Tempahan Mengedit Blog Kini Dibuka Kembali ^^

Gadis Kidal Berceloteh...
23/09/2011


.Assalamualaikum ^^

Setelah apa yang Lyssa janjikan dengan korang , Lyssa akan buka Khidmat Meng-edit blog
setelah Lyssa selesai Lyssa punya Exam kan ? Betul tak ?

Ok ! Sekarang memang sudah bukak . Tapi ! Tiba-tiba rasa taaakotttt O.o pulak !
Eee . Kenapa ye ? hekhek . Takot yang order dekat Lyssa tuh belambak pulak .
Jenuhh aihh nak edit blog orang mengikut citarasa diorang satu persatu . 
Yang pasti , seriusly , tak suka customer cerewet . hukhuk Sorry ~

Oke . Betul ni , korang perlukan khidmat Lyssa untuk mengedit blog ?
Boleh Baca Cara Pembayaran dan keterangan mengenai Khidmat tersebut di bawah ini :

Tekan LINK di bawah ok ?

* Lyssa tunggu "ORDER" dari korang ..
BYE~SEmuaa . emuacckkss ~ 
KONGSIKAN ARTIKEL INI..
Previous
Next Post »

26 000 orang Comment Di Sini

Write 000 orang Comment Di Sini
FiQa
AUTHOR
September 23, 2011 at 7:03 PM delete

yea!!!


nnti nak order!!

<3 <3

avatar
FiQa
AUTHOR
September 23, 2011 at 7:06 PM delete

dah tengok dah syarat lyssa dan ape yang lyssa nak tlong buatkan..


nnti sy bagitau..

skrg bz ckit, keja manyak....

;)

avatar
September 23, 2011 at 8:51 PM delete

kaq lyssa ! ley x nk tmpah header ??

avatar
September 23, 2011 at 9:21 PM delete

yeah1 . mesty cantik klw akak lyssa edit

avatar
AyiLarimA
AUTHOR
September 23, 2011 at 9:36 PM delete

Mira nak !!
(jerit kuat kuat)
huhuhu.. nak sangat ni, teruja pun ada jugak..

:)

avatar
fyda ibrahim
AUTHOR
September 23, 2011 at 10:11 PM delete

tgok dri segi byaran yg dikenakan okey sgt..nk order larh... ;-)

avatar
September 23, 2011 at 10:28 PM delete

amboi2.... hak2.. gase cm nk order, tpi x palah..he2...

avatar
Mashitah
AUTHOR
September 23, 2011 at 11:19 PM delete

Saya nak order header bole ?

avatar
man
AUTHOR
September 24, 2011 at 12:43 AM delete

kenapa kalau top up kena tambah RM 5.

avatar
yad'z
AUTHOR
September 24, 2011 at 5:50 AM delete

rajinnye lyssa.. huhuhuhu.. =)

avatar
September 24, 2011 at 8:45 AM delete

lyssa nak order header yang cute :)

avatar
September 24, 2011 at 8:53 PM delete

sya dah sent message kat fb akak tadi, tapi x da jwapan pon.. hope pertimbangkan

avatar
idani
AUTHOR
September 24, 2011 at 10:40 PM delete

akak .. sory ek menyibuk kat sini tp saye nk tau tajok lagu yg dlm blog akak ni ap ek? sdap larh tp x taw tajok . hee ..

avatar
shida'R
AUTHOR
September 25, 2011 at 1:07 AM delete

nak order......heheeee ;D

avatar
September 25, 2011 at 8:29 PM delete

lysa...sya nak order tuk edit blog...tp sya da x 0n FB da,camna nak gtaw lysa??

avatar
€$¥@
AUTHOR
November 25, 2011 at 12:28 AM delete

@FiQa
kak lyssa! tolong esya!" esya blogger baru, so xreti lha edit blog nihhh. . lagipon laptop esya rosak, so ssh la esya nak edit blog. . . harap kak lyssa ley tolong. . ## harapsangatsangatkaklyssabuleytolongsaya ##

avatar
February 13, 2012 at 8:05 PM delete This comment has been removed by the author.
avatar
February 13, 2012 at 8:05 PM delete This comment has been removed by the author.
avatar
Ummi Nur
AUTHOR
February 14, 2012 at 9:21 PM delete

Ummi nak baca syarat2nye, tapi tak boleh masuk..dah tak bole tempah ye edit blog?

tq

avatar
Sis Ieyda
AUTHOR
October 11, 2012 at 8:55 PM delete

Kak Lyssa bukak x lagi tempahan tu ..? saya nak tempah boleh ..

avatar
Sis Ieyda
AUTHOR
October 11, 2012 at 8:56 PM delete This comment has been removed by the author.
avatar
sha's stories
AUTHOR
June 4, 2013 at 9:46 AM delete

Boleh tak editkan blog?

avatar
Anis Qistina
AUTHOR
June 6, 2013 at 2:50 PM delete

kak lyssa nak!blog saya dh jadi ape ntah..tatau lahh camne nak wat tolong lh akak :3 :'(

avatar

Google+ Followers