Lyssa Faizureen Dalam Majalah Intrend Ogos 2012

16/08/2012

.Assalamualaikum !
Peacee Yo(!) ^_^v


HAHA . Tajuk kemain tak boleh blah kan ? A'ah . Memang tak boleh blah langsung . Tapi , betul ke Lyssa Faizureen dalam Majalah Intrend tu ? 

Yang sebenarnya , bukan Lyssa yang kat dalam Majalah tu . Blog Lyssa Faizureen ni yang tersesat masuk dalam magazine tu lah . Macam mana Lyssa dapat tahu ? Ok . Actually , awal bulan 8 hari tu ada sorang tu bagitau kat shoutbox Lyssa kata :

"Tahniah Lyssa ! Blog awak dalam majalah Intrend" .

Lebih kurang macam tu lah orang tu tulis kat shoutbox . Pastu , terfikir kejap  . Aku ada hantar apa-apa ke kat Intrend tu ? Macam mana pulak boleh tetiba pulak masuk magazine tu ? Mula memang tak nak percaya pun . Tapi bila fikir balik . Nak jugak tengok kebenarannya . 

Lyssa pun pusing satu pekan cari magazine tu . FUHH ! Sanggup tu ... Pergi semua kedai yang ada magaznie termasuk 7-E semua kata " OoOoo , magaznie tu dah habis" . Panas hati gak kot masa tu . Takkan semuanya habis . 

Mula la rasa macam putus asa nak cari and terfikir , " tak de kot . tak kot aku dalam magazine tuu... tak pe . tak payah lah cari dah ..."

Dua tiga hari lepas tu , sorang pulak bagitau kat Twitter kata Blog Lyssa masuk Majalah Intrend . Erhh . Tak boleh jadi ni . Dah dua orang bagitau ni . Betul ke ? Lyssa pun tanya dia ni .. Memang betul ke ? Dia terus send gambar nya . Terjojol gak bijik mata ni . haha .Tapi tak de lah SATU PAGE magazine tu . Kecik je . Tapi puas hati gak lah sebab dapat tahu benda tu betul . 

Suruh member mama pergi cari kat tempat kerja dia . Lastly , semalam baru dapat . haha . 
Cover depan Rozita Che Wan yang cuns melecuns :)


 

 


Sikit je cerita pasal blog lyssa tu . HAHA . Dengan muka poyo tengah makan satay lagi . Dengan muka serabai tengah masukkan cekedis dalam plastik masa birthday adik sedara haritu . Boleh pulak tersesat masuk dalam magazine tu . Aiyoo . Pilih lah gambar yang berjenis sikit . hakhak .  

Apa-apa pun memang agak terharu jugak lah sebab dalam banyak-2 blog kat Malaysia ni , blog Lyssa jugak yang terpilih masuk magazine tu :) Terima kasih banyak-banyak yaw Intrend ! hehe . *terharu*terharu* *lap-lap air mata*

Haaa , tak lupa jugak blog member Lyssa sorang ni masuk jugak . Terkezut gaakk ! Blgo dia bawah blog Lyssa . haha . Rasanya , korang kenal kot member Lyssa ni . Sebab pernah Lyssa cerita dalam blog naif ni . Muaz Faris . Kenal ? Ni haaaa :


 


hek . memang tak sangka , blog member Lyssa pun ada sekali ? HEE ! TAHNIAH juga buat Muaz Faris :)

Kepada Intrend : Terima kasih tak terhingga sebab pilih blog Lyssa masuk magazine tu yach . *senyum lebar*

Sekian ~

KONGSIKAN ARTIKEL INI..
Previous
Next Post »

66 000 orang Comment Di Sini

Write 000 orang Comment Di Sini
Phat
AUTHOR
August 16, 2012 at 10:42 AM delete

tahniah lyssa..selamat hari raya maaf zahir batin

avatar
August 16, 2012 at 10:43 AM delete

wahhh congrates kak lyssa .. hehe untung ah :)

avatar
S A N D R A
AUTHOR
August 16, 2012 at 10:44 AM delete

WAh.. untung lah :) hihi

avatar
August 16, 2012 at 10:44 AM delete

Tak sangka blog kak lyssa masuk majalah . . .

avatar
Nur Ezzati
AUTHOR
August 16, 2012 at 10:47 AM delete

lepas ni , famous lah kak lyssa , hehe :D

avatar
Pinky Aina
AUTHOR
August 16, 2012 at 10:48 AM delete

Yeah kak lysaa taniah . Aina selalu doakan kak lysaa berjaya :)

avatar
August 16, 2012 at 10:49 AM delete

Tahniah!!

http://misszberceloteh.blogspot.com/

avatar
Atirah ★
AUTHOR
August 16, 2012 at 10:50 AM delete

Untung la dia . Da banyak kali masuk magazine . Ank sedara lyssa pun mesti tumpang femes . tengok gmbr dia ada . hihi

avatar
HAJAR
AUTHOR
August 16, 2012 at 10:52 AM delete

wah..untunglah..Tahniah kak...:)

avatar
Zana Adieyza
AUTHOR
August 16, 2012 at 10:55 AM delete

untungnya dpt masuk majalah..

selamat hari raya Lyssa.. semoga Syawal tahun ni lebih bermakna utk Lyssa sekeluarga...

avatar
Muaz Faris
AUTHOR
August 16, 2012 at 10:56 AM delete

tahniah kak lyssa,. blog ni mmg mantap

avatar
August 16, 2012 at 10:59 AM delete

Tahniah Lyssa!!

Sebab blog awak terpilih masuk dalam majalah Intrend.. Murah rezeki awak bulan Puasa ni..

