Ingat Blog Tak Ada Baju Raya Ke ??

17/08/2012

.Assalamualaikum !
Peacee Yo(!) ^_^v


Wee . Taip entry sepantas kilat . Tak nak taip panjang-panjang lah weh . Nak jimat masa . Nak packing barang lagi balik kampung esok . Tak sabar nak jumpa Opah kat Tapah Perak . haha .

Oke . Seperti mana yang korang nampak ni , blog Lyssa dah pakai baju raya dah . AMBOI ! Kemain kau berbaju raya punya awal eh , www.lyssasecret.com ? HAHA .
Amacam dengan perubahan kali ni ? OK or KO ? Tak kira lah korang nak kata buruk ke lawa , asal Lyssa ada jugak perubahan kat blog ni . Kau hado ? haha .


 





Apa-apa pun , Sempena Menyambut Hari Raya akan menjelang tiba ni , Lyssa dah ubah header , sidebar title , background blog Lyssa ni untuk menunjukkan semangat raya yang kian mencacak naik . Cuma tak pasang lagi lagu raya , kang terlebih semangat kang , tak de pulak yang nak puasa esok ! haha . Sebenarnya tahun ni tak ada lah semangat kot mana pun . Sedih sebenarnya nak tinggalkan bulan Ramadhan yang mulia ni . Tapi nak buat macamana kan? Terpaksa raya jugak lah walaupun tak nak . kihkih .

Tak sabar sebenarnya nak pakai baju raya bagai . Haaa . Ramai dah yang tanya Lyssa , apa tema baju raya tahun ni ? Err . Nak bagitau ke tak nak ek ? Nak bagitahu ke tak nak ek ?
Ok la . Lyssa bagitau . This year , baju raya Lyssa colour purple . Yach ! Macam blog ni lahhh . Purple color meh . Purple-2 nak dekat pink macam tu laaa . Feveret kaler maa . Mana boleh pisahkan kan ? haha .


p/s : Baju raya korang kaler apa ? Blog korang pakai baju raya jugak tak ? 

Itu je kot yang Lyssa nak taipkan untuk malam ni . Nak packing barang lagi .
Tak sabar nak balik kampung esok ! HAHA . peace~   ------>>> TENGOK NI !


Apa - apa pun Lyssa nak ucapkan "SELAMAT MENYAMBUT HARI RAYA AIDILFITRI ".
Lyssa nak minta maaf awal-awal ni if Lyssa ada buat silap or terkasar bahasa dengan korang sepanjang Lyssa berblogging ni ke apa heh ? Halal kan makan minum Lysssa . Mintak ampun mintak maaf hari hujung rambut hingga ke hujung kaki . Raya ni azam Lyssa nak makan banyak-banyak bagi gemok , buncit and tembamkan pipi yang dah tersedia tembam ni . HAHAHA . Kalau Lyssa ter-rajin buat open house ke , mai lah rumah . haha . Nak duit raya kan ? kehkeh . peace . tata ~ 

 
KONGSIKAN ARTIKEL INI..
Previous
Next Post »

53 000 orang Comment Di Sini

Write 000 orang Comment Di Sini
August 17, 2012 at 10:17 PM delete

awesomeee..Suka sesangat blog yang dah beli baju raya ni :) HEHE

avatar
Fakhruddin
AUTHOR
August 17, 2012 at 10:17 PM delete

selamat hari raya...
jangan melantak banyak sangat time raya nanti..

avatar
Atirah ★
AUTHOR
August 17, 2012 at 10:17 PM delete

Blog saya belum berhias lagi . Jap g la nak mekap-2 kan blog tu . hehe . btw, baju raya saya warna kelabu . :)

avatar
Inche aqilJ
AUTHOR
August 17, 2012 at 10:19 PM delete

wahh! orang perak ke?! saye orang perak sehh^^ sila lah lawat blog sayee~ saye byk belajar dari blog akak ni:)

http://akuinsanluarbiasa.blogspot.com/

avatar
August 17, 2012 at 10:20 PM delete

selamat hari raya kak lyssa..
baju raya kak lyssa sama dgn saya.. :)

avatar
August 17, 2012 at 10:21 PM delete

salam aidilfitri kak :).

