”25 Things Random Giveaway by Penmerah.com”

Gadis Kidal Berceloteh...
10/11/2011

.Assalamualaikum !
Peacee ^_^v










Sempena dengan 2nd Anniversary Lyssa dalam ENTRI INI hehe ~ Lyssa nak join this GA lahh . Serius ! Tak rugi kalau join taw ? Lyssa tak tahu lah sempat or tak kan . Dah tutup or belum . Tapi , Lyssa dah janji dengan kak Pen Merah nak join GA dia . hehe . Sis ! Ta mo marah ok sebab lambat join . hehe :)


Senang je , kalau korang nak join jugak : Just ikot syarat di bawah ini je . ahaks ! 
HARI INI HARI TERAKHIR TAW ?? 10/11/2011

Macam mana nak join:

1. Buat entri dengan ”25 Things Random Giveaway by Penmerah.com”

2. Kena la follow blog Penmerah.com. Muahahahaaa.

3. Copy banner comel tu dan letak dalam entri untuk join Random Giveaway.

4. Tag kawan – kawan minimum 3 orang aje. Nak tag ramai pun boleh takde masalah.

5. Dah siap entri, tinggalkan link entri tu kat ruangan komen bawah nanti. Semoga tuah menjadi milik korang ye!

Tempoh Kontes : 21 Oktober – 10 November 2011

You are tagged : Awak , Awak dan Awak
KONGSIKAN ARTIKEL INI..
Previous
Next Post »

10 000 orang Comment Di Sini

Write 000 orang Comment Di Sini
cerita best
AUTHOR
November 10, 2011 at 7:44 PM delete

kak bg cadangan dekat pakjoe nk join ka atau tidak pakjoe pun pening dh nie hahah

avatar
Baiz Mamat
AUTHOR
November 10, 2011 at 9:40 PM delete

hye lyssa..thanks tag saya..sempat lagi ke saya nak join ni..hihi..

avatar
Twilleries
AUTHOR
November 10, 2011 at 11:04 PM delete

kak lyssa tgok blog saya jap. cmna nak buat scrollbox kat page tutorial saya? saya guna blogskin. bagitau kat shoutbox boleh?

avatar
arnissa
AUTHOR
November 11, 2011 at 12:36 AM delete

gud luck yer lyssa.. :)

avatar

Google+ Followers