Jom jawab Kuiz Eyriqazz Vs Denaihati

avatar
August 16, 2012 at 11:03 AM delete

tahniah kak lyssa :D kak lyssa bnyk mmbantu dgn tuto2 tu. thanks akak :D

avatar
Aidiel
AUTHOR
August 16, 2012 at 11:03 AM delete

Tahniah Kak Lyssa :D

avatar
Marina
AUTHOR
August 16, 2012 at 11:05 AM delete

Sonok2..bilela blog nk masuk magazine...

avatar
Remy hazza
AUTHOR
August 16, 2012 at 11:07 AM delete

tahniah lyssa.... dan juga muaz tu.....
semoga terus berjaya..... remy doakan.....!

avatar
August 16, 2012 at 11:07 AM delete

Wah best2! camne leh masuk magazine tu? huhu..

avatar
Fiza Jaafar
AUTHOR
August 16, 2012 at 11:14 AM delete

waahh!!tahniah2!pic time makan satay tuh,,hehe

avatar
Siti Khatijah
AUTHOR
August 16, 2012 at 12:00 PM delete

wahh! tahniah kak lyssa! :)

avatar
Rara Nasiha
AUTHOR
August 16, 2012 at 12:04 PM delete

Perhhh, best tu dapat masuk majalah. Tahniah tahniah and keep up the good work :)

avatar
are_lin@yu
AUTHOR
August 16, 2012 at 12:21 PM delete

tahniah lyssa..tumpang hepi ni..hehe...
salam aidilfitri untuk lyssa...raya penang ke?

avatar
Ayun
AUTHOR
August 16, 2012 at 12:34 PM delete

tahniah kak lyssa . Jelly tau tak ?! hurmm.. :D

avatar
maszull
AUTHOR
August 16, 2012 at 1:37 PM delete

assalamualaikum lyssa...tahniah2 yer ...bestnya blog masuk majalah...:)

avatar
ahmad zikron
AUTHOR
August 16, 2012 at 1:46 PM delete

untung la..tq la sbb tuan punya blog femes ni sudi jgk singgah ke blog zikron..

avatar
dayana jojo
AUTHOR
August 16, 2012 at 2:41 PM delete

wah..untungnye akak!hope dapat jadi macam akak jugak!

avatar
August 16, 2012 at 2:51 PM delete

Tahniah!!! ^^
ninagadisslumber.blogspot.com

avatar
Mira Adzlia
AUTHOR
August 16, 2012 at 3:59 PM delete

tahniah lyssa...smuge trus mju dlm dunia perbelogan..hehe :)

avatar
Afiq Yassin
AUTHOR
August 16, 2012 at 4:22 PM delete

Selamat Hari Raya Aidilfitri

Daripada rakan blogger | Afiq Yassin

avatar
SunnyFunny
AUTHOR
August 16, 2012 at 5:59 PM delete

tahniah kak lyssa.

meletup lahh lepas nieyh, kak lyssa. huhu

(:

avatar
August 16, 2012 at 6:02 PM delete

Kekalkan :) Selamat Hari Raya maaf zahir batin kak lyssa :) saya selalu lawat blog comel loteh ni haaa.

avatar
Nurul
AUTHOR
August 16, 2012 at 6:14 PM delete

Untungnya...macam mana nak masuk majalah yek ???

avatar
August 16, 2012 at 6:56 PM delete

retis kan.. hehe
camne apply msuk dlm in trend
cer share ?.
hehe.

avatar
eesyaLavigne
AUTHOR
August 16, 2012 at 8:00 PM delete

Tahniah kak lyssa .. Teruskan berkarya ..

avatar
hani
AUTHOR
August 17, 2012 at 12:04 AM delete

wah... tahniah kak lyssa.. =)

avatar
boni kacak
AUTHOR
August 17, 2012 at 1:07 AM delete

wah..best gila.... ntah bila la blog saya pulak nak masuk majalah ni.haha

avatar
Zody_Zelo
AUTHOR
August 17, 2012 at 2:06 AM delete

Blog kak Lysaa memang layak lorh masuk magazine :D Congrats!

avatar
August 17, 2012 at 4:22 PM delete

Hadiah hari Raya Intrend bagi pada Kak Lyssa tuh xD xD

avatar
sare ared
AUTHOR
August 17, 2012 at 5:26 PM delete

terbaekk lyssa ..nice nice
tahniah

avatar
Qieera
AUTHOR
August 18, 2012 at 2:40 AM delete

Tahniah akak LYSSA <3 Hehehe :D

avatar
August 20, 2012 at 1:37 PM delete

tahniah ye Lyssa....semoga terus succes :)

avatar
Ilia Imachi
AUTHOR
August 21, 2012 at 8:37 PM delete

Kak Lyssa , tahniah k ? Akak pernah masuk dalam Nasi Lemak Kopi O kan ? Mak Ilia kasitau . Kak Lyssa sama dengan Ilia , suka warna ungu and pink . BTW , Selamat Hari Raya Aidilfitri .

avatar
Ilia Imachi
AUTHOR
August 21, 2012 at 8:39 PM delete

Ilia dah follow Kak Lyssa haritu kalau tak silap lah , nih pulak link Ilia ;

http://iliaimachi.blogspot.com

avatar
Yana Aina
AUTHOR
August 24, 2012 at 11:57 AM delete

tahniah .. selamat hari raya ^^

avatar
Ifa Faikha
AUTHOR
August 24, 2012 at 1:19 PM delete

congrat lissa...ifa pown nak try tok bg blog ifa colourful...t lissa boleyh larh comment

avatar
★ NuNa ★
AUTHOR
September 18, 2012 at 8:55 PM delete

tahniah ~~ baru perasan ~~

avatar

Google+ Followers