Tutorial : Delete/Remove Follower From List

Gadis Kidal Berceloteh...

.Assalamualaikum ^^

Hai . Bertemu kagi kita ye . ahaks ~

Ececeh . Kali ni , Lyssa nak teach korang yang x tahu , macam mana nak Delete or Remove Follower yang kita mencikkk + tak suka ! 
Baru - baru ni , ada minah negara mana ntah .. letak gambar 'lucah' follow blog Lyssa . huhu . Tak suka lahh . Ntah kenapa follow blog Lyssa pun tak tahu lah..

Oke , skrg , Lyssa tunjukkan caranya ok ?


1. Pergi Dashboard > Tekan Follower : (lihat gambar di bawah)
 

2. Klik pula follower mana yang kita tak suka . Lihat bawah :


3. Then , Tekan Block User seperti yang Lyssa tunjukkan di bawah :

 

4. Lepas tu , tekan Block !

 
5. Kan dah siap . Check ar nama dia kat list . Comfirm Tak de dah :)


=SELAMAT MENCUBA=
KONGSIKAN ARTIKEL INI..
Previous
Next Post »

29 000 orang Comment Di Sini

Write 000 orang Comment Di Sini
iz
AUTHOR
September 17, 2011 at 9:02 AM delete

err...nape approve dulu? lenkali jangan ler approve..seksi benar lihatnya..

avatar
..cik gugu..
AUTHOR
September 17, 2011 at 9:10 AM delete

btol.. aku byk kli kne.. seksi benor.. tp x penah t'pk nk remove sbb xtaw cara.. hahahah~

avatar
September 17, 2011 at 9:16 AM delete

dahlame kununggu tutorial ni kak lyssa .

avatar
akcyunkdya
AUTHOR
September 17, 2011 at 9:20 AM delete

larr..bleyh remove upanyaa..
hehe..tx k.lyssa..bwu twu..
mhon share ye..(^_^)V

avatar
September 17, 2011 at 9:57 AM delete

Aiiyokk . . syekshinya . . .hahahaha . . lepas nih boleh la blog org cam ni ea . . thanks kak lyssa

avatar
CikAnyss' :O
AUTHOR
September 17, 2011 at 10:02 AM delete

kalau block die xleh buka or die jadi unfollow or whaat eh ?

avatar
September 17, 2011 at 10:04 AM delete

@CikAnyss' :O

hee . rasanye ,tak boleh bukak terus blog kita . sebab kita dah blog dia. ye takk ? :) ntah . hekhek .

avatar
mizz sue91
AUTHOR
September 17, 2011 at 11:52 AM delete

klu kte xnk follow owg tu plak..mcm ney nk dlete?

avatar
mizz sue91
AUTHOR
September 17, 2011 at 11:54 AM delete

klu kte xnk follow owg tu plak...mcm ney nk dlete?

avatar
September 17, 2011 at 5:23 PM delete

astaghfirullahalazim.. masyaalllah... uish2......
seksi bebeno....
law llki nmpak nie, tegugat iman..ahahaa.....:D..
btw, kak lyssa jngan blok sye aw.....

avatar
Apex
AUTHOR
September 17, 2011 at 5:53 PM delete

minah tuu pom folo apex.... ngee~
tapi "block this user" xadew laa... adoii...:(

avatar
afina rahmat
AUTHOR
September 17, 2011 at 6:45 PM delete

haha.nk lariskan blog dia, taruk gamba seksi ? ish3 tak patut~

avatar
nur
AUTHOR
September 17, 2011 at 7:02 PM delete

Dear Lyssa..
Please jgn delete NUR tau...
Tak seksi pun.. ;)

- btw.. Good info..

avatar
Ary
AUTHOR
September 19, 2011 at 9:29 PM delete

ayo...seksi betol minah tu..

tapi klaka lak bila baca tulisan lyssa nih...:) sambil2 tu boleh buat tutorialkan... nice...

avatar
~ ESYA ~
AUTHOR
September 25, 2011 at 1:55 AM delete

kalau dah block , then dia nak follow kita balik boleh tak ? Dia tak boleh tgk blog kita lagi ?

avatar
PykaaBoo
AUTHOR
October 8, 2011 at 9:56 AM delete

ehh kak lyssa. camne kalau dia takde tulis yg 'block this user? dia just tulis "send a message je"

avatar
October 9, 2011 at 10:59 AM delete

kak , kalau kita dah follow dia , then kita na remove balek mcm mane pulak ? sbb blog yang ira follow ni ade yg da lame . so bile ira tengok balek , da tak guna da . huhu ^^

avatar
Umi Faiqah
AUTHOR
December 18, 2011 at 2:08 PM delete

kalau kita follow orang tu tapi kita nak delete balik macam mana ?

avatar
miz izyani
AUTHOR
June 20, 2012 at 2:21 PM delete

kak lisa..kalau kita nak remove blog yg kita follow mcm mana pula??mintak tlg kak lisa ajar kan...

avatar
Myself
AUTHOR
July 27, 2012 at 8:10 PM delete

kak lyssa.. camner ek nk unfollow org yg kite terfollow?? heheee..

avatar
~syazie~
AUTHOR
September 17, 2012 at 3:11 PM delete

@Apex

haah la.. kt saya punyer pon x de 'block this user' tu jugak. cmne ek lyssa?

avatar
May 21, 2013 at 12:41 AM delete

thanks kk lyssa. berguna sgt. ade 'boobs' follow saya. erkk

avatar
||aLeaSaRa||
AUTHOR
June 4, 2013 at 1:08 PM delete

tqvm dear...kak lea terkejut gila tadi ni hah tengok gambar breast besar gila follow blog.then kak lea tengok link tu senarai link dia semua porno.gila ahhh.nasib baik google jumpa blog sis ni tqvm dear...

avatar
May 27, 2014 at 1:12 AM delete

Sis...sngt2 mmbantu...sy search cara nak block org mcm ni la...n jumpa blog sis..thx ye..sy sharing..

avatar
Cindy Raviga
AUTHOR
July 11, 2014 at 11:39 AM delete

akak, kalo kite block korang, die tak bise tengok blog kite gik yer?

avatar

Google+ Followers