Kesian Kat Korang Kan ? Lyssa Mintakk Maaf . HEHE !

Gadis Kidal Berceloteh...
01/09/2011

.Assalamualaikum~
(Jawab..Jawab..Tak Jawab Dosa:) hehe
Hoitt korang korang ..
Hee~ First sekali , Lyssa nak mintak maaf dekat korang semualahh ..
Sebab apa , Lyssa rasa korang semua tahu kan ?
Tahu sebab korang tertipu !
kehkhe , Tertipu untuk ENTRY YANG INI . :)
Lyssa rasa kelakar lah pulak , bila baca comment korang semua . HAHA ..
Macam2 telatah korang kan ? Memang ENTRY tu menggila dengan comment yang banyakk !
Tokojoitt gak eden .~ hahaha~ Kalau nak tahu , korang pegi lah baca sendiri comment dekat ENTRY tuh . Memeyyy lawakk . haha~


Tapi , agak sedih lah kan sebab ada jugakk yang takk baca bagii habess...
Maybe , dorangg baca tajuk je  , terus komenngg.. sobsobsob . Sampai hati tak baca sampai abess~ hmmm.


Ok lahh  . Sekarang ni , Lyssa ada kat penang . Tapi , tak balik rumah lagii .
Singgah hotel kejap . Tidur sehari dengan family sebelah abah Lyssa .ehee~
Lepas ni , baru nak balik kedah beraya ^^

Ni pun curi2 guna laptop makcekk sebab rindu sangat-sangat dekat korang ngan blog nih .
Ehee . Ok lah u ollss . Papai ~
Celamat Ali Laya ~

 
KONGSIKAN ARTIKEL INI..
Previous
Next Post »

25 000 orang Comment Di Sini

Write 000 orang Comment Di Sini
ali supratman
AUTHOR
September 1, 2011 at 9:07 AM delete

celamat ali laya jugaaaa..
maaf lahir batin yaaaaa orang melayu :)

avatar
ADAM FIKRI
AUTHOR
September 1, 2011 at 9:12 AM delete

tak salah berhurau2 di bulan syawal...lalalala

avatar
dHila
AUTHOR
September 1, 2011 at 9:18 AM delete

yesss...jadik orang first like entry kak lyssa ... pape un ...slamat enjoy raye ...n selam merdeka ..

avatar
September 1, 2011 at 9:59 AM delete

hee kak lyssa , Selamat hari raye jugak , hati2 di jalan raya taw , nt jgn bt post cmuh lg , sedey saya , ngeeehhh :D

avatar
Zuraidah
AUTHOR
September 1, 2011 at 10:14 AM delete

Huuu. Apa pun, Selamat Hari Raya Lyssa. Kita pun "beraya" kat Kedah juga nanti. Wekeke.

avatar
ani rahmat
AUTHOR
September 1, 2011 at 12:04 PM delete

sis mmg ske wat suspen kan kan.. hehe..

avatar
eika zulaikha
AUTHOR
September 1, 2011 at 2:21 PM delete

hee akak...mmng suspens gla..bca2 entry lg satu...haha..trtipu rpanya...haha :D

avatar
My Dreams
AUTHOR
September 1, 2011 at 2:30 PM delete

adoyy!~ wat takot orng saja ...

avatar
September 1, 2011 at 3:12 PM delete

huahaha...mmg pnjg pn comment kt entry tuh...entry tergempar kot..sape tak tkjOtkn..nebes abes bca tajuk.....

avatar
farah hanim
AUTHOR
September 1, 2011 at 6:06 PM delete

slmt hri raya lyssa :)
hehe
duet raya nak :D

avatar
Ash
AUTHOR
September 1, 2011 at 6:13 PM delete

lyssa,sye pon nak minta maaf juge di hari rye ni..wasalam

avatar
Aieyn Atifa
AUTHOR
September 1, 2011 at 8:37 PM delete

huhu . SELAMAT HARI RAYA JUGAKK ;)

avatar
tonaH iS herE
AUTHOR
September 1, 2011 at 9:23 PM delete

Selamat hari raye yer Lyssa~

avatar
September 1, 2011 at 11:18 PM delete

wohoooow....... selamat ary raye..... jgn tipu2owg lg taw...

avatar
CikAnyss' :O
AUTHOR
September 2, 2011 at 12:21 AM delete

selamat hari raya lisaa ..

avatar
azim
AUTHOR
September 2, 2011 at 11:54 AM delete

alahai kak lyssa oi, ingat nak bersara btul2 la ari tu ,, upe nye main2 ja,, haha,,,wat org terkujut ja..

avatar
iqwanroslanni
AUTHOR
September 2, 2011 at 2:49 PM delete

memang mule2 terkejut tengok tajuk pastu tergelak sendiri pulak hehe

avatar
Ekyn Effendi
AUTHOR
September 2, 2011 at 4:43 PM delete

BHAHA !
jd jugakk nk tipu org dgn entry tu kann kak lyssa ?
anyway , tabik larhh ! sbb dah kenekan org . bess koyt . :PP
haha !

avatar
Zairul Rizal
AUTHOR
September 2, 2011 at 9:42 PM delete

SELAMAT HARI RAYE MAAF ZAHIR BATIN

avatar
September 3, 2011 at 2:50 AM delete

first time dtg sini.. then tros tertipu ... =( ok fine ~ chow. hahahah

avatar
shi-A :)
AUTHOR
September 3, 2011 at 1:34 PM delete

phew kak lyssa , bikin SUSPEN jek ! mnx maaf baleek :( , :D jokejoke . anyway , Selamat Hari Raya , Maaf Zahir n Batin ^-^

avatar

.Assalamualaikum.
.Sila Tinggalkan Comment Anda Di Sini.
SATU pun jadi lah ! hehe. EmoticonEmoticon

Google+ Followers