 PM delete

@nur

HEE , nak sponsor apa tuu ?

avatar
June 26, 2011 at 9:34 PM delete

@Alia Syaza :)

HEE , nanti Lyssa confirm lain k ? :)

avatar
June 26, 2011 at 9:50 PM delete

msti best kak lyssa bt contest nie .. nk join ..

avatar
AZTIQAH
AUTHOR
June 26, 2011 at 11:15 PM delete

nk jd sponsor??
toink toink~~

avatar
Cik Orked
AUTHOR
June 26, 2011 at 11:16 PM delete

Gud luck yee..mesty meriah kalau ade contest..xsabar betol..:)

avatar
myra ashrul
AUTHOR
June 27, 2011 at 12:06 AM delete

wah , best best !
tak saba nak tunggu lyssa punye contest ;)

avatar
Miss Bintang
AUTHOR
June 27, 2011 at 12:07 AM delete

sy nak sponsor edit blog , header , cursor , sidebar image title and mcm lagi :) boleh ??? teringin nie

avatar
bulan zhara
AUTHOR
June 27, 2011 at 8:49 AM delete

lyssa , actually miya nak mintak tolong ni .. but tak tau nak leave comment kat mana , so leave kat sini ja la .. (punyala teruknya miya) .. miya nak tau macam mana nak tukar gambar kita yang kita follow orang tu ? miya punya gambar patung .. help me please : )

avatar
Miss Euoni
AUTHOR
June 27, 2011 at 12:12 PM delete

tak sabar tgu contest or GA dari lyssa .. pasti join ..

avatar
June 27, 2011 at 6:11 PM delete

Kepada Sesiapa yang nakk sponsor tuh , kalau boleh . Lyssa nak yang berbentuk wang . okk ?

avatar
Amira Shahira
AUTHOR
June 27, 2011 at 6:43 PM delete

sys lyssa nk wat contest pe laa ek? nk join laa!! excited tunggu! :)

avatar
AZTIQAH
AUTHOR
June 27, 2011 at 9:12 PM delete

@Lyssa Dollixious
dlm bntuk wang??
no hal yunk :)

avatar
sor-fiena
AUTHOR
June 29, 2011 at 3:20 AM delete

wahhh , contest kak lyssa msti kiut macam org ya :D
nanti share-2 larg yerk ngan Sorfiena yerk :)

avatar
yasmin
AUTHOR
July 26, 2011 at 11:29 PM delete

kalu nak buat contest sis bole sponsor.

Fabulousheejab.blogspot.com

avatar
Liyana Aqilah
AUTHOR
October 25, 2011 at 11:58 AM delete

mak sponsor header,tapi nk join, boleh ke

avatar
Anysa
AUTHOR
December 29, 2011 at 10:57 PM delete

nak jugak best tak ?

avatar

.Assalamualaikum.
.Sila Tinggalkan Comment Anda Di Sini.
SATU pun jadi lah ! hehe. EmoticonEmoticon

Google+ Followers