jemput singgah umah. hekhek --"

avatar
August 17, 2012 at 10:22 PM delete

hehe~ semangatnya kak Lyssa pakaikan baju raya kat blog! Baju raya kite pun kaler ungu, tapi kekelabuan. :D

avatar
Gadis Riang
AUTHOR
August 17, 2012 at 10:22 PM delete

Lawo baju raye blog kaq Lyssa ! :)
Vogue gituu ~

avatar
izatul fazlin
AUTHOR
August 17, 2012 at 10:24 PM delete

wah ! hebattt ! blog pom beraya jugak. cantik !

avatar
Anis
AUTHOR
August 17, 2012 at 10:24 PM delete

Cantik :)

Saya pun nak bagi blog sya pakai bju raya tapi saya malas . pkai jelah baju lama . hahaha :)

avatar
AtHiRaH
AUTHOR
August 17, 2012 at 10:25 PM delete

Yeah!sep akak.Kita punya baju raya sama.warna purple

avatar
August 17, 2012 at 10:25 PM delete

Nice blog :) Baju raya saya pink dan hijau >.<

avatar
dayana jojo
AUTHOR
August 17, 2012 at 10:26 PM delete

Selamat menyambut hari raya Aidilfitri jugak akak!
Saya nak mohon maaf zahir & batin kalau ada salah dan silap..
Tema tahun ni kaler purple..yup!sama macam akak!
baju raya blog pun kaler purple jugak!
#cantik blog akak sekarang

avatar
Mizzs K0rea
AUTHOR
August 17, 2012 at 10:26 PM delete

Chantik lha background n header k.Lyssa!!

avatar
August 17, 2012 at 10:27 PM delete

bju yanie colour merah hitam :D

avatar
August 17, 2012 at 10:28 PM delete

Assalamualaikum Kak Lyssa ;)

Terbaik dan cantik blog Kakak yang sekarang . Tema purple . Kita samalah , adik pun tema purple tahun ini . Blog adik belum tukar baju lagi sebab dia belum mandi lagi . hehe . Okaylah . Selamat Hari Raya . Maaf juga jika ada salah dan silap dengan kakak ;)

avatar
August 17, 2012 at 10:28 PM delete

fuyooo,dahsyat lah.awesome btoll.lawa gile boleh??haha.Selamat Hari Raya Lyssa

avatar
nanayaakob~
AUTHOR
August 17, 2012 at 10:32 PM delete

cantik blog lyssa.selamat hari ry=)

avatar
Anonymous
AUTHOR
August 17, 2012 at 10:36 PM delete

Wow !! Nice laa !! Kaler pink baju raya yana:)) hehehe .

avatar
Flowers Flame
AUTHOR
August 17, 2012 at 10:38 PM delete

Theme baju raya akak sama ngan Aisya!!

avatar
~didiey~
AUTHOR
August 17, 2012 at 10:55 PM delete

wah!!lawa baju raya blog lyssa nie:)
purple mcm tema baju raya tuan nya..
nway,selamat hari raya lyssa:)

avatar
Faizul Osman
AUTHOR
August 17, 2012 at 10:56 PM delete

blog sy tak pakai baju raya pun... pakai je lah bju lama...

kali ni tema baju raya 1 family adalah kaler kelabu...

avatar
August 17, 2012 at 11:04 PM delete

Wah blog kak Lyssa pun berhari Raya jugak hahaha..Selamat Hari Raya Maaf Zahir & Batin kak Lyssa! wah colour purple fav colour kiter gak tu hehe..tapi,tahun ni pakai kaler oren sebab tau lepas dah pakai colour purple hihik..! :)

avatar
Nur Ikhma
AUTHOR
August 17, 2012 at 11:32 PM delete

comel la kak! blog pun raya jugak!
selamat hari raya aidilfitri kak lyssa. =)
berhati2 di jalan raya. semoga selamat sampai ke kampung halaman.

avatar
Eiqa ciK
AUTHOR
August 17, 2012 at 11:35 PM delete

Selamat Hari Raya Aidilfitri.. Maaf zahir & batin..
Wah.. Best nye blog pun ada baju raya ye..he3..
Nak cantik sangat.. :D

avatar
August 17, 2012 at 11:38 PM delete

Wah lyssa.theme baju raya tahun ni kaler purple ye.hehe patutla dlu lyssa xnk gtau kaler baju raya,upenye dy nk wt surprise.hehe Selamat hari raya Maaf zahir dan batin, Lyssa Faizureen.

