Tarikh Keramat ! 11.11.11

Gadis Kidal Berceloteh...
11/11/2011

.Assalamualaikum !
Peacee ^_^v


Wowww . Dengan takk semena - menanya dan tak sangka , cepat nya masa berlalu kan ? Tengokk lah tarikh keramat hari nii . hehe


11.11.11


Korang perasan takk ? Maybe ramai yang tak perasan kan or maybe raamai jugak yang perasan ! huhuhu ~


Apa yang specialnya dengan tarikh nihh ? huhu ~
Tak de yang special pun .. Tapi apa yang best , n0w Lyssa tengah berkarokkk lagi dengan family Lyssa :) hehe


Nak letak video Lyssa karokk lagi ? hmm . Tak nak lah . Sore sumbang macam katakk lahh . hehe ~ Lagipun Lyssa update pakai BlackBerry je ni haa . haha . Nak masukkan  gambar tak pandai lagi ha !! haha ~


Apa - apa pun , korang tunggu Entry esok pagi taw ?
Nak upload gmbar Lyssa ngan Family dinner tadi sambut Ulang Tahun Perkahwinan dioranggg . hehe .


Take Care Semua !! :)



KONGSIKAN ARTIKEL INI..
Previous
Next Post »

34 000 orang Comment Di Sini

Write 000 orang Comment Di Sini
NURUL ASHIKIN
AUTHOR
November 11, 2011 at 12:04 AM delete

cantikkan tarikh ni semua satu....

avatar
November 11, 2011 at 12:04 AM delete

akak nak tgk x ?
http://sisnunufafalixous.blogspot.com/2011/11/blog-aku-sama-macam-kak-lyssa-secret.html

avatar
November 11, 2011 at 12:08 AM delete

Fuyoo, tengah malam pun berkarok? hebatt..anyway, smoga tarikh ni bawak makna kat Kak Lyssa and semua orang !

avatar
NZ Diaz
AUTHOR
November 11, 2011 at 12:10 AM delete

Lyssa, rindu nak kondem kau kat twitter. haha XD

avatar
eNaL_WaNie
AUTHOR
November 11, 2011 at 12:11 AM delete

yep its a miracle day ... nak2 pulak hari jumaat .. hope allah bless us .. owh ya ,, ekceli today is my bestfriend besday .. proud to be her.. diz year she got that 11.11.11 ... im so envy ,, but its sokey .. wish her succes in her life . to kak lyssa's parents .. enal wish det semoga bahagia ..
p/s : doa2kan diorang dapat menantu cepat .. hahaha tol tak kak lyssa ????

avatar
arnissa
AUTHOR
November 11, 2011 at 12:23 AM delete

a'aahh.. cntik tarikh tuh..

btw.. best nyer karok..
hehee..:)

xsbr nak bace entry lyssa esk..

:)

avatar
November 11, 2011 at 12:43 AM delete

Assalam, sampai katak pun mati kah?.. bahaya juak suara Lyssa nie... huhuhu

avatar
atien
AUTHOR
November 11, 2011 at 1:27 AM delete

atien ade buat entry pasal lyssa...

http://atienabila.blogspot.com/2011/11/ada-apa-pada-111111.html

avatar
Nuriy Arisa
AUTHOR
November 11, 2011 at 1:28 AM delete

trikh yg cantek..

bru perasan..

11.11.2011...

^_^

avatar
myravea
AUTHOR
November 11, 2011 at 1:29 AM delete

hihi..mmg keramat ni ;)

avatar
upin's mum
AUTHOR
November 11, 2011 at 2:12 AM delete

so sweet tarikh tuu kan, nak kawin lah ari nie. haha

avatar
Diyana Ali
AUTHOR
November 11, 2011 at 2:55 AM delete

bestnyaa berkarok. huhu :)

avatar
lavera
AUTHOR
November 11, 2011 at 3:14 AM delete

cantek tarikh nyh ~ waahhh .. seronok lah lyssa karoke... :)
happy aniversary to parents lyssa k.. >.<

avatar
miszatie
AUTHOR
November 11, 2011 at 6:49 AM delete

tarikh yg comel.mesti rmi org nikah malam nih..:D

avatar
smilenajah93
AUTHOR
November 11, 2011 at 7:00 AM delete

tarikh yg cantikk wokk !

avatar
November 11, 2011 at 7:56 AM delete

hari ni mmng amat cantek , pda haritu rmai yg ankat nikah :)) seperti abang sya :))

avatar
aimie amalina
AUTHOR
November 11, 2011 at 8:10 AM delete

take cre is garnier!
heehehe

betol2
bagi kita tarikh ni cantik dan sama mcm yg lain

hehehhe

selamat berkarok syg!

avatar
nurul adlina
AUTHOR
November 11, 2011 at 9:59 AM delete

karoakk lagi?? bestnyerlah.. k.lyssa
hhe~ mmg betullah hari ni tarikh keramat.. ramai yg birthday hari ni.. betul?? hhe... semalam pun sama gak tarikh keramat.. kan k.lyssa?

avatar
era kecik
AUTHOR
November 11, 2011 at 10:00 AM delete

hari ni birthday best friend era.. cantikkan tarikh hari ni kan? hehehe..

cehhhh, update blog ngan tepon blackberry lak dia =].. hehehe

avatar
G@D!z$
AUTHOR
November 11, 2011 at 10:13 AM delete

uwaaa...mengharapkan akn jd tarikh istimewa arini...tp ape kn daye jodoh x kesampaian...

avatar
starzieti
AUTHOR
November 11, 2011 at 10:16 AM delete

nak dgr sore lyssa karok. mesti best kan. :D

avatar
November 11, 2011 at 10:27 AM delete

best la..sebab harini bezday kakak sya....

avatar
November 11, 2011 at 11:02 AM delete

sy sronok sgt hri ni, kak lyssa.. saya dapat anak saudara lahir tarikh ni.. comel tarikh n baby jga comel! hi3.. gmbira!

avatar
SUKARATU blog
AUTHOR
November 11, 2011 at 11:07 AM delete

blognya cantik,sama seperti yang punya ni blog.tambah warna pink sangat cantik, visit back ke blog saye lissa http://skrtu.blogspot.com

avatar
ilaa
AUTHOR
November 11, 2011 at 11:22 AM delete

subhanaALLAH...tarikh yg ckup indah tmbhan plak hari nie adlh pnghulu sgala hari..cuaca agak mndung...mdah2an hari ini mmberi seribu makna utk kita..aminnn..

avatar
Husna Hisham
AUTHOR
November 11, 2011 at 11:23 AM delete

Hari nie hari special!!
GREYSON CHANCE buat concert! :D happy giler

avatar
Nur Izzati
AUTHOR
November 11, 2011 at 12:55 PM delete

hari ni Greyson Chance buat concert kat KL ;)

avatar
Panda Biru
AUTHOR
December 7, 2013 at 1:55 PM delete

Cantik nombor keramat tu walaupun takda yang special.

avatar

.Assalamualaikum.
.Sila Tinggalkan Comment Anda Di Sini.
SATU pun jadi lah ! hehe. EmoticonEmoticon

Google+ Followers