avatar
nuruashia
AUTHOR
August 18, 2012 at 12:39 AM delete

amboi..;lawa blog dia..tp berat sikit..lmbt loading..aiyaaakkk..
pape pon just nice! gmbr kt sidebar i love you tu menawan :)
sorry akak jrg komen sbb ske stalker ehheheh ^^

selamat hari raya dik..maaf zahir batin..sorry if arytu akak ade inbox lisa n buat lisa xske or xsng huhuhu..maaf..

kem slm opah..n selamat balek kampung yo :)

avatar
afiqah hassan
AUTHOR
August 18, 2012 at 1:09 AM delete

wahh..lawa blog kak lyssa purple gitu...hehe.SELAMAT HARI RAYA KAK LYSSA.

avatar
Alynn Nyzaa
AUTHOR
August 18, 2012 at 1:21 AM delete

comel baju raya blog lyssa :)
Salam Aidilfitri...Selamat pulang ke kampung~~ ^^

avatar
August 18, 2012 at 1:37 AM delete

wahhhhhhhhhhhh..cantikkk !! :D selamat hari raya mudakk =D

avatar
boni kacak
AUTHOR
August 18, 2012 at 1:45 AM delete

wah.. nampak lagi cantik la background baru ni..hehehehe..

eh, lyssa kampung kat mana pulak ni?

avatar
arkuchik
AUTHOR
August 18, 2012 at 1:55 AM delete

hai lysa.. arkuchik paling suka blog yang bru nih.. sgt2 cntik2.. yg lain biasa ja.. yang nih memang superb la lysa.. ohseeemmm ;)

avatar
Nur Jannah .
AUTHOR
August 18, 2012 at 2:00 AM delete

Wah comel gituuuu :D Baju raya jannah warna purplee xD Heee . Kitew samew lew :P

avatar
August 18, 2012 at 7:06 AM delete

salam aidilfitri gk lyssa..:)

avatar
miz ruha
AUTHOR
August 18, 2012 at 7:32 AM delete

cantik baju raya blog..
selamat hari raya,lyssa..

avatar
man
AUTHOR
August 18, 2012 at 8:11 AM delete

slmt hari raya..blh tahan lah baju itu..sila lah dtg ke blog sy..http://ajax85.blogspot.com

avatar
August 18, 2012 at 9:00 AM delete

CUTE GITUW .. HEHE .. SELAMAT ARI RAYA LYSSA

avatar
eqa sulaika
AUTHOR
August 18, 2012 at 9:18 AM delete

sye pkai bu kuning muemue
blog x nk tukar bju

avatar
huda
AUTHOR
August 18, 2012 at 9:21 AM delete

Salam Aidilfitri juga buat Lyssa. Hmm, baju raya lain tema dengan baju blog. haha... kali ni baju raya warna coklat dan blog still bertema pink =)

avatar
nis
AUTHOR
August 18, 2012 at 10:34 AM delete

comelah kak lyssa.. jelous saya tengok XD hihihi

avatar
Cik Isya
AUTHOR
August 18, 2012 at 10:51 AM delete

lawaa laaaa kak .. btw , happy raya day jugak utk akak .. :) maaf zahir dan batin ye .. :)

avatar
August 18, 2012 at 2:44 PM delete

baju raya saya warna purple jugak !! yeayy kita kembar :p hahaha selamat hari raya akkk :)

avatar
shera
AUTHOR
August 18, 2012 at 4:53 PM delete

Assalamualaikum Kak Lyssa ! Selamat Hari Raya . Baju raya Blog Kak Lyssa cantik sangat . hahah

avatar
murkey
AUTHOR
August 19, 2012 at 11:39 AM delete

http://metalliviumx.says.com/recommendations/celcom-syawal...ble hantar kad raya utk kawan2...anda hantar anda dpt ganjaran...

avatar
HAJAR
AUTHOR
August 20, 2012 at 1:35 PM delete

Waa,,,Cantik3...
SELAMAT HARI RAYA!

avatar
Arezim
AUTHOR
August 21, 2012 at 1:59 PM delete

SelamaT hari raaayeee.. ^^
Take care...>>

avatar
Sya Qirah
AUTHOR
August 23, 2012 at 2:22 PM delete

lawanya background blog akak,btw selamt hri raya.

avatar
profmie
AUTHOR
August 23, 2012 at 4:57 PM delete

Slm aidilfitri..suka blog ni jdnya..mkin lawa backgroundnya..

avatar
zoey
AUTHOR
August 23, 2012 at 8:38 PM delete

Wah..beznyer...korang yang len..jom rr mlawt blog aku pulak..
mawarjane96.blogspot.com

avatar

Google+ Followers